Radoševičius karjerą tęs ALBA komandoje

2013-07-30 13:59
Nuotr.:

Leonas Radoševičius artimiausius dvejus metus vilkės Berlyno ALBA komandos marškinėlius
Leonas Radoševičius artimiausius dvejus metus vilkės Berlyno ALBA komandos marškinėlius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Praėjusį sezoną Vilniaus „Lietuvos ryto“ komandoje rungtyniavęs kroatas Leonas Radoševičius turės tenkintis kovomis Europos taurės turnyre. 23 metų 209 cm ūgio vidurio puolėjas pasirašė dvejų metų kontraktą su Berlyno ALBA ekipa.

Sausio viduryje Lietuvos vicečempionų komandą palikęs Radoševičius persikėlė į Milano „Emporio Armani“ klubą, tačiau jame gerų rezultatų nedemonstravo. 

Italijos čempionate Radoševičius aikštelėje vidutiniškai praleisdavo po 11,9 minutės, pelnydavo po 5,2 taško bei atkovodavo po 2,3 kamuolio per rungtynes.

Vilkint „Lietuvos ryto“ ekipos marškinėlius Eurolygoje Radoševičiaus rodikliai buvo kone dvigubai solidesni. Kroatas per 20,9 minutės vidutiniškai pelnydavo po 9,8 taško, atkovodavo po 3,8 kamuolio ir atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes.



Komentarai:

BP
Tegu lai negrįžta į Lrytą. Šaunuolis!
2013-07-30
+1
Atsakyti
Jeigu Emporio klubas nebūtu pateikęs pasiūlymą Radoševičiui ir toliau likti Milano klube, tai Radoševičius galėjo ilgiau likti Lietuvos ryte. Kaip tik buvo puikus pirkinys Lietuvos rytui, bet labai jo gaila, kad paliko Lietuvos ryto klubą. Kaip tik labai norėjosi gauti jo autografą, kadangi turiu visos Lietuvos ryto komandos bendrą nuotrauką 2012/2013 m. sezono. Bet visi krepšininkai man pasirašynėjo, tik trūko tik vieno autografo Radoševičiaus.
2013-07-30
+6
Atsakyti
tingus vyras, bet lošti potencialo turi ir jei treneris bus reiklus viskas bus normaliai.
2013-07-30
+1
Atsakyti
Anonimas
galetu iryta gristi. geras zaideja sbuvo
2013-07-30
-1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.