Su treneriu susivaidijusį Rediką „Lietuvos ryto“ klubas išsiuntė į Vilnių

Rokas Buračas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2013-10-23 13:33
Nuotr.:

Dovydas Redikas po konfliko su treneriais buvo priverstas palikti komandą ir iš Rusijos grįžti į Vilnių
Dovydas Redikas po konfliko su treneriais buvo priverstas palikti komandą ir iš Rusijos grįžti į Vilnių
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Vilniaus „Lietuvos ryto“ ekipos gynėjas Dovydas Redikas antrąsias Eurolygos rungtynes su Krasnodaro „Lokomotiv“ ekipa stebės per televizorių. 

Tinklalapio „BasketNews.lt“ žiniomis 20 metų 192 cm ūgio krepšininkas per treniruotę Krasnodare taip susivaidijo su treneriais, kad šie nepaklusnų gynėją išsiuntė į Vilnių. Antradienį krepšininkas buvo pastebėtas Lietuvos sostinėje.

„Taip, Redikas yra Vilniuje. Jis pademonstravo nepagarbą vienam iš komandos trenerių, todėl buvo nuspręsta pritaikyti drausminę priemonę ir išsiųsti jį namo. Dėl tolesnio jo likimo komandoje bus sprendžiama komandai grįžus iš Krasnodaro“, – tinklalapiui „BasketNews.lt“ patvirtino sostinės klubo direktorius Martynas Purlys. 

„Lietuvos ryto“ ekipa Krasnodare vieši nuo praėjusio šeštadienio. Sekmadienį vilniečiai Rusijos mieste per VTB Vieningosios lygos rungtynes 66:51 įveikė „Lokomotiv“, o Redikas aikštelėje praleido vos 4 sekundes. 

Ketvirtadienį abi komandos dar kartą išmėgins jėgas, tačiau šįkart – jau Eurolygos turnyre.

Šį sezoną Redikas jau pasižymėjo per LKL rungtynes su Utenos „Juventus“ klubu. Tuomet krepšininkas įsivėlė į muštynes su šios komandos gynėju Ernestu Ežerskiu ir buvo diskvalifikuotas vienam mačui.

Praėjusį sezoną LKL jis vidutiniškai aikštelėje praleisdavo po 11,1 minutės ir rinkdavo po 3,4 taško, atkovodavo po 1,9 kamuolio bei atlikdavo po 1,8 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. 



Komentarai:

kas jau kas,bet dovydas pedikas isvis tegu sedi ir tyli....visiskas nevykelis-absoliutus nulis ir kaip krepsininkas,ir kaip zmogus
2013-10-24
-10
Atsakyti
AyeNediskutuokit su tuo SPQR, tokius kaip jis reikia tik užjausti ir tuo pačiu ignoruoti, kad mažiau nesąmonių rašytų.


Obliau, manai man rupi tokiu nevykeliu kaip tu nuomone bei as pergyvensiu kad tavo protelio lygio komentatoriai su manimi nediskutuos? Asileli, as cia rasau ne tam kad su tavo lygio imbicilais cia diskutuociau. Nusivalyk snargli ir eik miegoti.
2013-10-23
+23
Atsakyti
Aye
Nediskutuokit su tuo SPQR, tokius kaip jis reikia tik užjausti ir tuo pačiu ignoruoti, kad mažiau nesąmonių rašytų.
2013-10-23
-9
Atsakyti
herzSPQRDabar pries vokieti issisoko. Aisku, sitas treneris taip pat lopas geras, neveltui Euro ciampe totaliai nuskandino neblogai sukomplektuota lenku rinktineVisu pirma, ne pries vokieti sakojosi, visu antra, treneris vertas dideles pagarbos, nes istobulino Nowitzki. Beje, kodel tau taip gaila lenku rinktines..? Jis ejo, kas jam pinigus mokejo, gal net nematydamas perspektyvos su rinktine kazka laimeti...


