Antroje mačo pusėje atsibudęs „Lietuvos rytas“ nugalėjo „Doneck“ (statistika)

2014-02-23 16:13
Nuotr.:
Darius Songaila buvo rezultatyviausias „Lietuvos ryto“ krepšininkas
Darius Songaila buvo rezultatyviausias „Lietuvos ryto“ krepšininkas
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
16 taškų pranašumą panaikinęs Vilniaus „Lietuvos rytas“ (10-5) išplėšė pergalę. VTB Vieningosios lygos rungtynėse Aleksandaro Petrovičiaus auklėtiniai namie 85:75 (18:22, 15:26, 24:14, 28:13) nugalėjo Donecko „Doneck“ (8-7) ekipą ir įsitvirtino antroje A grupės vietoje.

Rungtynes sėkmingiau pradėjo svečiai iš Ukrainos. Po dviejų kėlinių tik 4 taškais (22:18) pirmavę „Doneck“ krepšininkai įsibėgėjo antrame ir prieš didžiąją pertrauką pirmavo 15 taškų skirtumu (48:33).

Visgi antroje rungtynių pusėje viskas apsivertė aukštyn kojomis. Atsigavę „Lietuvos ryto“ krepšininkai laimėjo net 18:6 atkarpą ir po Dariaus Songailos dvitaškio deficitą sumažino iki 3 taškų (53:56).

Dar įspūdingesnį žaidimą šeimininkai demonstravo lemiamame ketvirtyje. 14:4 spurtą surengę vilniečiai susikrovė 6 taškų persvarą (71:65) kurią ne tik išlaikė iki pat rungtynių pabaigos, bet ir padidino (83:73).

Geriausias VTB Vieningosios lygos rungtynes sužaidė Gediminas Orelikas. Snaiperis pataikė visus mestus metimus (2/2 dvitaškių, 3/3 tritaškių), pelnė 13 taškų ir surinko 19 naudingumo balų.

„Lietuvos rytas“ laimėjo nepaisant pralaimėtos kovos po krepšiu (27 prieš 34). Lietuvos vicečempionai atliko net 27 rezultatyvius perdavimus – daugiausiai šį sezoną.

Pirmąjį abiejų komandų tarpusavio susitikimą Ukrainoje „Lietuvos ryto“ ekipa laimėjo daugiau nei įtikinamai – 89:68. 

A grupėje „Lietuvos rytas“ su 10 pergalių ir 5 pralaimėjimais užtikrintai žengia antroje vietoje. Artimiausias vilniečių persekiotojas – 8 pergales ir 6 pralaimėjimus savo sąskaitoje turintis Krasnodaro „Lokomotiv“ klubas.

Tuo metu „Doneck“ po septinto pralaimėjimo nukrito į 5 vietą.

Kitose VTB Vieningosios lygos rungtynėse „Lietuvos rytas“ susitiks su Zgoželeco „Turow“, o „Doneck“ kausis su Žemutinio Naugardo „Nizhny Novgorod“ ekipa.

„Lietuvos rytas“: Darius Songaila 16, Juanas Palaciosas 14, Gediminas Orelikas 13, Stevanas Jelovacas 12, Martynas Gecevičius 11 (8 atk. kam.), Renaldas Seibutis 8.

„Doneck“: Darrelas Mitchellas 16, Denisas Jakovlevas ir Marco Killingsworthas po 14, Bernardas Kingas 12 (9 atk. kam., 8 kld.), Maksimas Kornijenka 11.



Komentarai:

