Watsonas karjerą tęs „Pacers“, Maynoras – „Wizards“ komandoje

2013-07-02 10:22
Nuotr.:

C.J. Watsonas toliau rungtyniaus „Pacers“ komandoje
C.J. Watsonas toliau rungtyniaus „Pacers“ komandoje
Nuotr. AFP – Scanpix
Indianos „Pacers“ komanda savo sudėtį papildė įžaidėju C.J. Watsonu. Skelbiama, kad klubas su 29 metų krepšininku susitarė dėl dvejų metų kontrakto.

Watsonui Indianoje numatyta antrojo įžaidėjo vieta, vietoje D.J. Augustino.

Praėjusį sezoną atstovaudamas Bruklino „Nets“ komandai, Watsonas per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 6,9 taško ir atlikdavo po 2 rezultatyvius perdavimus.

Atsarginiu įžaidėju pasipildė ir Vašingtono „Wizards“. Ji sudarė sutartį su 26 metų 190 cm ūgio Ericu Maynoru.

Praėjusį sezoną Maynoras pabaigė Portlendo „Trail Blazers“ komandoje, į kurią buvo išmainytas iš Oklahomos „Thunder“.

Per vidutiniškai 14,5 minutes Maynoras pelnydavo po 4,5 taško ir atlikdavo po 2,8 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

tromoosChicago BullstromoosRimtas upgrade`as Indianos klube - Watsonas geras, komandinis žaidėjas, turi patirties, praėjęs Thibs`o mokyklą, moka žaisti sistemoje. Gali kaitalioti žaidybinį ritmą, yra žaidęs ir į puolimą orentuotoj komandoj ir atrodė gerai, yra žaidęs ir "defensive minded" buliuose. Pacers bus stipresni kitamet vienareikšmiškai, liko pora žingsnelių padaryt - pratęst su Westu ir iškeist Grangerį.Su Westu jau turi sutarty, 3 metam uz 36 mln.Taip, susitatarė prieš keletą valandų, bet parašai dar nesudėti.


nes pasirasyti tik liepos 10 bus galima
2013-07-03
+10
Atsakyti
Chicago BullstromoosRimtas upgrade`as Indianos klube - Watsonas geras, komandinis žaidėjas, turi patirties, praėjęs Thibs`o mokyklą, moka žaisti sistemoje. Gali kaitalioti žaidybinį ritmą, yra žaidęs ir į puolimą orentuotoj komandoj ir atrodė gerai, yra žaidęs ir "defensive minded" buliuose. Pacers bus stipresni kitamet vienareikšmiškai, liko pora žingsnelių padaryt - pratęst su Westu ir iškeist Grangerį.Su Westu jau turi sutarty, 3 metam uz 36 mln.


Taip, susitatarė prieš keletą valandų, bet parašai dar nesudėti.
2013-07-03
+6
Atsakyti
tromoosRimtas upgrade`as Indianos klube - Watsonas geras, komandinis žaidėjas, turi patirties, praėjęs Thibs`o mokyklą, moka žaisti sistemoje. Gali kaitalioti žaidybinį ritmą, yra žaidęs ir į puolimą orentuotoj komandoj ir atrodė gerai, yra žaidęs ir "defensive minded" buliuose. Pacers bus stipresni kitamet vienareikšmiškai, liko pora žingsnelių padaryt - pratęst su Westu ir iškeist Grangerį.


Su Westu jau turi sutarty, 3 metam uz 36 mln.
2013-07-02
+1
Atsakyti
Rimtas upgrade`as Indianos klube - Watsonas geras, komandinis žaidėjas, turi patirties, praėjęs Thibs`o mokyklą, moka žaisti sistemoje. Gali kaitalioti žaidybinį ritmą, yra žaidęs ir į puolimą orentuotoj komandoj ir atrodė gerai, yra žaidęs ir "defensive minded" buliuose. Pacers bus stipresni kitamet vienareikšmiškai, liko pora žingsnelių padaryt - pratęst su Westu ir iškeist Grangerį.
2013-07-02
+3
Atsakyti
madtai kad Hillas pg pirmas pas Pacerius o D.JAugustina ir T.Hansbrougha girdėjau ruošia iškeist į pajėgu pf/c pozicijoj lošentį žaidėja tai pat jie susitarė su C.Copelandu ir artėja prie sutarties su T.Allenu, o Watsonas geras žaidėjas--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Taip CJ Watson tiks Pacers komandai kaip 2-asis izaidejas... O apie Dj Augustin jis neturi sutarties su Pacers, nes tik metams buvo sudare sutarti... T.Hansbrough irgi dar neaisku ar zais uz Pacers nes jis yra apribotas agentas ir kas daugiausia pinigu pasiulys ten ir zais, o Pacers jei bus noro gales virsyti kitu klubu pasiulyta suma... Del C.Copelend niekas nesutarta tik domimasi juom kaip ir T.Allen...
2013-07-02
-5
Atsakyti
mad
tai kad Hillas pg pirmas pas Pacerius o D.JAugustina ir T.Hansbrougha girdėjau ruošia iškeist į pajėgu pf/c pozicijoj lošentį žaidėja tai pat jie susitarė su C.Copelandu ir artėja prie sutarties su T.Allenu, o Watsonas geras žaidėjas

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-07-02
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.