„Sakalų“ stovykloje geros naujienos – kitą savaitę į rikiuotę turėtų grįžti traumuoti žaidėjai

2012-10-03 14:37
Nuotr.:

Edvinas Jezukevičius (kairėje) į rikiuotę turėtų grįžti kitą savaitę
Edvinas Jezukevičius (kairėje) į rikiuotę turėtų grįžti kitą savaitę
Nuotr. BasketNews.lt/V.Mikaitis
Vilniaus „Sakalų“ klubo sezono pradžią sutrukdžiusi traumų virtinė iš rikiuotės išvedė net keturis krepšininkus, tačiau visi jie sveiksta ir jau kitą savaitę komanda bus pilnos sudėties.

Praėjusį ketvirtadienį vidurio puolėjui Edvinui Jezukevičiui buvo atlikta kelio menisko operacija. Tikimasi, kad 22 metų 207 cm ūgio krepšininkas į rikiuotę sugrįš kitą savaitę.

Abiejų kojų čiurnų traumas patyręs Evaldas Baniulis praleido šeštadienį vykusį susitikimą su Vilniaus „Lietuvos rytu“. 25 metų 201 cm ūgio puolėjui visą savaitę atliekamos procedūros ir prie komandos draugų jis turėtų prisijungti pirmadienį.

Riešo uždegimas kamuoja ekipos naujoką Tomą Černeckį. Gynėjas dar padėjo grumtis su LKL vicečempionais, bet po šio susitikimo nesportavo. Peties sąnario raiščius yra pasitempęs Justas Petkevičius. Visgi tiek 24 metų 191 cm ūgio Černeckis, tiek 21 metų 205 cm ūgio Petkevičius vyks šeštadienį su komanda į Baltijos krepšinio lygos (BBL) rungtynes su Rygos „Barons kvartals“.

Visų minėtų krepšininkų pagalbos „Sakalams“ ypatingai reikės spalio 10 dieną, kuomet sostinės komanda LKL pirmenybių mače namuose priims Kėdainių „Nevėžį“.



Komentarai:

Anonimui
O kuo Baločka blogas? Komandos lyderis kol kas.
2012-10-10
+1
Atsakyti
Anonimas
kada normalu centra nusipirks sakalai?
2012-10-04
-1
Atsakyti
justai
petkevicius 205 maximum 200 :DDDD
2012-10-04
-3
Atsakyti
SAKALAI
GERA ZINIA

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-10-03
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.