PalaikomLietuvaBCPalaikomLietuvaSWAT093PalaikomLietuvaSWAT093PalaikomLietuvaSWAT0930MGL0LWTFmuahaha visi lavonai loje ant Ryto liko durniu vietojlucky day, pasidžiauk iki susitikimo su zvezdaAr kada nors apstosi? ka tau rytas padare, kad amzinai ju temose ir nuotaikas gadini.Kada nors gryši i lenkiją ? Arba rašyt tada išmok normaliai lietuviškai ...Lenkijos? cia kas dbr? :D Beje kazkodel netycia perskaitei ka parasiau. Cia per fuksa ar kaip? :DDDDEh..., niekada nesu mates, kad zali nekistu nosies i ryto temas, ir jie vistiek issivaizduoja, kad jie geri, o raudonu fanai blogi...Kaip tai kas? Aiškiai matosi kad lenkas esi... beje patys rytfaniai lenda į žalgirio temas taip kad pirma į savo daržą pažiūrėk ..Labiausiai apgailetina yra tas, kad rasai ta ka pats zinai, kad tai nietiesa :D Apgailetina. Na zinoma jei buciau uz zal tai aisku grynas Lietuvis, uz lr viskas lenkas... Dalini zmonems apgailetinus issireiskimus. Viskas ka as pasakiau kad tiesiog nuotaikos negadink, o tu uzsimini apie Lenkija? Isvis is kur ta lenkija prie ko cia? Nesuprasi cia... Gaila, kad visada bus zaliu ryto temose, beje tik visiski bukagalviai lenda i svetimos komandos tema, ismitis nebent nori pasveikint su pergale, maciau as zal temose ir lr fanu bet ju tik vienetai, normalus fanai i kitos komandos temas nekisa nosies tai reiskia tie lr fanai yra debilai kaip ir Cross ar Spqr. Bet zal fanu lr temose taipat tikrai netruksta, tad siaip as ziuriu savo darzo bet ziurek ir savo darzo nes jis dukart didesnis.Normalus fanai i kitos komandos temas nekisa nosies? Cia tu tipo apie save? Nu nu, paziuresim. Priminsiu as tau kai ikisi savo niekam neidomu trigrasi i Zalgirio tema:DNesupratai? :D turiu omeny kurie nori sakyte blogas nuomenes, o kolkas zalgirio temose buvau vos 1 karta kai zaide su Real ir palaikiau zalgiri.


sakyti*
2014-02-24
+4
Atsakyti
BCPalaikomLietuvaSWAT093PalaikomLietuvaSWAT093PalaikomLietuvaSWAT0930MGL0LWTFmuahaha visi lavonai loje ant Ryto liko durniu vietojlucky day, pasidžiauk iki susitikimo su zvezdaAr kada nors apstosi? ka tau rytas padare, kad amzinai ju temose ir nuotaikas gadini.Kada nors gryši i lenkiją ? Arba rašyt tada išmok normaliai lietuviškai ...Lenkijos? cia kas dbr? :D Beje kazkodel netycia perskaitei ka parasiau. Cia per fuksa ar kaip? :DDDDEh..., niekada nesu mates, kad zali nekistu nosies i ryto temas, ir jie vistiek issivaizduoja, kad jie geri, o raudonu fanai blogi...Kaip tai kas? Aiškiai matosi kad lenkas esi... beje patys rytfaniai lenda į žalgirio temas taip kad pirma į savo daržą pažiūrėk ..Labiausiai apgailetina yra tas, kad rasai ta ka pats zinai, kad tai nietiesa :D Apgailetina. Na zinoma jei buciau uz zal tai aisku grynas Lietuvis, uz lr viskas lenkas... Dalini zmonems apgailetinus issireiskimus. Viskas ka as pasakiau kad tiesiog nuotaikos negadink, o tu uzsimini apie Lenkija? Isvis is kur ta lenkija prie ko cia? Nesuprasi cia... Gaila, kad visada bus zaliu ryto temose, beje tik visiski bukagalviai lenda i svetimos komandos tema, ismitis nebent nori pasveikint su pergale, maciau as zal temose ir lr fanu bet ju tik vienetai, normalus fanai i kitos komandos temas nekisa nosies tai reiskia tie lr fanai yra debilai kaip ir Cross ar Spqr. Bet zal fanu lr temose taipat tikrai netruksta, tad siaip as ziuriu savo darzo bet ziurek ir savo darzo nes jis dukart didesnis.Normalus fanai i kitos komandos temas nekisa nosies? Cia tu tipo apie save? Nu nu, paziuresim. Priminsiu as tau kai ikisi savo niekam neidomu trigrasi i Zalgirio tema:D


