„Rockets“ dar kartą susigrąžino Motiejūną

2012-12-19 01:45
Nuotr.:

Donatas Motiejūnas per šešias šio sezono savaites jau dukart buvo išsiųstas į NBDL ir dukart sugrąžintas atgal į Hjustoną
Donatas Motiejūnas per šešias šio sezono savaites jau dukart buvo išsiųstas į NBDL ir dukart sugrąžintas atgal į Hjustoną
Nuotr. AP-Scanpix
Donatas Motiejūnas antrinėje NBA lygoje išbuvo mažiau nei savaitę.

Hjustono „Rockets“ klubo vadovai, vos praėjusį ketvirtadienį išsiuntę Motiejūną į NBDL, antradienį išsikvietė jį atgal. 

Tokį sprendimą Hjustono ekipa priėmė po to, kai traumą patyrė pagrindinis „Rockets“ puolėjas Patrickas Pattersonas.

„Rockets“ Motiejūną susigrąžino tą pačią dieną, kai iš viešnagės JAV grįžo Lietuvos krepšinio federacijos (LKF) vadovai su rinktinės treneriu Jonu Kazlausku priešakyje. 

Specialiai dėl galimybės išvysti mūsų šalies jaunuosius talentus ir su jais pasikalbėti apie galimybes vasarą apsivilkti nacionalinės komandos marškinėlius į JAV vykę LKF atstovai vos nuskridę už Atlanto išgirdo, kad „Rockets“ siunčia Motiejūną į NBDL. 

LKF atstovai tenkinosi tik susitikimu su Jonu Valančiūnu bei Linu Kleiza ir neslėpė nusivylimo, kad nepavyko pabendrauti su Motiejūnu. 

Kazlausko teigimu, „Rockets“ vadovai atsiprašė dėl susidariusios padėties ir tikino tokį žingsnį žengę siekdami suteikti Motiejūnui žaidybinės praktikos.

„Rockets“ klubas šį sezoną Motiejūną jau dukart siuntė į „Rio Grande Valley Vipers“ klubą – NBDL rungtyniaujančią antrinę savo ekipą. Tačiau abukart po itin galingai sužaistų vos kelerių rungtynių lietuvis būdavo grąžinamas į Hjustoną. 

Šįkart Motiejūnas NBDL sužaidė du mačus, per kuriuos vidutiniškai rinkdavo po 23 taškus, atkovodavo po 12 kamuolių bei atlikdavo po 2,5 rezultatyvaus perdavimo. 

Iš viso Motiejūnas NBA lygoje šį sezoną sužaidė 4 mačus, aikštelėje praleido 10 minučių, pelnė 3 taškus ir atkovojo 1 kamuolį.

Pranešama, kad Motiejūnas turėtų dalyvauti ketvirtadienio naktį Hjustone vyksiančiame susitikime tarp „Rockets“ ir Filadelfijos „76ers“ klubų. 



Komentarai:

tromoosviliuxas25AS tai motiejuno vietoj dingciau nx is tos nba . Dabar kaip kokia prostitute siutineja is nba i d league. ir vel atgalSulaužtum 2,8kk (+ 3,5 kk negarantuoti) sutartį, susimokėtum išpirką ir kur dingtum, vaikeliuk?


pinigai, pinigai, pinigai.... kur nepazvelgsi ten pinigai.... ne tie dar metai, kad pinigus skaiciuoti, o reikia zaisti ir tobuleti. Manau Donatas rastu susidomejima tarp Europos klubu.
2012-12-20
+12
Atsakyti
antanas
Pamirskit vaikai mieli Motiejuna.kol rockets tures juodaodi kaledu seneli ir kinu imperatoriu,jis negautu daug zaisti net jei karnisovas trauma gautu....
2012-12-20
-14
Atsakyti
Motiejūnas
Šiaip iš tikro arba Motiejūnas ne iš kelmo spirtas ir labai nori pasiekti savo, arba gerai supranta ko Rockets vadovybė siekia tokia taktika. Nes realiai tai jo nuomonės negirdėt niekur, dėl pastarųjų klubo sprendimų. Kitas jei nebūtų patenkintas jau senai būtų pasiskundęs tokia padėtim, kai siuntinėja pirmyn atgal.
2012-12-20
+15
Atsakyti
taip ziauriai stumia :DD
2012-12-19
-6
Atsakyti
Geriau taip, negu laikytu tarp neregistruotu rungtynems. Gauna nors pazaisti, prisimena kad gali pavaryt.
2012-12-19
-7
Atsakyti
valerojus
pagaliau, jo galbut vienintelis sansas.pasirodyt normaliai nba. tikiuosi zybtels ir nesumals suda. jau senai laukiau kada bent 1 pf susitraumuos, aisku taip sakyti negalima, bet mums ir paciam doncei butu geriau jeigu rebilitacija truktu kuo ilgiau.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2012-12-19
-3
Atsakyti
zali
vel pasius ji ant...poros savaiciu i nbdl uz menesio...
2012-12-19
-6
Atsakyti
zali
vel pasius ji ant...poros savaiciu i nbdl uz menesio...
2012-12-19
-3
Atsakyti
kYo
:DKaip suni stumdo is vienos puses i kita,o motiejunui patinka matosi,nu galesi vel sildyti suola negrams.


Is ko tu cia sprendi kad Motiejunui tai patinka ?
2012-12-19
+5
Atsakyti
Tyčiojasi iš žmogaus ;/
2012-12-19
-17
Atsakyti
viliuxas25AS tai motiejuno vietoj dingciau nx is tos nba . Dabar kaip kokia prostitute siutineja is nba i d league. ir vel atgal


Sulaužtum 2,8kk (+ 3,5 kk negarantuoti) sutartį, susimokėtum išpirką ir kur dingtum, vaikeliuk?
2012-12-19
+8
Atsakyti
AS tai motiejuno vietoj dingciau nx is tos nba . Dabar kaip kokia prostitute siutineja is nba i d league. ir vel atgal
2012-12-19
-11
Atsakyti
Anonimas
Palaikau Motiejuna_jis pats savo jegomis ten eina. be jokiu aukstaugiu vyru pagyrimu! Maladec Donce, jauni centrai uz tave!
2012-12-19
+15
Atsakyti
nu
Nu cia jau tikrai nebera zodziu !
2012-12-19
+28
Atsakyti
Vin
Tiesiai šviesiai sakant - jis ten už duchą. Galit minisuot, bet tai tiesa.
2012-12-19
-7
Atsakyti
D-MNeverkit jus, tik parase kad perkele, ooo kaip blogai, parase, kad atgal grazino, ooo kaip gerai, bet blogai vistiek nes meto :))) nu negaliu ziuret i tuos komentatorius... trolijooo...


Kai pasveiks traumuoti žaidėjai ir Motiejūną vėl švystels į atliekų lygą pats pirmas čia atbėgsi...
2012-12-19
+11
Atsakyti
:))
Motiejūnas pats pasiprašė būt išsiųstas, kad išvengt susitikimo su LKF
2012-12-19
-5
Atsakyti
Provokuoja Motiejuna. Arba atkovoji kamuolius ir gyniesi , arba vel busi siunciamas. O gal ieskokis naujo klubo ?
2012-12-19
-2
Atsakyti
D-M
Neverkit jus, tik parase kad perkele, ooo kaip blogai, parase, kad atgal grazino, ooo kaip gerai, bet blogai vistiek nes meto :))) nu negaliu ziuret i tuos komentatorius... trolijooo...
2012-12-19
+15
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 62

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.