„Lietuvos ryto“ varžovė atleido gynėją iš NBA

2014-02-04 13:50
Nuotr.:

Zagrebo „Cedevita“ ekipa atsisakė legionieriaus iš JAV Josho Selby paslaugų. Skelbiama, kad 22 metų 188 cm ūgio gynėjas patyrė traumą ir buvo atleistas. 

Atstovaudamas Kroatijos klubui Europos taurės turnyre jis spėjo sužaisti vos dvejas rungtynes ir per jas vidutiniškai pelnė po 7 taškus, atkovodavo po 0,5 kamuolio ir atlikdavo po 0,5 rezultatyvaus perdavimo. 

Per „Last 32“ etapo trečiojo turo rungtynes Selby į „Lietuvos ryto“ ekipos krepšį per 12 minučių įmetė 3 taškus. Abiejų komandų keliai antrą kartą susikirs vasario 19 d. Vilniuje. 

„Cedevita“ krepšininkai P grupėje yra iškovoję 2 pergales per 4 mačus ir kartu su tokį pat rezultatą pasiekusiais vilniečiais dalijasi 2-3 vietas. Į aštuntfinalį pateks po dvi stipriausias kiekvienos grupės ekipas.



Komentarai:

Dx
Prie ko čia atleido gynėją iš nba, tai cedevita gal nba žaidžia?
2014-02-04
+1
Atsakyti
pumekas
Varžovė, tai varžovė, bet kaip Cedevita galėjo atleist žaidėją iš NBA, turbūt labai įtakingų pažinčių turi, kad gali atleist žaidėją ne tik, kad Kroatijos lygoje žaidžiantį, bet ir NBA!!
2014-02-04
-9
Atsakyti
:D
tai dar gerai, kad nerašo tokių dalykų kaip pavyzdžiui ,, buvusio žalgiriečio T.Lawsono buves komandos draugas J.R.Smithas atvedė buvusio J.Valančiūno komandos draugo A.Bargnani komanda į pergale"

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-02-04
Atsakyti
Mane truputį erzina tas lt komandų kišimas į straipsnių pavadinimus. "Lietuvos ryto varžovė atleido..", "Lietuvos Ryto varžovę sustiprino..". Rašykit "Cedevita atleido.." ir viskas.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-02-04
-9
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.