„Lokomotiv“ ginklas Europos taurės finale – patirtis

2013-04-12 17:25
Nuotr.:

Mantas Kalnietis sieks Europos taurės
Mantas Kalnietis sieks Europos taurės
Nuotr. Lokomotiv-Kuban
Du lietuviai šeštadienį išbėgs ant Šarlerua arenos parketo, siekdami vieno svarbiausių trofėjų Senojo žemyno krepšinio pasaulyje – Europos taurės. Simo Jasaičio ir Manto Kalniečio atstovaujama Krasnodaro „Lokomotiv“ taurės turnyro finale susikaus su Bilmabo „Uxue Basket“.

Mačo išvakarėse surengtoje spaudos konferencijoje Krasnodaro komandos vyriausiasis treneris Jevgenijus Pašutinas pabrėžė, kad jo ekipos stiprybė – patirtis.

„Turime tokius patyrusius krepšininkus kaip Nickas Calathesas, Aleksas Maričius ir Derrickas Brownas. Jie žino, kaip žaisti finaluose, nes yra žaidę tokiose svarbiose rungtynėse Eurolygoje. Turime vaikinų, kurie žino, kaip išlikti šalto proto, esant tokioms situacijoms. Prie to prisideda ir mano patirtis“, – kalbėjo Pašutinas.

Patyrusių žaidėjų netrūksta ir Bilbao komandoje. Vienas jų – belgas Axelis Hervelle, 2007 metais jau triumfavęs Europos taurėje su Madrido „Real“ komanda.

„Žaisti namie bus puiki motyvacija, – sakė Hervelle. – Žaidžiant bus daug emocijų, o motyvacija – viena iš jų. Reikia pasistengti, kad šios emocijos virstų į gerą žaidimą, o ne prastą. Prisimenu, kaip 2007 metais su dabartiniais komandos draugais Rauliu Lopezu ir Alexu Mumbru laimėjome šią taurę.“

Vienuoliktasis Europos taurės finalas šeštadienį prasidės 22 val. Lietuvos laiku.



Komentarai:

nu na
matosi puslapio profesionalumas....
2013-04-12
Atsakyti
Anonimas
Idomu ar pries patalpindami koki straipsni bent perskaito, perziuri klaidas...
2013-04-12
+5
Atsakyti
hhhhhh
bilmabo seip yra bilbao
2013-04-12
+7
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.