„Juventus“ paskolino Černeckį „TiuMenui-Ežerūnui“

2014-01-29 15:58
Nuotr.:

Tomas Černeckis palieka Uteną ir keliasi į NKL
Tomas Černeckis palieka Uteną ir keliasi į NKL
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Šį sezoną daug progų pasireikšti Utenos „Juventus“ ekipoje neturėjęs Tomas Černeckis keliasi į NKL. Utenos klubui į peržiūrą pasikvietus amerikietį Jeremy Hazellį, nuspręsta Černeckį paskolinti Molėtų „TiuMeno-Ežerūno“ ekipai.

26 metų 191 cm ūgio gynėjas sezoną pradėjo Panevėžio „Lietkabelio“ gretose, tačiau sulaukęs „Juventus“ pasiūlymo persikėlė į šią komandą. Visgi, Utenos ekipos vadovai nusprendė, jog Černeckiui reikia daugiau žaidybinio laiko, todėl buvo pasiektas susitarimas su viena NKL favoričių.

Įprastai atakuojančio gynėjo pozicijoje rungtyniaujantis, tačiau ir įžaidėjo pareigas galintis atlikti Černeckis per savo karjerą yra žaidęs Panevėžio, Pasvalio, Marijampolės, Kėdainių ir Vilniaus komandose. Praėjusį sezoną Černeckis pradėjo „Sakaluose“, kuriuos treniravo Romualdas Petronis, dabar dirbantis Molėtų ekipoje.

Šį sezoną LKL Černeckis vilkėdamas „Lietkabelio“ marškinėlius aikštėje praleisdavo po 22 minutes, pelnydavo po 8 taškus, atkovodavo po 2 kamuolius ir atlikdavo 3,7 rezultatyvaus perdavimo.

Persikėlęs į „Juventus“ panevėžietis rungtyniaudavo tik epizodiškai – rinkdavo po 1,5 taško ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo per 12 aikštėje praleidžiamų minučių.



Komentarai:

mamukasa
Aukstaugiu truksta , nes tie kas yra tai neypatigi ....
2014-01-30
-3
Atsakyti
Pukis
Tigi narusi turi trajakininka, daugiau nieko jis nedaro tik meta, bus dar toks pat
2014-01-30
+2
Atsakyti
ticarexasTai ne kainoj čia kas yra gi paskolino o tai 50% alga mokes o šeip manau tiks ežerunui tikrai bus geresnis už šeštoka


Nebūtinai 50/50 kaip įprasta :) gali būti ir kitokia procentinė išraiška, o gal ir visą atlyginimą mokėt. Šiemet Molėtų biudžetas nemažas tikrai.
2014-01-29
-1
Atsakyti
Tai ne kainoj čia kas yra gi paskolino o tai 50% alga mokes o šeip manau tiks ežerunui tikrai bus geresnis už šeštoka
2014-01-29
+2
Atsakyti
tadas152Kam Molėtam dar vienas gynėjas? Ir taip mažiukų komanda esam


Kad nedaug jis kaštuoja, dar vienas nepamaišys :) Buvo gi Šeštoką paėmę, nepasiteisino, tai dabar Černeckį pasiemė. Matyt nori tritaškininko. Šiaip abu neblogi tritaškininkai, bet abu visiškai ne formoj, o ir formoj būdami tik tritaškius mesti ir tegali, visur kitur nelabai kam tikę. Bet, manau, nepamaišys Ežerūnui.
2014-01-29
-4
Atsakyti
Kam Molėtam dar vienas gynėjas? Ir taip mažiukų komanda esam
2014-01-29
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 6

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.