Jasaitis: „Tikiuosi, kitą sezoną liksiu Krasnodaro klube“

2013-04-14 10:33
Nuotr.:

Europos taurės turnyro trofėjus antrą kartą pateko į Simo Jasaičio rankas
Europos taurės turnyro trofėjus antrą kartą pateko į Simo Jasaičio rankas
Nuotr. Fotodiena.lt
Po aštuonerių metų pertraukos antrą kartą Europos taurės turnyro čempionu tapęs Simas Jasaitis išreiškė norą kitą sezoną likti Krasnodaro „Lokomotiv“ komandoje.

Rusijos klubas, kurio garbę gina ir Mantas Kalnietis, finale 75:64 įveikė Bilbao „Basket“ ekipą ir pateko į Eurolygą.

Abu lietuviai turi kontraktus kitam sezonui. Praėjusią vasarą Jasaitis su Krasnodaro klubu sudarė dvejų metų sutartį, o Kalnietis, palikęs Kauno „Žalgirio” klubą, suraitė parašą ant trejų metų susitarimo.

„Kiekvieną kartą žaidžiu dėl to, kad kažką laimėčiau, – sakė Jasaitis. – Kartais negali nugalėti. Tačiau dabar pirmosios vietos apdovanojimus bus galima parodyti savo vaikams. Žaidėme komandinį krepšinį dėl pergalės, sirgalių ir savęs.

Žinojome, kad „Basket“ gera komanda ir kad turime rungtyniauti agresyviai. Nors dvikovos pabaigoje kiek atsipalaidavome, tačiau gerai gynėmės ir todėl laimėjome.“

Lemiamame mače vilnietis per 36 minutes surinko 7 taškus.

„Tikiuosi, kitą sezoną liksiu šioje komandoje ir rungtyniausiu Eurolygoje. O dabar atėjo laikas švęsti pergalę“, – pridūrė Jasaitis.

Pirmą kartą Europos taurę puolėjas į viršų kėlė 2005-aisiais, kai triumfavo su Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipa.

Eurolygoje Jasaitis žaidė penkis sezonus, paskutinį sykį – 2010-2011 m., kai pusei sezono buvo sugrįžęs į „Lietuvos ryto“ komandą.



Komentarai:

erikas
Tikreusei Rusijoi buves nesi kad sakai alga 450 litu,,mazeuse alga Barnaule kur buvau pries menesi, tai prie Tomsko ,,sibire pardaveja ir darzelio aukletoja 10,000 rubliu tai panasei 250,euro,,bet cigareciu pakelis 18 rubliu prastesniu o jei Kent tai24,, kas ce perdo nesamone kad Dujos baigesi???jei ten baigtus dujos jie i Voketija Paplain nestatytu ir nekistu tu milijardu,,visa europa priklausys no Rusijos uz 2 metu nes dujas tik is Rusijos perka,,o dar benzinas,,ten tiek vietu kur ira duju ir jos dar uzstampotos ir nenaudojamos kad rusijai dar ant metu 60 uzteks visam pasauliui pardavineti ,,o tos vietos dar ir jieskomos ir randamos kekviena diena,,Taip kad nestumkit kas nezinot ir dar nesat netgi ten buve. kursas 40 ru-1 euro
2013-04-14
-1
Atsakyti
to Tomasna nevisai taip,pabuves rusijoje suzinosi apie isrypelius kokiu pasaulis dar nemate,korupcijos lygis ir skandalai su lazybom baisesni uz italijos kazanostros,babkes cia yra cia viens du ir nera nes daznai remeju bosus nukepa,rusijos ekonomika nebeauga algos nebekyla,rusijoje minimumas pavertus i litus 450 litu,viskas laikosi tik ant duju ir naftos,o duju rinka rusijos europoje kas met mazeja,is rusijos tv patys rusai rekia kad siu metu dziudzeto deficitas prognozuojamas bus 1 trilijonas rubliu(trilijonas lygu 1000 milijardu)p.s. bet krasnodaras gera vieta del klimato ir jei laiku moka algas tai viskas gerai ,plius vien uz tai kad tu atvaziuoji i ruskina sportininkui permoka +20% nei moketu italijoje ispanijoj ar graikijoj,zodziu niekas lygiom teisem po siai dienai nevaziuotu i ta "nuostabe" rashka


tu nx shis? jai nerusija nebutu ka zet lopiny tu bled,

maladiec simai ir mantai sekmes eurolygoi :)
2013-04-14
-2
Atsakyti
321
su pergale Simai,Mantas!!!
2013-04-14
+6
Atsakyti
to Tomas
na nevisai taip,pabuves rusijoje suzinosi apie isrypelius kokiu pasaulis dar nemate,korupcijos lygis ir skandalai su lazybom baisesni uz italijos kazanostros,babkes cia yra cia viens du ir nera nes daznai remeju bosus nukepa,rusijos ekonomika nebeauga algos nebekyla,rusijoje minimumas pavertus i litus 450 litu,viskas laikosi tik ant duju ir naftos,o duju rinka rusijos europoje kas met mazeja,is rusijos tv patys rusai rekia kad siu metu dziudzeto deficitas prognozuojamas bus 1 trilijonas rubliu(trilijonas lygu 1000 milijardu)

p.s. bet krasnodaras gera vieta del klimato ir jei laiku moka algas tai viskas gerai ,plius vien uz tai kad tu atvaziuoji i ruskina sportininkui permoka +20% nei moketu italijoje ispanijoj ar graikijoj,zodziu niekas lygiom teisem po siai dienai nevaziuotu i ta "nuostabe" rashka
2013-04-14
-6
Atsakyti
Stal
Kaip sakoma, prie ruso buvo geriau

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-14
Atsakyti
win
uzsiaugino barzda kad kaip vaiku neatrodyt, bet vistiek veidas kaip vaiko :D
2013-04-14
+4
Atsakyti
Tomas
Pabuves Rusijoje, visada noresi ten ir pasilikti.. Jokiu nesamoniu su iskrypeliais, jokiu amzinu kriziu ir skolu, draugiska, naturali rusiska "dusha" aplinkui, o jei dar losi geram klube, tai isvis ko daugiau benoret?
2013-04-14
+3
Atsakyti
sdf
turetu likt simas gerai zaidzia si sezona
2013-04-14
-1
Atsakyti
den-bu-bu
Grižk į rytą,Simai. :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-14
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.