Lemiamame mače – Noah ir „Bulls“ džiaugsmas (video, statistika)

2013-05-05 07:44
Nuotr.:

Joakimas Noah pelnė 24 taškus ir neslėpė džiaugsmo po pergalės per lemiamas Rytų konferencijos ketvirtfinalio serijos rungtynes
Joakimas Noah pelnė 24 taškus ir neslėpė džiaugsmo po pergalės per lemiamas Rytų konferencijos ketvirtfinalio serijos rungtynes
Nuotr. Reuters-Scanpix
Septintosios NBA Rytų konferencijos ketvirtfinalio serijos rungtynės Brukline priklausė ne namie žaidusiai „Nets“ ekipai, o vaikinui, kuris šiame mieste lankė mokyklą.

„Prisiminsiu tai visą likusį gyvenimą“, – pareiškė Joakimas Noah.

Jis pelnė 24 taškus, atkovojo 14 kamuolių, o Čikagos „Bulls“ išvykoje 99:93 (29:25, 32:19, 21:31, 17:18) nugalėjo „Nets“ ir laimėjo seriją 4-3.

Seriją po įtemptos kovos laimėjusi „Bulls“ jau pirmadienį pradės kovas pusfinalyje. Čikagos ekipos varžovė bus geriausia reguliariojo sezono komanda Majamio „Heat“.

Rungtynių žaidėjas
Joakim  Noah
PTS 24 | REB 14 | AS 2 | ST 1 | BS 6
Marco Belinelli taip pat surinko 24 taškus, Carlosas Boozeris pridėjo 17, o „Bulls“ iškovojo pirmą pergalę klubo istorijoje, kai septintąsias serijos rungtynes žaidė išvykoje.

„Didžiuojuosi šia komanda, – sakė Noah. – Visą sezoną turėjome daug įveikti, o būti tokioje situacijoje, žaisti vienoje geriausių pasaulio arenų ir laimėti, o dabar kautis su „Heat“. Visa ši patirtis – nekasdienė.“

„Bulls“ pirmavo 17 taškų įpusėjus  dvikovai ir kaskart sugebėdavo rasti kelių varžovų krepšio link, kai antroje susitikimo dalyje „Nets“ bandydavo priartėti.

Deronas Williamsas pelnė 24 taškus „Nets“ ekipai, kuri bandė tapti vos devintąja komanda lygos istorijoje, laimėjusi seriją atsilikdama 1-3.

„Bulls“ vertėsi be sergančio Luolo Dengo ir traumuotų Kirko Hinricho bei Derricko Rose‘o, bet komandą į priekį vedė Noah, kuris per rungtynes Brukline prieš dvi savaites galėjo vargiai žaisti dėl kulno skausmų.

Vis dar jausdamas skausmą Noah aikštėje praleido 41 minutę ir pataikė 12 metimų iš 17. Taip pat jis blokavo šešis metimus.

„Noah, kaip ir sakiau, yra karys, – komplimentų varžovui negailėjo Williamsas. – Jis kovojo su traumomis ir sužaidė žvėriškai. Šį vakarą neturėjome jam atsakymų.“

Noah gimė ir lankė mokyklą Niujorke, tačiau nuo 2007-ųjų atstovauja „Bulls“ komandai ir gina Prancūzijos rinktinės garbę. Noah su šeima dešimtmetį gyveno Paryžiuje.

„Nets“: Deronas Williamsas 24 (7 rez. perd.), Brookas Lopezas 21 (9 atk. kam.), Geraldas Wallace’as 19, Andray Blatche‘as 9, Joe Johnsonas 6 (2/14 metimų).

„Bulls“: Joakimas Noah 24 (12/17 dvitaškių, 14 atk. kam.), Marco Belinelli 24, Carlosas Boozeris 17, Nate’as Robinsonas 12, Jimmy Butleris 9.

Rungtynių epizodai:

http://www.youtube.com/watch?v=KpLU9nAYvXw



Komentarai:

as
as uz bulls jau seniai taciau si karta net pats nematau bulls galimybiu iseit ir rytu finala.
2013-05-05
-1
Atsakyti
everestas
Joe Johnson alga beveik 20 mln. Šiaip visai neblogai lošia, aišku ne už tokią sumą.
2013-05-05
-2
Atsakyti
joe johnson yra toks grybas vargu ar rasi didesni gryba nba su tokia alga:D
2013-05-05
-13
Atsakyti
gs
Kiek Joe Johnson uzdirba? vienas brangiausiu NBA kiek zinau? bet losia tai.... vargu ar net puses sumos yra vertas
2013-05-05
+2
Atsakyti
"Nets" visiški nevykėliai, labai nuvylė. Turint tokią komandą, tokią sudėtį nesugebėjo nukaut "Bulls" – taip išretintos komandos, be pagrindinių lyderių Deng, Rose dar be Kirk'o. Tiesiog gėda.

