Prieš lemiamas rungtynes Valensijos klubą sustiprino Bartonas

2013-12-17 15:34
Nuotr.:

Valensijos „Basket“ ekipa kelialapio į Europos taurės antrąjį etapą sieks pasistiprinusi veteranu iš Čekijos Lubošu Bartonu. 33 metų 201 cm ūgio puolėjas su Ispanijos klubu pasirašė mėnesio trukmės sutartį. 

Didžiąją savo karjeros dalį Ispanijos komandose praleidęs Bartonas šį sezoną pradėjo gimtojo miesto „BK Decin“ klube. Per rungtynes Čekijos pirmenybėse puolėjas vidutiniškai rinkdavo po 12,3 taško ir atkovodavo po 6,1 kamuolio per susitikimą. 

Šį vakarą Valensijos klubas žais lemiamas C grupės rungtynes su Vilerbano ASVEL ekipa ir į antrąjį Europos taurės turnyro etapą žengs tik iškovojęs pergalę. Pirmoji komandų akistata Prancūzijoje baigėsi ASVEL pergale 79:76. 

Bartonas 2006 metais su Badalonos „Joventut“ ekipa triumfavo „FIBA Europe“ Iššūkio taurės turnyre, o po dvejų metų iškovojo Europos taurę. Karjeros viršūnę čekas pasiekė 2010 metais, kai su „Barcelona“ krepšininkais laimėjo Eurolygos karūną.



Komentarai:

"sustiprino" kiek per stiprus žodis šioj situacijoj... visai nusibaigęs Bartonas.
2013-12-17
-10
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.