Išvykdamas musulmonas pareklamavo šokėjas

2013-02-08 13:06
Laimis Kavoliūnas, „Panskliautas.lt“
Nuotr.:

„EnerGym“ šokėjos
„EnerGym“ šokėjos
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Kuomet „Cido“ arenoje Kauno „Žalgiris“ triuškino Panevėžio „Lietkabelio“ komandą, 28 metų Ibrahimas Jaaberas visą mačą praleido ant atsarginių žaidėjų suolelio, taigi galėjo atidžiau stebėti seksualių šokių studijos „EnerGym“ merginų pasirodymus per minutės pertraukėles, rašo „Panskliautas.lt“.

Po to jis ir trenkė tokį keistą pareiškimą bei išvyko iš mūsų šalies.

Ne vienerius metus Europoje rungtyniavęs JAV ir Bulgarijos pilietybę turintis Jaaberas prieš keletą metų atsisakė atstovauti Bulgarijos rinktinei Europos čempionate, nes tuomet buvo Ramadanas.  

Šokėjas vadovė nuramins

Šokių studijos „EnerGym“ vadovė Irina Šlimienė teigė, kad tikrai ne jos merginos tapo krepšininko išvykimo priežastimi. Juk šokėjų pasirodymus per rungtynes galima pamatyti visoje Europoje.

„Man keista, kad tai nutiko būtent Panevėžyje. Mūsų merginos nešoka nuogos, pati rūpinuosi apranga ir suvokiu, kad ji turi būti graži bei estetiška, juolab kad visos panelės nepilnametės. „Žalgirio“ šokėjos vyresnės, jų ir apranga seksualesnė. Jei būtų mūsų kaltė, jaustumės kitaip, tačiau čia yra kitos problemos“, – sakė Šlimienė.

Vis dėlto vadovė žadėjo pakalbėti apie tai su šokėjomis ir viską paaiškinti – kad jos dėl savo jauno amžiaus labai jautriai nesureaguotų.

„Mes gyvuojame jau 8 metus, spauda ne pirmą kartą rašo apie mus ir mūsų laimėjimus, todėl į šį įvykį žiūriu ramiai“, – užvakar kalbėjo Šlimienė.

Pasiūlė pasiūti naujus drabužius

Pasak „EnerGym“ vadovės, iki šiol šokėjos jokių replikų dėl aprangos nei iš krepšininkų, nei iš žiūrovų negirdėjusios.

Moteris netgi džiaugėsi, kad šis įvykis jos vadovaujamai šokių studijai tapo nemokama reklama. Dar tą pačią dieną po Jaabero pareiškimo Šlimienė sulaukė dviejų įmonių atstovų skambučių, siūlančių jau kitoms krepšinio rungtynėms Panevėžyje pasiūti merginoms naują aprangą.

„Nors aprangos turime nemažai, bet visada norisi ją paįvairinti. Mes nepriklausome „Lietkabelio“ klubui, pačios ieškome rėmėjų ir siuvamės aprangą, – sakė Šlimienė. – Mūsų merginos šoka ne tik per krepšinio rungtynes, bet ir rengia pasirodymus per motokroso varžybas bei įvairias sporto šventes. Džiuginame žiūrovus kaip tik galime.“



Komentarai:

Tai gal Bnews nerašykit išviso pavardžių, vietoje jų galėtumėte rašyti pvz: musulmonas,katalikas, stačiatikis ir t.t. Mažiau klaidu bedarytumete.
2013-02-08
+2
Atsakyti
erikas
Nereike ce tyciotis is tikejimo ,,O tai Alkaida atvazios :-)))
2013-02-08
-6
Atsakyti
erikas
Tas Musulmonas ir Varda ir pavarde turi,,nejaugi sunku parasyti Isvygdamas Jaberas pareklamavo sokejas..
2013-02-08
Atsakyti
ad
blogai

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-02-08
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.