„Baltai-LSU“ laimėjo LKL autsaiderių dvikovą (foto, statistika)

2012-11-24 21:10

Kamuolio mačo pabaigoje nebranginusi „Palangos“ (0-9) ekipa ir toliau lieka Lietuvos krepšinio lygos (LKL) turnyro lentelės dugne.

Rimvydo Samulėno auklėtiniai išvykoje 60:69 (15:19, 19:12, 11:17, 15:21) pralaimėjo Kauno „Baltų-LSU“ (2-4) krepšininkams.

Likus žaisti mažiau nei dvi minutes „Palangos“ krepšininkai turėjo tik 1 taško deficitą (57:58), tačiau tuomet šeimininkai spurtavo 11:3 ir iškovojo antrąją pergalę LKL pirmenybėse.

Tai buvo pirmosios rungtynės po traumos atsigavusiam „Baltų-LSU“ lyderiui Šarūnui Vingeliui. Jis susitikimą pradėjo starto penkete ir per 26 minutes pelnė 9 taškus, atkovojo 3 ir perėmė 1 kamuolį, atliko 2 rezultatyvius perdavimus, išprovokavo 1 pražangą, padarė 2 klaidas, prasižengė 3 kartus ir surinko 5 naudingumo balus.

„Baltai-LSU“: Vidmantas Sragauskis 18, Žygimantas Skučas 12 (12 atk. kam.), Mindaugas Stašys 10, Šarūnas Vingelis 9.

„Palanga“: Edvinas Lengvinas 21, Parrishas Brownas 17, Martinas Atoyebis 7.



Komentarai:

to dasd
Selas gi koncertavo halej.
2012-11-25
+3
Atsakyti
dasd
Kodėl nebe Kauno halėj žaidžia ?
2012-11-25
+5
Atsakyti
fanas
palangai pareina remejai tai pamatysit sustipres ir pavadinimas keisis manau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-11-25
+5
Atsakyti
tiesa
Su tokia sudėtimi , kokia startavo LKL Palanga ,galima dalyvauti nebent RKL . Manau turėtų būti saugikliai ,kad tokios komandos kaip Palanga nediskredituotų LKL
2012-11-25
+4
Atsakyti
johnsonas
Libano lygoj
2012-11-25
+5
Atsakyti
to Tomas85
Parish Brown pernai zaide uz Mazeikius. Jo rimtumas salyginis, pasiseke kad uz ji zymiai prastesniu yra, tai ir atrodo rimtokai :)

Pernykstis Johnsonas buvo zymiai geresnis uz situs kelis naujausius. Kazin ka veikia Neptune neprilipes?
2012-11-24
+2
Atsakyti
Mates rungtynes
Atoyebi lyg ir neblogai turetu atrodyti, tik galbut ne ta diena. Ish statistikos, tempe komanda praejusiose rungtynese... Plius loshe Ispanijos trechioj lygoj su gera statistika.

Toliau - Porteris. Aishkiai nezhiades Europoje, kas ir yra tiesa. Juoduku pilnoje komandoje gale pashelioti, Japonijoj irgi nebuvo nulis (nors ir nepastovus), bet chia jokiu butu neturetu buti lyderiu, nes praktishkai tokiu rimtoje komandoje ir nebuvo.

Paskutinis - prancuzas. Nezhinau, net kaip sugebejo Palanga ji ishtraukti, bet kaip 3 numeriui stipriai truksta metimo ir shiaip koordinacijos. Kaip 4? Jis tokiu neadrode kad zhaistu.

https://sites.google.com/site/play2winho...

Pamachius ir paskaichius shita, tikriausiai ne kazhin kada ir zhaisdavo normaliai...

Taip kad tik pirma priskirchiau prie tu, kurie tikrai padeda komandai. Abu kiti, turbut ne i ta komanda pateko.
2012-11-24
-3
Atsakyti
kol rasiau komentara nesusilaikes nuo nesamoniu, kur palangos fanas pasake, tai jau vienas zmogus teisingai pasake. parishas brownas tai tikrai geras pirkinys, o visi kiti juodaodziai tai net nelabai krepsininkai man, taip kad nera ten ka valdyti. siaip samulenas neblogas treneris, maciau kaip jis treniravo kauno baltus tai labai neblogai jam sekesi ir siaip atrodo normalus zmogus. nu mintis tokia, kad visus juodaodzius isskyrus p brown galit siusti namo ir kitus bandyti nes akivaizdziai nieko is ju nera. labai truksta auksto normalesnio palangai. gynejai ir lengvi krastai dar puse velnio turint omeny kad turbut veinas maziausiu biudzetu lkl. o siaip vis tiek dave kova baltam snd
2012-11-24
-8
Atsakyti
kauno fanas
palangos fane nerasinek tokiu nesamoniu. nzn ar pats supranti apie krepsini bet palangos aukstaugiai ne tik 0 verti bet ir apgailetini yra. snd meta laisvi i lanka nepataiko 3 karrtus is eiles. toki sodinciau suolo gale ir neleisciau isvis lost. aisku samulenas neturi is ko rinktis, bet parasei visika nesamone.

lengvenis, maziukas juodckis yra geriausia ka turit siai dienai. nu mockevicius dar.
2012-11-24
-1
Atsakyti
Palangos_ fanas
Ka noreti jai treneris nesuvaldo tu juoduku ir taskai eina per Lengvina ir Parris visai neisnaudojami aukstaugei . Kobe irgi begioja nk nepadaro , Motcke ir sedes . Isvis reikia griezto zmogaus musu komandai , kuris uzvestu . Koki Kuncaiti imt reikejo arba Glitmana va tie tai duotu velniu .
2012-11-24
Atsakyti
nu jo palanga panasu gali sezone gale taip ir likti su 0, manau kad palanga net nkl kazkur tik per viduriuka butu...
2012-11-24
+5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 11

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.