Jaaberas „Žalgirį“ paliko dėl didesnio atlyginimo Irane?

2013-03-09 13:15
Nuotr.:

Ibrahimas Jaaberas Irane uždirba kur kas daugiau nei „Žalgiryje“
Ibrahimas Jaaberas Irane uždirba kur kas daugiau nei „Žalgiryje“
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Kauno „Žalgirio“ komandą mįslingai palikęs Ibrahimas Jaaberas jau mėnesį rungtyniauja Irano čempionate. Ten pat žaidę lietuviai Marius Prekevičius ir Povilas Čukinas atskleidė kitą istorijos pusę, kodėl musulmonas galėjo išvykti iš Lietuvos.

Islamo tikėjimą išpažįstantis amerikietis Lietuvos čempionus paliko dėl religinių įsitikinimų ir klubui grąžino visus uždirbtus pinigus. Tuo tarpu „Žalgiris“ Jaaberui suteikė paleidžiamąjį raštą.

Nors islamą išpažįstantis amerikietis viešai aiškino, kad Lietuvą paliko dėl religinių įsitikinimų, Irane pasklido kur kas paprastesnė šios istorijos versija – esą 15 tūkst. eurų per mėnesį Kaune uždirbdavęs įžaidėjas neatsispyrė daugiau kaip triskart pelningesniam „Petrochimi Bandar Imam“ klubo pasiūlymui.

„Iš pradžių ir mes tikėjome amerikiečio žodžiais, – dienraščiui „Lietuvos rytas“ neslėpė Prekevičius. – Bet paskui sužinojome, kad iraniečiai jį atakavo likus dar mėnesiui iki pabėgimo ir tų istorijų dėl pusnuogių šokėjų.”

„Ne paslaptis, ko į Iraną važiuoja visi legionieriai. Čia tikrai galima daugiau užsidirbti negu Europoje”, – tvirtino Čukinas, prieš tai žaidęs Vokietijos ir Italijos klubuose.

Šiuo metu „Petrochimi Bandar Imam“ prasibrovė į Irano pirmenybių finalą.



Komentarai:

**:)
O aš manau, kad tai, kas čia rašoma - šmeižtas. Nemanau, kad Jis būtų grąžinęs uždibtus pinigus, jei jau taip sakot, kad dėl pinigų išvyko. Juk būna ir tikrai sąžiningų žmonių.
2013-03-10
+1
Atsakyti
stalius
Manau Jaberas isvyko nes atlyginimu nemokejo,o ne del didesnio atlyginimo.
2013-03-09
+4
Atsakyti
aTa
jau ble.. siais laikais niekuo nebeymanoma tiketi. visi kuria savas istorijas-kas tik netingi.
2013-03-09
Atsakyti
Cia tik sikpopieris gali tokia nesamone parasyti.
2013-03-09
-15
Atsakyti
kirvis
to kenny

gaidziuk nedadarytas,kokia nx 3 menesiu alga?jis atvaziavo spalio gale,o nuo lapkricio zaidejams nemokamos algos.tai apie kokia 3 menesiu alga tu cia vapi gaideli?jis tik atsisake teisiu i tuos pinigus kuriuos tektu per teismus is Zalgirio reikalaut,o jei bus bankrotas,tai nieko isvis neatgausi.tai negi jis debilas ir toliau ars uz dyka vien tam kad kazkada ateityje galbut atgaus savo uzdirbtus litus?ir dar kai jam siulo trigubai didesne alga salyje kuri jam yra vos ne idealas?
2013-03-09
-1
Atsakyti
Anonimas
Jam seima islaikyti reike ir pinigu uzdirbti kol dar jaunas ir dar gali zaisti ,,o ne pazadus klausyti kad pinigai bus tu tik palauk.
2013-03-09
-3
Atsakyti
erikas
Kokie pinigai, kam rupi jei zalgiris dar nesumokejo algu, zmogus ikirto ta nesamone ir supates kad nieko negaus ce susitare kad palieka taip vadinamus uzdirbtus pinigus komandoje o uztai gauna Paleidzemaji rasta ir gali zaisti kitoi salyj,,,normalus dalykas
2013-03-09
-6
Atsakyti
shaq
Ne nu tai faktas tik del pinigu.Prarast triju menesiu atlyginima,kad tris menesius gautum didesni atlyginima.Su matematika cia kazkas blogai.

