„Panathinaikos“ sustiprino NBA snaiperis – Kapono (video)

2012-11-16 10:17
Nuotr.:

Tristanas Thompsonas blokuoja Jasono Kapono metimą
Tristanas Thompsonas blokuoja Jasono Kapono metimą
Nuotr. AP-Scanpix
Praeityje du kartus paeiliui NBA tritaškių konkursą laimėjęs Jasonas Kapono nusprendė atsikąsti legionieriaus duonos.

31 metų 203 cm ūgio puolėjas sudarė kontraktą su Atėnų „Panathinaikos“ klubu. Šį sezoną Graikijos vicečempionų garbę gina ir Jonas Mačiulis.

Kapono atstovavo šešioms NBA komandoms – Klivlendo „Cavaliers“, Šarlotės „Bobcats“, Majamio „Heat“, su kuria 2006 m. tapo NBA čempionu, Toronto „Raptors“, Filadelfijos „76ers“ ir Los Andželo „Lakers“.

„Panathinaikos“ ekipoje Kapono pažįsta įžaidėją Roko Leni Ukičių, su kuriuo 2009 m. atstovavo „Raptors“ klubui.

Praėjusį sezoną Kapono pradėjo „Lakers“ ekipoje, bet vėliau buvo iškeistas į „Cavaliers“ komandą. Amerikietis vidutiniškai pelnydavo po 2 taškus.

Geriausius rezultatus Kapono demonstravo 2006-2007 m., kai vidutiniškai pelnydavo po 10,9 taško (51,4 proc. tritaškių) ir atkovodavo po 2,7 kamuolio.

Pirmadienį Graikijos klubas pasirašė kontraktą su dešimt metų NBA čempionate rungtyniavusiu įžaidėju Marcusu Banksu.

Sudėtingą sezoną išgyvenanti „Panathinaikos“ Eurolygos A grupėje su 3 pergalėmis ir 3 pralaimėjimais žengia 4-oje pozicijoje.

Nacionaliniame čempionate Atėnų ekipa, iškovojusi 3 pergales ir patyrusi 2 nesėkmes, šiuo metu užima 3-ąją vietą.



Komentarai:

Anonimas
Eurolygos top 4:

Real

Barca

Zalgiris

Ulker

Bent as taip manau realas tikrai suspindes o del Fernandezo ir teisejai trauks komanda!!
2012-11-18
-1
Atsakyti
abba
Deja,Efes won ir Oly irgi win.Efes ir Oly balansas po sio turo bus 4-2,Caja antrus metus fiasko,Caja trenerio Dusko Ivanovic era Vitorijoje baigta.Cedevita ir Armani kovos del patekimo i Top 16.Cedevita gali pateikti surprise:)

Capono maciau ACC Toronte,kai zaide,neuzsilaike jis Kanados klube,pasizymejo kaip labai prastai metantis krepsininkas is toli.Buvo iskeistas ,taip nieko gero ir neparodes uz Raptors.Kapono kaina labai kritusi,net Europos masteliu,tiek Zalgiris,tiek netgi Cedevita galetu be jokio vargo isigyti Kapono,bet kokia nauda is jo?Nuline.

Del Banks'o nieko pasakyti negaliu,ne vienas Banksas zaide Nba.Tai sis irgi,matyt,jau paskutiniam pasispardymui pasuko i Europa.Teisingai pasielge,bet tegul negalvoja,kad jam bus lengva Eurolygoje.O ne,ir Banks'ui,ir Kaponobus sunku zaisti Eurolygoje,jie susidurs su gynyba,nemanau,kad jie yra pasiruose siems isbandymams.Labai retas Nba krepsininkas pritampa Eurolygos klube,vienetiniai pavyzdziai...
2012-11-16
-5
Atsakyti
Krepšinio gerinimo programos: http://www.krepsinis.in/
2012-11-16
+1
Atsakyti
Faktas
Ribotas zaidejas,meta tik tritaskius.Tuo labiau jis srotas popCornu lygoi,niekam nereikalyngas.Europoi tokie leti zaidejai gali rast savo vieta,nors PAO jam per auksta kartele.
2012-11-16
-2
Atsakyti
abba
Nors cia Nba skiltis,bet pamastymui del Zalgirio padeties,asnesu uzsiregistraves,tad negaliu reiksti nuomone,kur kalbama apie Zalgirio-Cedevita rungtynes.

Jei Armani win @ Efes ,o Caja namuos win vs Oly tai itin paranku butu Zalgiriui.Efes,Armani ir Oly turetu 3-3 balansa.Tada Zalgirio loss @ Zagreb absolut nereiksmingas.Del 4 vietos toliau kovotu Cedevita ir Caja,nes ju abieju vienodas balansas 2-4.Bus staigmena kovoje del 4 vietos.Galutine pogrupio komandu eile bus absolut pakitusi,nei esanti dabar,jei si vakara Efes vs Armani ir Caja vs Oly susiklostys kaip minejau.

Kas link del Pao naujuju pirkiniu.Galimas dalykas,kad jie bus sekmingi.Dabar tampa aisku,kad Pao bosas visiskai nenorejo ratesti bendradarbiavimo su Zeljko Obradoviciumi.Obradovicius prase prie skiriamo 2012-2013 12 mln doleriu biudzeto prideti tik 3 mln doleriu.Tai dabar ir visiskam kvailiui aisku,kad isigijus naujus krepsininkus is Nba,buvo pigiai sumoketa?Oh no,James:)Sie du krepsininkai panasiai ir kainavo,o sezonas Eurolygoje dar net neipusejes,bus dar tu pirkiniu Pao komandoje,neabejotinai!
2012-11-16
Atsakyti
EBNu ir teisingai. Kam esant tokiam idiotiškam Eurolygos formatui taip anksti samdytis brangius žaidėjus. Dabar bus pats tas:))


O tai sutaupe... Vieno menesio atlyginima. O zaidejui isiliet i komanda vistiek reiks, o dabar jau butu formoj, jei pasiruosime butu dalyvaves. Prasta Jusu logika :)
2012-11-16
+9
Atsakyti
EB
Nu ir teisingai. Kam esant tokiam idiotiškam Eurolygos formatui taip anksti samdytis brangius žaidėjus. Dabar bus pats tas:))
2012-11-16
+5
Atsakyti
as
Taip iseina, kad Amstrongas visgi out?
2012-11-16
+2
Atsakyti
Anonimas
šiemet Barcelona taps čempionais

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-16
-2
Atsakyti
Ooo
Idomu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-16
+8
Atsakyti
AAA
EUROLYGOS BUSIMI CEMPIONAI!!! 100%
2012-11-16
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.