Černeckis: „Juventus“ organizacija – viena geriausių Lietuvoje, be to grįžtu pas trenerį, kurį puikiai pažįstu“

2013-11-12 16:49
Nuotr.:

Tomas Černeckis grįžta pas buvusį trenerį
Tomas Černeckis grįžta pas buvusį trenerį
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Praėjusį sezoną Vilniaus „Sakaluose“ žaidęs ir Virginijaus Sirvydžio auklėtiniu buvęs Tomas Černeckis grįžta pas savo buvusį trenerį, kuris tik praėjusią savaitę pasirašė sutartį su Utenos „Juventus“ klubu, tačiau Lietuvos krepšinio lygoje jau spėjo iškovoti pergalę.

Pats Černeckis sezoną pradėjo Panevėžio „Lietkabelyje“, tačiau, sulaukęs „Juventus“ pasiūlymo, nusprendė išvykti į Uteną.

„Lietkabelis“ net nesiūlė pasilikti. Gal treneriai ir rodė susidomėjimą, tačiau tik ne klubo valdžia. Nesulaukęs jokio pasiūlymo, apsisprendžiau labai greitai – manęs nevaržė nei kontraktas, nei kiti dalykai.

Žinau, kad „Juventus“ klubo organizacija yra viena geriausių Lietuvoje. Be to, grįžtu pas trenerį, kurį puikiai pažįstu, tad manau, kad viskas bus labai gerai“, – savo sprendimu neabejojo Černeckis.

Šį sezoną krepšininkas Lietuvos krepšinio lygos  čempionate vidutiniškai pelnė po 8 taškus, atkovojo po 2 kamuolius bei atliko po 2,7 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.