Po to skelbiama ,kad irane mokami dideli pinigai,o kad tai visu pirma musulmonu krastas kazkaip nutylima.Is vis koks sekmingas ir pinigu siekiantis kasioras iskeis viena geriausiu EL komandu,su didziule perspektyva i ateiti,ir vietoj to pareiks ,kad niekada daugiau nezais europoje?

Pareiskimai ar tai kliedesiai,kad isejo tik del pinigu,kaip patys turbut jau supratote su realybe neturi nieko bendro.

Is rado kieno klaust,cukino :D
2013-03-09
+5
Atsakyti
kenny
>Vin

Ziek as tau paaiskinsiu pirma ir paskutini karta.Kad nesokinetum vien is statsu studijavimo nesidetum zinovu.Pats svarbiausias dalykas nutraukiant kontrakta,gauti paleidziamaji rasta.Be teisiu iki mentu sustabdymo gali vaziuoti,be to rasto gali tik sedeti namie.Juodasiknis musulmonas,pamates kokios babkes siulomos,uz menesio alga Irane isispirko paleidziamaji rasta,grazindamas 3 menesiu alga,nes Zalgiris ju nemokejo po triju menesiu.
2013-03-09
+2
Atsakyti
VinJeigu pinigai taip rūpėjo jam, tai kodėl atidavė visus litus uždirbtus Žalgiryje? Nusišneka tie ryžikai du.


kad jis nieko neatidavė, nes nieko ir negavo, visą tą laiką kai jis rungtyniavo skaityk jis negavo algos, tad jis atidavė "nieką"
2013-03-09
+2
Atsakyti
Niekam neidomu. Move on!
2013-03-09
+17
Atsakyti
jv17
to Vin: ka jis atidave jei nieko negavo is zalgirio?:)jis tik atsisake pretenziju i tuos pinigus nes pasiule geresni ir realu varianta su litais o ne pazadus ir makaronus...
2013-03-09
+3
Atsakyti
Vin
Jeigu pinigai taip rūpėjo jam, tai kodėl atidavė visus litus uždirbtus Žalgiryje? Nusišneka tie ryžikai du.
2013-03-09
+9
Atsakyti
VytskaTai aisku kad del algos cia isvis negavo o irane gaus plius dar salis pagal jo tikejima ir pamate koks durnynas Zalgiri vyksta tai tik gaves proga ir pabego.


Dar jam pasiseke, kad neteko wilno komandoje zaisti...
2013-03-09
-5
Atsakyti
Tai jojo tiketik jus ka lrytas raso :DD
2013-03-09
-1
Atsakyti
Aha
Nesuprantu, koks tikslas rašinėt tokius straipsnius? Su klubu išsiskyrė gražiuoju, be jokių pretenzijų vienas kitam. Išvyko dėl pinigų ar dėl ko kito, tai čia jau asmeninis Jaabero reikalas. Aišku, žiauriai gaila jo, puikios jo gynybos ypač trūksta dabar Žalgiriui.
2013-03-09
Atsakyti
na taip istikruju, mate tas sokejas puse metu, reklamas irgi nesiojo tiek laiko, zinojo is anksto kaip bus visgi. Gavo pasiulyma geresni, kur ten irane viska atiduotu uz gera zaideja ir isvaziavo :)
2013-03-09
+7
Atsakyti
Anonimas
Tai aisku kad ne
2013-03-09
+4
Atsakyti
Tai aisku kad del algos cia isvis negavo o irane gaus plius dar salis pagal jo tikejima ir pamate koks durnynas Zalgiri vyksta tai tik gaves proga ir pabego.
2013-03-09
+10
Atsakyti
kaminas
koks skirtumas ..

--------------------------------------

prisijunk prie idomaus internetinio zaidimo ( Lietuvos valstybe yra )

http://primera.e-sim.org/lan.1413/
2013-03-09
+4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 30

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.