„Pacers“ išmainys vieną iš įžaidėjų

2006-07-24 10:58
Nuotr.:

Indianos „Pacers“ komanda šį tarpsezonį ketina atlikti antrus mainus su Dalaso „Mavericks“ klubu. Centre atsidurs įžaidėjas Anthony Johnsonas, kuris karjerą turėtų tęsti „Mavericks“ klube.

Kol kas oficialiai nėra žinoma, kiek krepšininkų už Johnsoną gaus Indianos ekipa. Vienas Indianapolio dienraščių pranešė, jog veteranas įžaidėjas Darrellas Armstrongas bei puolėjas Joshas Powellas atsidurs „Pacers“ gretose. Kitas dienraštis skelbia, jog prie jų prisidės ir puolėjas Rawle Marshallas.

Kiek anksčiau per atliktus mainus į Dalasą persikėlė iki šiol Indianos komandoje žaidęs Austinas Croshere'as. Už jį „Mavericks“ atidavė gynėją Marquisą Danielsą.

Praėjusį sezoną per rungtynes Johnsonas vidutiniškai pelnydavo 9,2 taško bei atlikdavo 4,3 rezultatyvaus perdavimo.

Indianos klube liko du įžaidėjai. Planuojama, kad pagrindinio įžaidėjo vaidmuo teks Jamaalui Tinsley, o jį keis lietuvis Šarūnas Jasikevičius.

Praėjusį sezoną komandoje rungtyniavo keturi įžaidėjai. Be Johnsono, „Pacers“ palieka ir Fredas Jonesas. Jo agentas pranešė, kad Jonesas pasirašys sutartį su Toronto „Raptors“ klubu.



Komentarai:

:)
2007-02-17
+9
Atsakyti
to Baston
davai suorganizuok rungtynes su tinsliu...mielu noru ji aplosiu =p
2006-07-28
-5
Atsakyti
Na Sarui dabar tikrai i nauda sie mainai . jai Tinsley ir toliau traumotas daznai bus Saruij laiko tikrai padauges,bet jai jis nepasinauduos to ,tai tikrai bus greit iskeistas ir manau niekam nerupes kad jis europoje zvaigzde buvo. O siaip manau Saruj reikejo i Cavs eiti ir su Ilgausku pazaistu ir manau kad laiko gautu nes Damon Jones stebuklus neruode ,tai tikrai gal ir suzaistu geriau nei Indi. Sis sezonas bus labai svarbus Saruj ,jei neparuodis geru statistiniu duomenu manau Teidas bus grei ivikditas.Sekmes jam...
2006-07-24
+1
Atsakyti
Rochus... Tynslis ( kaip tu sakai) tikrai geriau uz tave zaidzia,kad ir kaip tu jo nemegsti, bet pirma pasiek tiek kiek jis pasieke, o tada galesi varyti ant jo...
2006-07-24
+6
Atsakyti
ble galetu ir ta tinsley is mainyti :D
2006-07-24
+4
Atsakyti
tynslis zaist nemoka...bezdzionzmogis
2006-07-24
+3
Atsakyti
jo, del kiddo net nepastebejau, bet kaip galima taip baisiai nesigaudyti:) ar gali kazkam terry i kidda panasus buti arba mavericks i nets:D
2006-07-24
+3
Atsakyti
cia manau turejo buti Jasonas Terry o ne kiddas ;)
2006-07-24
-10
Atsakyti
vakar skaiciau sita, tai tarp galimu zaideju ismainymui ir jasikevicius minimas buvo
2006-07-24
+10
Atsakyti
arba as cia kazka praleidau aba niekas neskelbe kad Mavs si sezona tures Kidda :)
2006-07-24
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.