Nesupratai? :D turiu omeny kurie nori sakyte blogas nuomenes, o kolkas zalgirio temose buvau vos 1 karta kai zaide su Real ir palaikiau zalgiri.
2014-02-24
-7
Atsakyti
BC_LithuaniaDžiugu,kad Rytas įsirašė eilinę pergalę ,nors rungtynės nebuvo lengvos ir klostėsi gan įdomiai .Jau rungtynių pradžioje Ryto treneriai išleido eksperimentinę sudėtį ,bet kaip parodė tolimesnė rungtynių eiga ,eksperimentas visiškai nepasiteisino. Ypač prie komandos nepritapo Lydeka ,kuris buvo tiesiog bejėgis gynyboje ir varžovų aukštaūgiai pelnydavo lengvus taškus.Prastokai gynėsi ir visa komanda ,o ypač prastai kovojom dėl atšokusių kamuolių,darėm vaikiškas klaidas.Tai rodo,kad Rytas išėjo nesusikoncentravęs ir nenusiteikęs rungtynių kovai,vien per pirmą rungtynių pusę suklydo net 10 kartų,o atkovotų kamuolių santykis buvo 17/10 varžovų naudai .Rezultate pirmoji rungtynių pusė pralaimėta 15 taškų skirtumu,o varžovų įžaidėjas Mitchelas gerai pamokė abu Ryto įžaidėjus amerikiečius.Tačiau po didžiosios pertraukos Rytas padarė riekiamas išvadas, matomai ,pamatė ,kad su šia ukrainiečių komanda juokauti negalima ir iš karto mes pamatėm tarsi kitą komandą su agresyvia ,kibia gynyba ,perimtais kamuoliais ir kontratakom bei rezultatyviu puolimu.Varžovai sutriko ir Rytas rezultatą ne tik kad išlygino, bet ir persvėrė savo naudai ,nuolat didindamas persvarą, tad mūsiškių pergalė nekėlė abejonių.Ypač pagirtinai sužaidė Orelikas su šimtaprocentiniu pataikymu,tarsi įrodydamas treneriams,kad jau seniai reikėjo juo pasitikėti,rezultatyviai sužaidė ir Jelovacas su Gecevičiumi,o rezultatyviausias buvo Songaila,bet klydo irgi daugokai (5 kl.). Sekančią savaitę Ryto lauks pora LKL rungtynių ,tad būtina duoti daugiau žaidybinio laiko mažiau žaidžiantiems,o ypač Bendžiui(jo taiklios rankelės labai prireiks) ,na ir skubiai ieškoti naujo šoklaus centro,nes artėja bekompromisinis susitikimas Europos taurėje su grėsmingais serbais ir Marijanovičiumi (221 cm) priešakyje .Tad ruošiantis šiam susitikimui, būtina deramai atlikti ir namų darbus.


