Pašutinas: „Williamsas yra vienas geriausių įžaidėjų Europoje“

2013-08-20 08:11
Nuotr.:

Marcusas Williamsas iš Malagos persikels į Krasnodarą
Marcusas Williamsas iš Malagos persikels į Krasnodarą
Nuotr. AFP-Scanpix
Eurolygoje debiutuosiančios Krasnodaro „Lokomotiv“ vyriausiasis treneris Jevgenijus Pašutinas svarbiausiu ekipos naujoku išskyrė 27 metų 191 cm ūgio gynėją Marcusą Williamsą.

„Marcusas – labai stiprus, visapusiškas žaidėjas ir itin gerai aikštę matantis žaidėjas, – aiškino strategas. – Jis gali gerai perduoti kamuolį ir turi visas lyderio savybes, kurios reikalingos įžaidėjui. Tai puiki asmenybė. Williamsas bet kada gali įveikti varžovą žaisdamas vienas prieš vieną.

Jis gali ne tik padėti komandos draugams, bet ir žaisti pats. Tokių savybių kombinacija reta. Marcusas yra vienas geriausių įžaidėjų Europoje, turintis savo unikalų žaidimo stilių. Tai nereiškia, kad mes tiesiog užpildėme įžaidėjo poziciją geru krepšininku. Su juo tapome stipresnė komanda ir kartu sieksime pergalių.“

Į „Lokomotiv“ klubą Williamsas atvyko iš Malagos „Unicaja“ komandos. Praėjusį sezoną Eurolygoje jis vidutiniškai pelnydavo po 10,5 taško, atlikdavo po 3,3 rezultatyvaus perdavimo ir atkovodavo po 2,7 kamuolio.

Malagos ekipoje amerikietis uždirbo 380 tūkst. eurų. Krasnodaro klubo garbę gina ir du lietuviai – Mantas Kalnietis bei Simas Jasaitis. Klubo viceprezidentu dirba Ginas Rutkauskas, o fizinio rengimo treneriu – Sigitas Kavaliauskas.

Eurolygos D grupėje „Lokomotiv“ varžysis su Atėnų „Panathinaikos“, Tel Avivo „Maccabi“, Vitorijos „Laboral Kutxa“, Zagrebo „Crvena Zvezda“ komandomis bei atrankos turnyro nugalėtoju.



Komentarai:

vel labai idomus gausis Lokomotyvo gyneju duetas...Patiko praejusiais metais su Calathesu Kalnas.siemet vel manau papildys viens kita puikiai.
2013-08-20
-1
Atsakyti
Kalnieciu reiks padirbeti :-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-08-20
+3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.