Laukiam Bullių southbeach'e.

Jei "Nets" būtų pavyke išeit prieš Majamį tai nunešti būtų skaudžiai. O Čikaga gali fuksais pasiimt bent vienas rungtynes, jeigu lyderiai bus sveiki, ar intrigą sukelt. Bet manau bus dar vienas sweep'as. Biški įdomumo ir rivalry.
2013-05-05
+3
Atsakyti
Stebintis
Na bet toliau Bulls galimybės labai miglotos, gal kokį kartą ir išloš prieš Heat...
2013-05-05
+2
Atsakyti
Ims Heatai Bullius 4-1 geriausiu atvėju 4-2, jai prieš pora metų, kai buvo pirmi big 3 metai ir Bulliai žaidė su D-Rose Heatai ėmė juos 4-1, tai dabar nematau priežasčių kodėl turėtų būt kitaip, nes pagrindiniai žaidėjai pas Bullius liko tie patys: Noah, Dengas, Boozeris + Rose nėra ir neaišku ar Dengas ir Noah galės visa serija pilnai atžaist žinant jų traumas, Robinsonas gali pasiautėt, bet per daug grėsmės tikrai nesukelts, tad jai Bulliai pademonstruos tokį kovinguma, kaip per šiandienines rungtynes ar tokias, kaip per ketvirtasias rungtynes prieš Brooklyn'a, tada geriausiu atvėju viena gal net dvi pergale pasiims. Aišku pagarba Bulls už tokį kovinguma, kaip šioje serijoje, bet Heat nėra Nets ir to tikrai neužteks, aišku čia yra tik mano nuomonė, gal jums gali atrodyti kitaip.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-05
+1
Atsakyti
2 a
nemanau, kad neivertintas nba allstaras siemet, ir barkley megiamiausias nba zaidejas :)
2013-05-05
-2
Atsakyti
nu
labai gera naujiena is pat ryto, net ir didziausias optimistas turbut jau buvo susitaikes su tuo, kad sianakt bulls pralos, be savo traumuotu zaideju, bet ne, jie dar karta irode, kokia yra komanda, tiesiog negali nesizaveti Bulls kovingumu. Dabar svarbiausia, kad gryztu Hinrichas ir Dengas, jeigu jie pasveiktu iki kovu su Heat, manau butu itempta serija.
2013-05-05
-11
Atsakyti
ShL
Labai gerai, su Netsai nebutu ka veikti Heat komandai
2013-05-05
+3
Atsakyti
a
JJ nutempe nets, bet manau kalciausias treneris. noah nera kazkoks shaq ar hakeem the dream, tai turejo sustabdyti ji puolime. manau carlesimo reiks stovet darbo birzoj artimiausiu metu. p.s. noah 10x geriau zaidzia po negu rs, tikrai pagarbos vertas(bet neivertintas) zaidejas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-05
+3
Atsakyti
Šaunuoliai Bulls ! Nelengvai laimėjo seriją, tačiau svarbiausia pergalė. Tikrai turėtų būti įdomu stebėti seriją su Heat, nors favoritai yra aiškūs visgi esam matę, kad Bulls gali nugalėt bet ką kai jie užsivedę.

Tik gaila, kad tiek mažai poilsio žaidėjams bus iki kitų rungtynių, bet nieko nepadarysi.
2013-05-05
+3
Atsakyti
Anonimas
Go Chicago Bulls!!!
2013-05-05
+1
Atsakyti
Bulls amžinai
myl ir myles amžinai Bulls už tokius stebuklus! Kitą sezoną jei Rose grįš,visi bus sveiki ir dar kažką gero pasikvies vasara-imsim NBA!!

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-05
+1
Atsakyti
aciu dievui, kad ne Nets laimejo, su Bulls ydomesnes varzybos buna, o dar jei uzsiveda jie tai varzybos vapse gerules buna :)
2013-05-05
+4
Atsakyti
2013-05-05
+17
Atsakyti
YES!!! be Dengo ir Hinircho galvojau bus pize, o dar isvykoj zaidem. Noah tai zveriu zveris, Lopeza uzspaude, kamiuolius nujiminejo ir dar atakose zaide tobulai, plius 6 blokai, tik dar karta yrode Noah, kad jis turejo gaut DPOY su tokia ginyba. Na su Heat laukia sunki dvikova, aciu dievui ju priekis, bent nera stiprus.
2013-05-05
-2
Atsakyti
Anonimas
Vis dar jausdamas skausmą Dengas aikštėje praleido 41 minutę ir pataikė 12 metimų iš 17. Taip pat jis blokavo šešis metimus

Noah ne dengas, zurnaliugos jus

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-05-05
-2
Atsakyti
JomajoDengas nezaizdamas del ligos praleido 41 min aiksteleja :). Autorius net pavardziu nezino :)). Absurdas :)))--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


cia tai ziauriai zurnaliuga psusivele
2013-05-05
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 23

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.