Panovas kabina sportbačius ant vinies

2006-08-22 21:07
Nuotr.:

Vienas geriausių visų laikų Rusijos krepšininkų Sergejus Panovas iš didžiojo krepšinio pasitraukti nusprendė būdamas aukštumoje. Ilgametis Maskvos CSKA kapitonas, 36-erių metų 203 cm ūgio žaidėjas paskelbė baigiąs karjerą ir toliau treniruosiąs vaikus.

„Mes turime žinoti, kada reikia išeiti. Šiemet tapau Eurolygos čempionu, eilinį kartą laimėjau Rusijos pirmenybių titulą ir supratau, kad gyvenime man yra įdomesnių dalykų“, – kalbėjo Panovas.

„Tęsiu darbą CSKA klube, treniruodamas jaunuosius krepšininkus. Manau, kad mano žinios ir patirtis gali būti naudingi vaikams“, – savo svarbą jaunajai kartai pabrėžė krepšininkas.

Panovas CSKA klube su dvejų metų pertrauka rungtyniavo nuo 1994 metų. Jis dvylika kartų iškovojo Rusijos krepšinio lygos auksą, su Rusijos rinktine yra laimėjęs du pasaulio čempionato sidabro medalius, taip pat Europos pirmenybių bronzą.



Komentarai:

manau jau pats laikas jam ir buvo baigt karjera. visgi jau 36 metai.
2006-08-22
+10
Atsakyti
Gaila, beje jo kaip tik truksta rusijos rinktinei
2006-08-22
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.