tikrai geras ir kas nemate rungtyniu,gan grazus ju aprasymas.Bet kiek girdejau,tai Europos taureje nebegalima registruoti nauju zaideju,tad pries Crvena Zvezda teks kautis esama sudetim.Naujas zaidejas tik VTB ir LKL kovom butu.Bet cia tik nuogirdos ir gal klystu
2014-02-23
+3
Atsakyti
Džiugu,kad Rytas įsirašė eilinę pergalę ,nors rungtynės nebuvo lengvos ir klostėsi gan įdomiai .Jau rungtynių pradžioje Ryto treneriai išleido eksperimentinę sudėtį ,bet kaip parodė tolimesnė rungtynių eiga ,eksperimentas visiškai nepasiteisino. Ypač prie komandos nepritapo Lydeka ,kuris buvo tiesiog bejėgis gynyboje ir varžovų aukštaūgiai pelnydavo lengvus taškus.Prastokai gynėsi ir visa komanda ,o ypač prastai kovojom dėl atšokusių kamuolių,darėm vaikiškas klaidas.Tai rodo,kad Rytas išėjo nesusikoncentravęs ir nenusiteikęs rungtynių kovai,vien per pirmą rungtynių pusę suklydo net 10 kartų,o atkovotų kamuolių santykis buvo 17/10 varžovų naudai .Rezultate pirmoji rungtynių pusė pralaimėta 15 taškų skirtumu,o varžovų įžaidėjas Mitchelas gerai pamokė abu Ryto įžaidėjus amerikiečius.Tačiau po didžiosios pertraukos Rytas padarė riekiamas išvadas, matomai ,pamatė ,kad su šia ukrainiečių komanda juokauti negalima ir iš karto mes pamatėm tarsi kitą komandą su agresyvia ,kibia gynyba ,perimtais kamuoliais ir kontratakom bei rezultatyviu puolimu.Varžovai sutriko ir Rytas rezultatą ne tik kad išlygino, bet ir persvėrė savo naudai ,nuolat didindamas persvarą, tad mūsiškių pergalė nekėlė abejonių.Ypač pagirtinai sužaidė Orelikas su šimtaprocentiniu pataikymu,tarsi įrodydamas treneriams,kad jau seniai reikėjo juo pasitikėti,rezultatyviai sužaidė ir Jelovacas su Gecevičiumi,o rezultatyviausias buvo Songaila,bet klydo irgi daugokai (5 kl.). Sekančią savaitę Ryto lauks pora LKL rungtynių ,tad būtina duoti daugiau žaidybinio laiko mažiau žaidžiantiems,o ypač Bendžiui(jo taiklios rankelės labai prireiks) ,na ir skubiai ieškoti naujo šoklaus centro,nes artėja bekompromisinis susitikimas Europos taurėje su grėsmingais serbais ir Marijanovičiumi (221 cm) priešakyje .Tad ruošiantis šiam susitikimui, būtina deramai atlikti ir namų darbus.
2014-02-23
+12
Atsakyti
Aš už rita šeip ;-);-)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-02-23
+13
Atsakyti
SWAT093PalaikomLietuvaSWAT093PalaikomLietuvaSWAT093PalaikomLietuvaSWAT0930MGL0LWTFmuahaha visi lavonai loje ant Ryto liko durniu vietojlucky day, pasidžiauk iki susitikimo su zvezdaAr kada nors apstosi? ka tau rytas padare, kad amzinai ju temose ir nuotaikas gadini.Kada nors gryši i lenkiją ? Arba rašyt tada išmok normaliai lietuviškai ...Lenkijos? cia kas dbr? :D Beje kazkodel netycia perskaitei ka parasiau. Cia per fuksa ar kaip? :DDDDEh..., niekada nesu mates, kad zali nekistu nosies i ryto temas, ir jie vistiek issivaizduoja, kad jie geri, o raudonu fanai blogi...Kaip tai kas? Aiškiai matosi kad lenkas esi... beje patys rytfaniai lenda į žalgirio temas taip kad pirma į savo daržą pažiūrėk ..Labiausiai apgailetina yra tas, kad rasai ta ka pats zinai, kad tai nietiesa :D Apgailetina. Na zinoma jei buciau uz zal tai aisku grynas Lietuvis, uz lr viskas lenkas... Dalini zmonems apgailetinus issireiskimus. Viskas ka as pasakiau kad tiesiog nuotaikos negadink, o tu uzsimini apie Lenkija? Isvis is kur ta lenkija prie ko cia? Nesuprasi cia... Gaila, kad visada bus zaliu ryto temose, beje tik visiski bukagalviai lenda i svetimos komandos tema, ismitis nebent nori pasveikint su pergale, maciau as zal temose ir lr fanu bet ju tik vienetai, normalus fanai i kitos komandos temas nekisa nosies tai reiskia tie lr fanai yra debilai kaip ir Cross ar Spqr. Bet zal fanu lr temose taipat tikrai netruksta, tad siaip as ziuriu savo darzo bet ziurek ir savo darzo nes jis dukart didesnis.Gal ir ne lenkas esi, ir dėl to lenko čia visiškai ne prie ko Ryto komanda, paprasčiausiai pradžioj kai parašiai komentarus tai atrodo kaip koks lenkas (galbūt rusas) nemokantis lietuvių kalbos rašo, nes kiekvienam žodyje po klaidą, žodžių galai nesiderina, sakiniai nesuprantamos struktūros, o tai ką palaikai man neturi įtakos ir ne iš to sprendžiau kad lenkas..


