Tepičius karjerą turėtų tęsti „Partizan“

2013-12-04 20:30
Nuotr.:

Milenko Tepičius greičiausiai karjerą tęs „Partizan“
Milenko Tepičius greičiausiai karjerą tęs „Partizan“
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Milenko Tepičius artimiausiu metu paliks Vilniaus „Lietuvos rytą“ ir persikels į Belgrado „Partizan“, skelbia serbų spauda. Šioje ekipoje jis rungtyniavo karjeros pradžioje.

Tiesa, kol kas nežinoma, kada jis prisijungs prie „Partizan“ komandos. Neatmetama, kad Tepičius su „Lietuvos ryto“ marškinėliais dar sužais šios savaitės Eurolygos rungtynes su Vitorijos „Laboral Kutxa“. 

Tepičius šį sezoną per Eurolygos rungtynes vidutiniškai pelno po 3,1 taško ir atlieka po 1,9 rezultatyvaus perdavimo.

„Lietuvos rytas“ į įžaidėjo poziciją pasikvietė Zabianą Dowdellą, todėl Tepičiui klube nebeliks vietos, kai po traumos grįš Omaras Cookas.



Komentarai:

Glyndiakis pakankamai talentingas kad apžaistu Zalgirio centrus, tad aš ramus ir pozityviai nusiteikęs
2013-12-05
Atsakyti
Aye
Kaip jūs nesuprantat, kad negali imt ir pakeist Glyniadakio iš niekur nieko... Yra sutartis ir privalo jos laikytis, jeigu pats žaidėjas nenori keist komandos. Jeigu jį išmestų, tai reikėtų jam kompensaciją už algą mokėt, dar nežinia kiek prisiteistų + naujam centrui algą mokėt
2013-12-05
-4
Atsakyti
Netgi pavardint galiuis d lygos,Hilton Armstrong,Justin Hamilton l.geri rezultatai jo dabar,ir Rygoj vaizdo negadino,neveltui miami siemet buvo pasikviete,ar netgi tas pats vokietis turetu manau zodi ir pasikvieciant tim olbrecht,su rockets sutarties nebeturi.Kaip sunkus krastas laisvas Jarvis Varnado,super butu pastiprinimas,aisku nezinau ar d lygoje nera isperkamo mokescio.
2013-12-05
+3
Atsakyti
Andres Glyniadaki pakeiskit,tikrai yra tu centru nereikia sapaliot,kad rinka tuscia,fisheri pramiegojot,nba yra atkritusiu
2013-12-05
+7
Atsakyti
galejo nuo sezono pradzios ten testi savo karjera.

dar vienas blogas vainausko pasirinkimas tikliau agentura ikiso
2013-12-05
-8
Atsakyti
Man jau iš karto atrodė labai keista, kai Rytas antru įžaidėju pasiėmė Tepičių, kuris turėtų būt 2-3 numeris. Dar galvojau galbūt Redikas ir Dambrauskas įsižais ir galės duot kažkiek minučių pailsėt pagrindiniam įžaidėjui... Bet visi patys matom, kaip baigėsi viskas su šitais dviem :D dabar dar beliko centrą pakeist, graikas panašaus lygio kaip Obryntas pernai, Samardžiskis ir Nalga geresni buvo... :D
2013-12-04
+5
Atsakyti
Ant galo jo karijiera atnešė rytui naudos
2013-12-04
-3
Atsakyti
Tepic aišku ne įžaidėjas, SF nelabai irgi sekasi tai pakeisti jį padoresniu įžaidėju logiška, bet kas iš to gausis pamatysime ir kas gali dar išvykti nežinia.
2013-12-04
-3
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.