CSKA atsisveikino su aukštaūgiu Sokolovu

2013-06-18 19:22
Nuotr.:
Pastaraisiais metais Sokolovas (kairėje) dažniausiai šildydavo CSKA atsarginių suolą
Pastaraisiais metais Sokolovas (kairėje) dažniausiai šildydavo CSKA atsarginių suolą
Nuotr. RIA Novosti/Scanpix

Maskvos CSKA klubo ir vidurio puolėjo Dmitrijaus Sokolovo keliai skiriasi. 28 metų 215 cm ūgio krepšininkas Rusijos čempionų gretas palieka pasibaigus nuo 2009-ųjų galiojusiam kontraktui.

2010-2011 m. sezone Sokolovas buvo pagrindinis „armiečių“ aukštaūgis ir Eurolygoje vidutiniškai per rungtynes pelnydavo po 8,5 taško, atkovodavo po 5,4 kamuolio ir dvitaškius vidutiniškai mesdavo 72 proc. taiklumu.

Vėliau Sokolovui teko tenkintis atsarginio vidurio puolėjo vaidmeniu. Tiesa, šio sezono pabaigoje milžinas svariai ir specifiškai prisidėjo prie CSKA pergalės VTB Vieningosios lygos turnyro finalo serijoje su Krasnodaro „Lokomotiv-Kuban“.

Penktųjų Krasnodare vykusių rungtynių metu jis susimušė su varžovų aukštaūgiu Aleksejumi Savrasenka. Abu vyrai buvo išvyti iš aikštės, o be pajėgaus vidurio puolėjo likusi „Lokomotiv“ ekipa sutriko ir svečiams leido ne tik perimti iniciatyvą, bet ir laimėti lemiamą mačą.
 



Komentarai:

Anonimas
čia tipo rungtynėm ruošes

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-06-18
-4
Atsakyti
Klaidomisgražus vyriokas o cska ji taip lengvai paleidžia ? šios vaaaros populiariausia prekė bus dėl jo manau daugelis klubu susimuš . Vakar kalbėjau su KK Lazdynu peleda sakė gakės atlėkt i peržiura. Bet didižiausia susidomėjima rodo KK Vievio paukštynas bei KK KAUNO Grūdai, TAI JAU ši sezona turėtu tebiutuoti NBA. Nors žinoma buvo susidomėjimas iš žalgiro bei ryto bet per mažai siulė. Žalgiris siulė 74 kg bulviu ir + 15l pieno kasdien . rytas siulė 36kg buviu ir 5 l pieno


tu bent jau rasyti ismok, tada komentuok atsilupeli
2013-06-18
+3
Atsakyti
gražus vyriokas o cska ji taip lengvai paleidžia ? šios vaaaros populiariausia prekė bus dėl jo manau daugelis klubu susimuš . Vakar kalbėjau su KK Lazdynu peleda sakė gakės atlėkt i peržiura. Bet didižiausia susidomėjima rodo KK Vievio paukštynas bei KK KAUNO Grūdai, TAI JAU ši sezona turėtu tebiutuoti NBA. Nors žinoma buvo susidomėjimas iš žalgiro bei ryto bet per mažai siulė. Žalgiris siulė 74 kg bulviu ir + 15l pieno kasdien . rytas siulė 36kg buviu ir 5 l pieno
2013-06-18
-2
Atsakyti
Heat fanas
maladiec to jau ir reikia.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-06-18
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.