Ka cia svaigsti? Bauermanas istobulino Nowicki? Idomu kas ka istobulino. Sitas treneriukstis aplamai turetu NBA zvaigzdei buciuoti kojas kad tas buvo patriotas ir zaide uz rinktine.
2013-10-23
Atsakyti
Lopas
2013-10-23
-17
Atsakyti
SPQRDabar pries vokieti issisoko. Aisku, sitas treneris taip pat lopas geras, neveltui Euro ciampe totaliai nuskandino neblogai sukomplektuota lenku rinktine


Visu pirma, ne pries vokieti sakojosi, visu antra, treneris vertas dideles pagarbos, nes istobulino Nowitzki. Beje, kodel tau taip gaila lenku rinktines..? Jis ejo, kas jam pinigus mokejo, gal net nematydamas perspektyvos su rinktine kazka laimeti...
2013-10-23
-10
Atsakyti
Redikas tai matosi kaip buvo nevykelis tai taip tokiu ir liko. Neveltui Zalgiris savo laiku ji ismete kai ir kitus pasikelusius jaunus "zvaigzdunus"(Kelys, Dilys). Nuostabi ta vainausku komuniagu vadyba, pastoviai renka Zalgirio panaudotus gandonus, o paskui nusivyle ismeta. Redikas tai aplamai luzeris tiek gyvenime tiek ir aiksteleje. Kuzminsko mergina ji kazkada praspyre tai tas iki siol siaucia po Vilniaus barus.. Utenoje is pradziu is alkunes gavo, is kamuolio per snuki gavo, pats Ezerskiui nepataike, paskui dar nuo Kymanto gavo ir galu gale pati luzeri dar ir diskvalifikavo.. Dabar pries vokieti issisoko. Aisku, sitas treneris taip pat lopas geras, neveltui Euro ciampe totaliai nuskandino neblogai sukomplektuota lenku rinktine, bet snargliui sokineti net ir pries toki treneri yra neatleistina.

Siaip tai koks skirtumas kur sitam balvonui zaisti. Nevykelis bus nevykeliu bet kurioje komandoje. Mazai jums pavyzdziu kaip anksti uzrietes nosi jauniklis ne tik sustoja tobuleti, bet ir realiai degraduoja sulyg kiekviena diena. Pavyzdziu toli ieskoti nereikia. Kelys, Dilys, Buterlevicius..
2013-10-23
+6
Atsakyti
MP1
gal galejo ji ne i Vilniu, o kur nors toliau pasiusti...?
2013-10-23
+21
Atsakyti
>Nusibausk

Nori būt nepūdomas ant suolo, tada eini į savo lygio komandą, kuri žaidžia RKL ir vadinasi Kuršėnai. Dar šitą jaunuolį, priimtą avansu pasitreniruot su vyrais, kažkas turi aprūpint žaidimo laiku? Jeigu jam galva nepradės veikt, tai karjeros tęsinys bus Britanijos trečia lyga, savaitgaliais pasižaist po indų plovimo. Šitas vaikis net iki Kelio lygio netraukia, o elgiasi jau panašiai.
2013-10-23
+32
Atsakyti
Aye
Sam_StyleAyeDonatasikisarkisiancMano nuomone būtų Lietuvos ryto komandą reikia stiprinti.sakai reikia stiprinti..na taip tarkim reikia izaidejo..nupirktu izaideja,reiketu centro..nupirktu centra, reiketu lengvo krasto..nu nera pinigu ant 12 tokiu zaideju kaip seibutis, cookas, songaila ar gecevicius..ir taip komanda tikrai brandziai sukomplektuota..Juolab, kad šiemet biudžetas mažesnis už praeitų metų.Ar tikrai mažesnis?Jei kažkur išgirdai,ar perskaitei,tai dar nereiskia,kad taip ir yra:)O šeip,gana nusivyliau Rediku,nors nežinau kaip ten tiksliai viskas buvo,bet jaunuolis pats sau užsitrenkė duris į tolimąją ateitį..


Taip, mažesnis, pasiskaityk Vainausko bei Purlio interviu. Dar kaip tik LRyto forume buvo suskaičiuoti biudžetai apytiksliai. Praeitais metais virš 4 mln. buvo, šiemete 3.9 mln.