Turi omeny Varneles ir bruksnelius? jei taip tai pas mane angliska klaviatura tai tik todel :D
2014-02-23
-7
Atsakyti
PalaikomLietuvaSWAT093PalaikomLietuvaSWAT093PalaikomLietuvaSWAT0930MGL0LWTFmuahaha visi lavonai loje ant Ryto liko durniu vietojlucky day, pasidžiauk iki susitikimo su zvezdaAr kada nors apstosi? ka tau rytas padare, kad amzinai ju temose ir nuotaikas gadini.Kada nors gryši i lenkiją ? Arba rašyt tada išmok normaliai lietuviškai ...Lenkijos? cia kas dbr? :D Beje kazkodel netycia perskaitei ka parasiau. Cia per fuksa ar kaip? :DDDDEh..., niekada nesu mates, kad zali nekistu nosies i ryto temas, ir jie vistiek issivaizduoja, kad jie geri, o raudonu fanai blogi...Kaip tai kas? Aiškiai matosi kad lenkas esi... beje patys rytfaniai lenda į žalgirio temas taip kad pirma į savo daržą pažiūrėk ..Labiausiai apgailetina yra tas, kad rasai ta ka pats zinai, kad tai nietiesa :D Apgailetina. Na zinoma jei buciau uz zal tai aisku grynas Lietuvis, uz lr viskas lenkas... Dalini zmonems apgailetinus issireiskimus. Viskas ka as pasakiau kad tiesiog nuotaikos negadink, o tu uzsimini apie Lenkija? Isvis is kur ta lenkija prie ko cia? Nesuprasi cia... Gaila, kad visada bus zaliu ryto temose, beje tik visiski bukagalviai lenda i svetimos komandos tema, ismitis nebent nori pasveikint su pergale, maciau as zal temose ir lr fanu bet ju tik vienetai, normalus fanai i kitos komandos temas nekisa nosies tai reiskia tie lr fanai yra debilai kaip ir Cross ar Spqr. Bet zal fanu lr temose taipat tikrai netruksta, tad siaip as ziuriu savo darzo bet ziurek ir savo darzo nes jis dukart didesnis.


Normalus fanai i kitos komandos temas nekisa nosies? Cia tu tipo apie save? Nu nu, paziuresim. Priminsiu as tau kai ikisi savo niekam neidomu trigrasi i Zalgirio tema:D
2014-02-23
Atsakyti
PalaikomLietuvaSWAT093PalaikomLietuvaSWAT093PalaikomLietuvaSWAT0930MGL0LWTFmuahaha visi lavonai loje ant Ryto liko durniu vietojlucky day, pasidžiauk iki susitikimo su zvezdaAr kada nors apstosi? ka tau rytas padare, kad amzinai ju temose ir nuotaikas gadini.Kada nors gryši i lenkiją ? Arba rašyt tada išmok normaliai lietuviškai ...Lenkijos? cia kas dbr? :D Beje kazkodel netycia perskaitei ka parasiau. Cia per fuksa ar kaip? :DDDDEh..., niekada nesu mates, kad zali nekistu nosies i ryto temas, ir jie vistiek issivaizduoja, kad jie geri, o raudonu fanai blogi...Kaip tai kas? Aiškiai matosi kad lenkas esi... beje patys rytfaniai lenda į žalgirio temas taip kad pirma į savo daržą pažiūrėk ..Labiausiai apgailetina yra tas, kad rasai ta ka pats zinai, kad tai nietiesa :D Apgailetina. Na zinoma jei buciau uz zal tai aisku grynas Lietuvis, uz lr viskas lenkas... Dalini zmonems apgailetinus issireiskimus. Viskas ka as pasakiau kad tiesiog nuotaikos negadink, o tu uzsimini apie Lenkija? Isvis is kur ta lenkija prie ko cia? Nesuprasi cia... Gaila, kad visada bus zaliu ryto temose, beje tik visiski bukagalviai lenda i svetimos komandos tema, ismitis nebent nori pasveikint su pergale, maciau as zal temose ir lr fanu bet ju tik vienetai, normalus fanai i kitos komandos temas nekisa nosies tai reiskia tie lr fanai yra debilai kaip ir Cross ar Spqr. Bet zal fanu lr temose taipat tikrai netruksta, tad siaip as ziuriu savo darzo bet ziurek ir savo darzo nes jis dukart didesnis.


