Tepičius: „Rungtynės su „Panathinaikos“ man bus ypatingos“

2013-10-16 11:23
Nuotr.:

Milenko Tepičius mano, kad Vilniaus komanda pasiekusi puikią sportinę formą
Milenko Tepičius mano, kad Vilniaus komanda pasiekusi puikią sportinę formą
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Milenko Tepičius sutiko, kad prieš kitas Eurolygos komandas Vilniaus „Lietuvos rytas“ įgijo nedidelį pranašumą, kai sustygavo žaidimą per trejas atrankos turnyro rungtynes.

„Tačiau turime neužmiršti, kad sezonas dar neprasidėjo, – pridūrė serbas. – Laimėjome kvalifikacines varžybas, tad šį bei tą jau pasiekėme. Jei žaisime komandinį krepšinį, kokį demonstravome visą šį laiką, pasieksime gerų rezultatų.

Atrankos turnyras buvo puiki galimybė „Lietuvos ryto“ krepšininkams tapti komanda. Esame nauja ekipa ir tie mačai mums labai padėjo. Dabar esame geros formos ir pasiruošę sezonui.“

Per pirmąjį Eurolygos susitikimą Lietuvos vicečempionai namie priims Graikijos čempionus Atėnų „Panathinaikos“ krepšininkus.

Su šiuo klubu Tepičius 2011 m. tapo Eurolygos čempionu ir veliau du pastaruosius sezonus stipriausiame Senojo žemyno klubiniame turnyre nerungtyniavo.

„Man tai bus išskirtinės emocijos, – pripažino Tepičius. – Atėnuose mėgavausi dvejais nuostabiais metais. Tai buvo mano pirmieji sezonai užsienyje. Man labai patiko „Panathinaikos“ komanda, klubo darbuotojai ir žaidėjai. Man šios rungtynės bus ypatingos.“

Sostinės klubas kausis D grupėje su „Panathinaikos“, Tel Avivo „Maccabi“, Vitorijos „Laboral Kutxa“, Krasnodaro „Lokomotiv“ ir Belgrado „Crvena Zvezda“ ekipomis.

„Mūsų grupė labai sunki. Į ją patekome kaip paskutinė komanda, nes turime įveikti varžovus atrankos turnyre, – sakė Tepičius. – Tačiau dabar tai nieko nereiškia. Šioje grupėje žaidžia puikios komandos.

Kaip jau minėjau, ypač gera „Panathinaikos“ ekipa. Gerbiu ir „Crvena Zvezda“ bei kitas komandas. Stengsimės surasti savo žaidimą, kovoti ir pasiekti „Top 16“ etapą.“



Komentarai:

Gal pagaliau į lanką pataikys?
2013-10-16
-4
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.