Tiesiog praeitais metais buvo mokamos gerokai per didelės algos, tiksliau jos buvo kosminės, kaip tokio lygio žaidėjams (Samardžiskiui, Jomantui, Ivanovui ir pan.), šiemet daug protingiau sukomplektavo komandą.
2013-10-23
+1
Atsakyti
HI
jus pudytu ant suolo ir jus taip darytumet ;D
2013-10-23
-3
Atsakyti
AyeDonatasikisarkisiancMano nuomone būtų Lietuvos ryto komandą reikia stiprinti.sakai reikia stiprinti..na taip tarkim reikia izaidejo..nupirktu izaideja,reiketu centro..nupirktu centra, reiketu lengvo krasto..nu nera pinigu ant 12 tokiu zaideju kaip seibutis, cookas, songaila ar gecevicius..ir taip komanda tikrai brandziai sukomplektuota..Juolab, kad šiemet biudžetas mažesnis už praeitų metų.


Ar tikrai mažesnis?

Jei kažkur išgirdai,ar perskaitei,tai dar nereiskia,kad taip ir yra:)

O šeip,gana nusivyliau Rediku,nors nežinau kaip ten tiksliai viskas buvo,bet jaunuolis pats sau užsitrenkė duris į tolimąją ateitį..
2013-10-23
+16
Atsakyti
Gia_souAzNekokia atmosfera komandoje.būk žmogus, gal nebenusišnekėt taip stipriai


Redikas nebe ''lryto komandos dalis?Ar cia treneri nx siuntinet viskas norma?
2013-10-23
-1
Atsakyti
Jaunas peštukas ir karštakošis, tokios savybės jam nepadės siekti aukštumų krepšinyje. Laikas jau būtų pradėti bręsti ir ateiti į protą. Jei dėl savo ūmaus charakterio paleis progą žaist tokiam klube kaip Lietuvos Ryte, tai toliau laukia sunki dalia po žemesnio lygio klubus. Galės kaltinti tik save
2013-10-23
+8
Atsakyti
UKV
Jaunas ir durnas. Tikėkim, kad po kažkiek laiko, ragai nukris ir pats pasisakys, kad tuo metu (dabar) buvo tik gaidelis...
2013-10-23
-11
Atsakyti
Idomu is algos keliones grizimo islaidas isskaiciuos ar komandos saskaita siuntineja taip namo. Bet siaip tai aisku turbut isskaiciuos.
2013-10-23
+14
Atsakyti
dyttrichGal jis Neptūno komandai praverstų?


kad jau Sinica pasieme. bet uz koki Maclura blogiau tikrai nebutu
2013-10-23
-16
Atsakyti
Nu bet Baurermanas tai kuo toliau, tuo labiau man patinka. Kietas treneris. Manau, kad su juo lietrytis neblogai pasirodys. Tikrai grieztas treneris.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2013-10-23
-7
Atsakyti
Realiai tai vistik gaila zmogaus, bet reikia pripazinti kad nemazai dabartiniu jaunu zaideju yra paprasciausi skystalai. Na kad ir sitas Redikas. Atvaziavo is Kursenu i Vilniu, is karto i gera komanda, alga turbut nemaza, butas, masina, ir pasijaute zvaigzde. Ir pradeda issidirbineti. Neveltui ir klubuose davesi, ir istisai tusindavosi. Paskutinese Vilniaus Zalgirio varzybas su austrais Vetros stadione salia balelino tas Ridikas, tai cigaras dantyse, vos ant koju bepastovi.. Zodziu gaidelis pasijaute ereliu. Dar vienas perspektyvusis - Kelys, kuris jau butu ir i rinktines stovykla pakviestas, jei butu sunkiai dirbes. Bet ne, geriau tusai, alkoholis ir zole.

Krepsininko karjera juk labai trumpa, o kol dar jaunas esi, reiketu pamirsti visus tusus ir kitas nesamones, ir dirbti kaip isprotejusiam, kad prasimustum, ir uzsidirbtum visam gyvenimui. O cia sklaidosi kaip pienburnis, ir tokiom nesamonem susigadina sau karjera.
2013-10-23
-16
Atsakyti
Gal jis Neptūno komandai praverstų?
2013-10-23
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.