„Bayern“ išlaikė Eurolygos patirties turintį Hamanną

2013-07-08 15:06
Nuotr.:

Eurolygoje debiutuosianti Miuncheno „Bayern“ ekipa pratęsė sutartį su Vokietijos rinktinės įžaidėju Steffenu Hamannu. Pastaruosius tris sezonus „Bayern“ marškinėlius vilkintis 32 metų 194 cm ūgio veteranas klube žais dar vienerius metus. 

„Niekada neslėpiau, kad „Bayern“ klubas yra mano pirmasis pasirinkimas. Per pastaruosius kelerius metus pasiekėme labai daug, o aš nekantrauju išmėginti jėgas aukštesnio lygio turnyre“, – tvirtino Hamannas. 

Praėjusį sezoną Vokietijos Bundeslygoje Hamannas vidutiniškai rinkdavo po 5,1 taško, atlikdavo po 3 rezultatyvius perdavimus per rungtynes, o jo atstovaujama komanda pasiekė pusfinalį. 

Hamannui žaidimas Eurolygoje nebus naujiena. Veteranas per savo karjerą yra vilkėjęs Bolonijos „Climamio“, Berlyno ALBA ir Bambergo „Brose Baskets“ ekipų marškinėlius. 

Su šiais klubais jis 2005-2009 m. rungtyniavo Eurolygoje ir per 46 sužaistas rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 6,2 taško bei atlikdavo po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

nusibausk
midc

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-07-08
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.