Į Kelačio vietą Valensijos ekipa pasikvietė NBA žaidusį Quinną

2012-11-03 10:59
Nuotr.:

 

Chrisas Quinnas karjerą tęs Ispanijoje
Chrisas Quinnas karjerą tęs Ispanijoje
Nuotr. RIA-Novosti – Scanpix
Vėl iš rikiuotės iškritus Thomasui Kelati, Valensijos „Basket“ komanda gretai rado pamainą jam. Ispanai į savo gretas pasikvietė Nacionalinės krepšinio asociacijos (NBA) patirties ragavusį Chrisą Quinną.

Kelati neseniai patyrė šlaunies traumą ir nerungtyniaus apie keturias savaites. Amerikietis nerungtyniavo ir sezono pradžioje. Tada jį pakeisti laikinai buvo pakviestas Mindaugas Lukauskis. Su lietuviu praėjusią savaitę buvo atsisveikinta, nes manyta, kad Kelati visiškai išgijo.

Vasarą Quinnas rengėsi grįžti į NBA ir liejo prakaitą Jutos „Jazz“ klubo treniruočių stovykloje. Visgi savo vertės treneriams krepšininkui įrodyti nepavyko.

Praėjusį sezoną 29 metų 188 cm ūgio įžaidėjas atstovavo Rimo Kurtinaičio treniruojamai Maskvos srities „Chimki“ ekipai.

Europos taurės turnyre, kuriame rusai iškovojo pirmąją vietą, amerikietis vidutiniškai rungtyniaudavo po 18,5 minutės, pelnydavo po 7,7 taško (43,2 proc. tritaškių), atlikdavo po 2,6 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 1,9 kamuolio.

Rusijos pirmenybėse Quinnas žaisdavo po 17,3 minutės, rinkdavo po 7,6 taško (45,7 proc. tritaškių), atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo, atkovodavo po 1,6 kamuolio ir tapo didžiausios pasaulio šalies vicečempionu.

Naujajame Orleane gimęs gynėjas 2006-2010 m. atstovavo Majamio „Heat“ klubui, vėliau vilkėjo San Antonijaus „Spurs“ ir Naujojo Džersio „Nets“ ekipų marškinėlius.

Geriausias Quinno sezonas NBA lygoje buvo 2007-2008 m. „Heat“ komandos puolimo organizatorius iš 60 rungtynių 25 pradėjo startiniame penkete, aikštėje vidutiniškai praleisdamas po 22,3 minutės.

Jis pelnydavo po 7,8 taško, atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus ir atkovodavo po 2 kamuolius. Laiką Quinnas dalijosi su perdavimų meistru Jasonu Williamsu bei šokliuoju Smushu Parkeriu.

 



Komentarai:

to anonimas
o man tavo snukis dar bjauresnis nei jo

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-03
+3
Atsakyti
Anonimas
Sito snukis toks man baisus ...
2012-11-03
Atsakyti
to anonimas
Visai kitoks įvaizdis gi.
2012-11-03
-2
Atsakyti
to anonimas
Kad straipsnį žmonės labiau skaitytų ;p
2012-11-03
-1
Atsakyti
Anonimas
Prie ko čia tas visada pprikišama kad nba žaidė? Nu ir ka? Tipo jau kietas žaidėjas? Ir andriuškevičius žaidė, tai ka?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-03
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.