„Lietkabelis“ sudarė trumpalaikį kontraktą su Černeckiu

2013-10-09 12:16
Nuotr.:

Praėjusį sezoną Kėdainių „Nevėžio“ klube baigęs Tomas Černeckis prisijungė prie Panevėžio „Lietkabelio“ ekipos
Praėjusį sezoną Kėdainių „Nevėžio“ klube baigęs Tomas Černeckis prisijungė prie Panevėžio „Lietkabelio“ ekipos
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Panevėžio „Lietkabelio“ ekipa prieš šio vakaro LKL rungtynes su Klaipėdos „Neptūnu“ stiprinasi. Aukštaitijos klubas pasirašė trumpalaikę sutartį su 25 metų 191 cm ūgio įžaidėjo pozicijoje galinčiu rungtyniauti Tomu Černeckiu.

„Prieš pat sezono startą praradome Parrishą Browną, kuris į rikiuotę sugrįš tik po mėnesio. Nugaros skausmais pastaruoju metu skundžiasi Jokūbas Gintvainis, turime patausoti ir jį. Tarp antrosios linijos žaidėjų turime tik jaunąjį Žygimantą Šimonį ir Anthony Bennettą, todėl nusprendėme užregistruoti Černeckį“, – apie laikiną Černeckio prisijungimą kalbėjo „Lietkabelio“ vadovas Eimantas Pūras.

Praėjusį sezoną „Sakalų“ ir Kėdainių „Nevėžio“ garbę gynęs Černeckis dar nėra radęs komandos, kuriai atstovaus šį sezoną. Jis jau kurį laiką treniravosi su „Lietkabelio“ ekipa. 

LKL gynėjas vidutiniškai rinkdavo po 7,4 taško bei atlikdavo po 1,1 rezultatyvaus perdavimo. BBL pirmenybėse Černeckio statistikos rodikliai buvo kiek geresni – 10,1 taško bei 2,1 rezultatyvaus perdavimo per susitikimą. 

Gynėjas Panevėžio komandoje rungtyniavo dalį 2006-2007 m. sezono bei 2009-2011 metais. 

Kovas LKL Panevėžio komanda pradėjo pralaimėjimais 77:88 Prienų „TonyBet“ bei 52:79 „Nevėžio“ ekipoms. Savaitgalį „Lietkabelio“ laukia pirmasis mūšis Baltijos krepšinio lygoje su „Ventspils“ klubu.

„Spalis mums bus labai sunkus, juolab kad nelepina ir rungtynių tvarkaraštis. Kaip bebūtų, sunkumus teks ištverti, tikėsimės, kad tokie mūšiai jauną kolektyvą tik dar labiau užgrūdins ir metų pabaiga visiems sugrįžus į rikiuotę bus lengvesnė“, – teigė Pūras.



Komentarai:

asas
reikia išlaikyti šį kašiorą, nes jis neabejotinai būtų vienas komandos lyderių, tuo labiau jis yra panavėžietis
2013-10-10
+2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.