Hinrichas praleis penktąsias serijos su „Nets“ rungtynes

2013-04-29 18:52
Nuotr.:

Pastaruoju metu puikiai rungtyniaujantis „Bulls“ gynėjas Kirkas Hinrichas praleis penktąsias serijos rungtynes su Bruklino „Nets“ ekipa
Pastaruoju metu puikiai rungtyniaujantis „Bulls“ gynėjas Kirkas Hinrichas praleis penktąsias serijos rungtynes su Bruklino „Nets“ ekipa
Nuotr. AFP – Scanpix
Čikagos „Bulls“ ekipa penktajame NBA Rytų konferencijos ketvirtfinalio serijos mače su Bruklino „Nets“ krepšininkais versis be kairės kojos blauzdos raumenį pasitempusio įžaidėjo Kirko Hinricho

Sekmadienio naktį beveik 60 minučių aikštėje praleidęs Hinrichas pelnė 18 taškų ir atliko 14 rezultatyvių perdavimų bei itin svariai prisidėjo prie įspūdingos trijų pratęsimų pareikalavusios pergalės prieš „Nets“ krepšininkus. 14 rezultatyvių perdavimų atlikęs Hinrichas pasiekė asmeninį šio sezono rekordą.

Pirmadienį ryte 32 metų 193 cm ūgio gynėjas praleido komandos treniruotę. „Labai sunku. Niekas nenori praleisti atkrintamųjų varžybų rungtynių, juk jų laukiame visą sezoną. Tačiau dabar nieko negaliu pakeisti. Tikiuosi, kad greitai pasveiksiu ir galėsiu grįžti į aikštę“, – tvirtino Hinrichas. 

„Bulls“ ekipa serijoje iki keturių pergalių pirmauja 3-1, o penktosios rungtynės šią naktį bus žaidžiamos Brukline. Jeigu prireiks šeštojo mačo, jis bus surengtas Čikagoje, tačiau dar nėra aišku, ar iki jo Hinrichas spėtų pasveikti. 

Šią naktį komandos starto penkete Hinrichą pakeis įspūdingą pasirodymą sekmadienio naktį surengęs Nate'as Robinsonas. Jis pelnė 34 taškus, įskaitant 23 ketvirtajame kėlinyje, ir atvedė Čikagos klubą į pergalę 142:134. 

„Kirkas praleido kelerias rungtynes reguliariajame sezone, todėl turime būti pasirengę žaisti be jo. Jį pakeisti galės kitas vyrukas, o darbas aikštėje turės būti atliktas. Privalome taip nusiteikti bet kokiai galimai situacijai“, – pareiškė „Bulls“ strategas Tomas Thibodeau

Jis viliasi, kad pėdos skausmais besiskundžiantis vidurio puolėjas iš Prancūzijos Joakimas Noah galės žaisti 20-25 minutes, kaip rekomendavo medikai. Trijų pratęsimų pareikalavusiame mače Noah aikštėje praleido 39 minutes ir pelnė 15 taškų bei atkovojo 13 kamuolių.

Šį sezoną Hinrichas vidutiniškai pelno po 7,9 taško, atkovoja po 2,6 kamuolio ir atlieka po 5,3 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.



Komentarai:

gali buliai laimet ir brukline, nors hinrichas tikrai gerai gynesi, bet buliai tikrai taip lengvai pergales neatiduos. GU BULLS
2013-04-29
-4
Atsakyti
thibodeau netiesiogiai atiduoda sita maca, realiai ir taip nesimato cikagos pergales brukline,ta matyt serija daugmaz pastatyta ant 6 maco namie,neblogai apgalvota.
2013-04-29
Atsakyti
Deronui nusmato neblogos rungtynes, galbūt dabar net yra šansų laimėt seriją. Nes Hinrich žiauriai gerai gynėsi.
2013-04-29
+7
Atsakyti
kYo
Nba puslapyje rašo kad jis šį reg. sezoną turi tokius stats: 7,7 ppg 5,2 apg ir 2.6 rpg taip kad pataisykit basketnews :) "Šį sezoną Hinrichas vidutiniškai pelno po 7,9 taško, atkovoja po 5,3 kamuolio ir atlieka po 2,6 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes."
2013-04-29
-4
Atsakyti
kYo
Keista kad įžaidėjo atkovotų kamuolių vidrukis dvigubai didesnis nei rezultatyvių perdavimų :D
2013-04-29
+4
Atsakyti
blemba ciuju Deronas dar tai uzsiaus
2013-04-29
+4
Atsakyti
Lietuvos_Rytas_Forever
maištas. :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-04-29
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.