"Ulker" lietuviai Turkijoje dalyvavo vaikų šventėje

2005-04-21 19:56
Nuotr.:

Trys Stambulo "Ulker" krepšininkai iš Lietuvos kartu su vaikais iš viso Pasaulio dalyvavo diskusijoje "Doga Gokdil Schools". Ji įvyko prieš pasaulinį vaikų festivalį, kuris šeštadienį bus rengiamas Turkijoje.

Saulius Štombergas, Eurelijus Žukauskas ir Virginijus Praškevičius susitikime su vaikais sutiko ir tautiečių. Pasauliniame vaikų festivalyje dalyvaus ir būrelis jaunųjų atžalų iš Lietuvos.

[image=3228 left]Vaikai uždavinėjo įvairius klausimus "Ulker" krepšininkams. S.Štombergas, paklausus apie turkišką maistą, atsakė: "Turkiški ir lietuviški patiekalai yra labai panašūs. Tačiau mes negalime nustoti valgę turkiškų kebabų".

V.Praškevičiui teko atsakinėti apie laisvalaikį Stambule. "Laisvu metu tiesiog ilsimės. Sunkiai randame tokį laiką, kadangi žaidžiame daug rungtynių, treniruojamės ir keliaujame", – pasakojo V.Praškevičius.

Aukštaūgis E.Žukauskas vaikus sudomino savo karjeros pradžia. Paklaustas, kada pradėjo žaisti krepšinį, lietuvis atsakė, jog tada jam buvo aštuoneri. Tačiau vidurio puolėjas ironiškai pridėjo, jog vis dar stengiasi tobulėti būdamas 31-erių.

Krepšininkams teko papozuoti prieš fotoaparatų objektyvus bei išdalinti keliasdešimt parašų. Už tai jie gavo atlygį – iš vaikų sulaukė gėlių.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.