Gal ir ne lenkas esi, ir dėl to lenko čia visiškai ne prie ko Ryto komanda, paprasčiausiai pradžioj kai parašiai komentarus tai atrodo kaip koks lenkas (galbūt rusas) nemokantis lietuvių kalbos rašo, nes kiekvienam žodyje po klaidą, žodžių galai nesiderina, sakiniai nesuprantamos struktūros, o tai ką palaikai man neturi įtakos ir ne iš to sprendžiau kad lenkas..
2014-02-23
-17
Atsakyti
sdf
PalaikomLietuvaSWAT093JeremyLambarsarkisDžiugu, kad nenuleidom rankų ir laimėjom ir atlaikėm antrą vietą grupėje vtb.Dabartiniam zalgiriui antra vieta VTB lygos grupeje prilygsta eurolygos Final4Gal nebesvaik žmogau.. Žalgiris 3 būtu tikrai ..Nusisneki Jeremy :D ko tu ant to zalgirio lipi nesuprantu...


nes jis lasaros klonas yra tai ir lipa ..
2014-02-23
-17
Atsakyti
SWAT093JeremyLambarsarkisDžiugu, kad nenuleidom rankų ir laimėjom ir atlaikėm antrą vietą grupėje vtb.Dabartiniam zalgiriui antra vieta VTB lygos grupeje prilygsta eurolygos Final4Gal nebesvaik žmogau.. Žalgiris 3 būtu tikrai ..


Nusisneki Jeremy :D ko tu ant to zalgirio lipi nesuprantu...
2014-02-23
-7
Atsakyti
SWAT093PalaikomLietuvaSWAT093PalaikomLietuvaSWAT0930MGL0LWTFmuahaha visi lavonai loje ant Ryto liko durniu vietojlucky day, pasidžiauk iki susitikimo su zvezdaAr kada nors apstosi? ka tau rytas padare, kad amzinai ju temose ir nuotaikas gadini.Kada nors gryši i lenkiją ? Arba rašyt tada išmok normaliai lietuviškai ...Lenkijos? cia kas dbr? :D Beje kazkodel netycia perskaitei ka parasiau. Cia per fuksa ar kaip? :DDDDEh..., niekada nesu mates, kad zali nekistu nosies i ryto temas, ir jie vistiek issivaizduoja, kad jie geri, o raudonu fanai blogi...Kaip tai kas? Aiškiai matosi kad lenkas esi... beje patys rytfaniai lenda į žalgirio temas taip kad pirma į savo daržą pažiūrėk ..


Labiausiai apgailetina yra tas, kad rasai ta ka pats zinai, kad tai nietiesa :D Apgailetina. Na zinoma jei buciau uz zal tai aisku grynas Lietuvis, uz lr viskas lenkas... Dalini zmonems apgailetinus issireiskimus. Viskas ka as pasakiau kad tiesiog nuotaikos negadink, o tu uzsimini apie Lenkija? Isvis is kur ta lenkija prie ko cia? Nesuprasi cia... Gaila, kad visada bus zaliu ryto temose, beje tik visiski bukagalviai lenda i svetimos komandos tema, ismitis nebent nori pasveikint su pergale, maciau as zal temose ir lr fanu bet ju tik vienetai, normalus fanai i kitos komandos temas nekisa nosies tai reiskia tie lr fanai yra debilai kaip ir Cross ar Spqr. Bet zal fanu lr temose taipat tikrai netruksta, tad siaip as ziuriu savo darzo bet ziurek ir savo darzo nes jis dukart didesnis.
2014-02-23
-3
Atsakyti
SWAT093 beje patys rytfaniai lenda į žalgirio temas taip kad pirma į savo daržą pažiūrėk ..


vienas dalykas yra komentuoti, kitas - rietis ir izeidineti. niekas nedraudzia komentuoti, bet kad visada viskas baigiasi tik pasipjovimu tarpusavyje. beje,

"naujų krepšininkų nebegalima registruoti Europos taurės turnyro atkrintamosioms varžyboms, bet dar yra laiko priimti naujokus Jungtinės lygos ir LKL kovoms".
2014-02-23
Atsakyti
PalaikomLietuvaSWAT093PalaikomLietuvaSWAT0930MGL0LWTFmuahaha visi lavonai loje ant Ryto liko durniu vietojlucky day, pasidžiauk iki susitikimo su zvezdaAr kada nors apstosi? ka tau rytas padare, kad amzinai ju temose ir nuotaikas gadini.Kada nors gryši i lenkiją ? Arba rašyt tada išmok normaliai lietuviškai ...Lenkijos? cia kas dbr? :D Beje kazkodel netycia perskaitei ka parasiau. Cia per fuksa ar kaip? :DDDDEh..., niekada nesu mates, kad zali nekistu nosies i ryto temas, ir jie vistiek issivaizduoja, kad jie geri, o raudonu fanai blogi...


Kaip tai kas? Aiškiai matosi kad lenkas esi... beje patys rytfaniai lenda į žalgirio temas taip kad pirma į savo daržą pažiūrėk ..
2014-02-23
+14
Atsakyti
Prieš rungtynes Donecko krepšininkų akys krypo į "Lietuvos ryto" sirgalių trubūnas. Ten vilniečiai iškėlė Ukrainos nacionalinių spalvų vėliavą, su užrašu "Ukraina, laikykis". Tai buvo sirgalių paramos ženklas ukrainiečiams, išgyvenantiems istorinius tautai įvykius Kijeve.

labai grazus gestas, respects kas tai sugalvojo.
2014-02-23
+1
Atsakyti
MarkaszsdfJeremyLambsdfRenoKa as sakiau jau lenda Zalgirio fanai ir izeidineja komanda ,komandos gerbejus gal kas nors koki svaru komentara apie rungtynes kas patiko,kas nepatiko , koki ispudi paliko Donetsko komanda ir taip toliau laukiu ?neuzauga pasiskaityk savo komentarusKa reiskia zodis "klonas" mokyklos lankyotjau??? laukiutu adaptuotas? pasiskaityk googlei jei nezinaiadaptuotas tikrai nėra tas kas tu galvoji tai yra


tikriausiai pats esi pernelyg adaptuotas, jog pamatytum jog esi adaptuotas :)
2014-02-23
+1
Atsakyti
JeremyLambarsarkisDžiugu, kad nenuleidom rankų ir laimėjom ir atlaikėm antrą vietą grupėje vtb.Dabartiniam zalgiriui antra vieta VTB lygos grupeje prilygsta eurolygos Final4


Gal nebesvaik žmogau.. Žalgiris 3 būtu tikrai ..
2014-02-23
Atsakyti
2014-02-23
-1
Atsakyti
sdfJeremyLambsdfRenoKa as sakiau jau lenda Zalgirio fanai ir izeidineja komanda ,komandos gerbejus gal kas nors koki svaru komentara apie rungtynes kas patiko,kas nepatiko , koki ispudi paliko Donetsko komanda ir taip toliau laukiu ?neuzauga pasiskaityk savo komentarusKa reiskia zodis "klonas" mokyklos lankyotjau??? laukiutu adaptuotas? pasiskaityk googlei jei nezinai


adaptuotas tikrai nėra tas kas tu galvoji tai yra
2014-02-23
-19
Atsakyti
JeremyLambsdfRenoKa as sakiau jau lenda Zalgirio fanai ir izeidineja komanda ,komandos gerbejus gal kas nors koki svaru komentara apie rungtynes kas patiko,kas nepatiko , koki ispudi paliko Donetsko komanda ir taip toliau laukiu ?neuzauga pasiskaityk savo komentarusKa reiskia zodis "klonas" mokyklos lankyotjau??? laukiu


Cia tema apie krepsini , o ne apie biologija apie krepsini pakalbam apie Zalgirio perspektyvas ar Ryto , mintimis pasidalinai ir beto jei esi Zalgirio gerbejas neliudek, matau Zalgirio komandoje pozytiviu dalyku, Dimsa patinka labai tobuleja didelis paspirtis komandai , Pocius saunuolis .
2014-02-23
+13
Atsakyti
sdfJeremyLambsdfRenoKa as sakiau jau lenda Zalgirio fanai ir izeidineja komanda ,komandos gerbejus gal kas nors koki svaru komentara apie rungtynes kas patiko,kas nepatiko , koki ispudi paliko Donetsko komanda ir taip toliau laukiu ?neuzauga pasiskaityk savo komentarusKa reiskia zodis "klonas" mokyklos lankyotjau??? laukiutu adaptuotas? pasiskaityk googlei jei nezinai


Jeigu zmogus nezino atsakymo i klausima, ir klausia pas zinant (tave), tai jis adaptuotas iseina?
2014-02-23
-6
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.