Shermadini turėtų grįžti į „Olympiakos“ 

2014-02-26 14:41
Nuotr.:

Giorgis Shermadinis netrukus turėtų pasirašyti sutartį su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa
Giorgis Shermadinis netrukus turėtų pasirašyti sutartį su Pirėjo „Olympiakos“ ekipa
Nuotr. AFP–Scanpix
Graikijos žiniasklaida skelbia, kad Pirėjo „Olympiakos“ ekipą prieš antrąjį Eurolygos „Top 16“ etapo varžybų ratą papildys aukštaūgis iš Gruzijos Giorgis Shermadini

25 metų 216 cm ūgio vidurio puolėjas „Olympiakos“ marškinėlius vilkėjo antroje 2012-2013 m. sezono dalyje. Jis elitiniame Senojo žemyno turnyre vidutiniškai rinkdavo po 4,5 taško ir atkovodavo po 2,7 kamuolio per rungtynes. 

Šį sezoną gruzinas pasirašė sutartį su Ispanijos pirmenybėse kovojančia Saragosos CAI ekipa ir greitai tapo vienu jos lyderių. ACB čempionate Shermadini vidutiniškai pelnydavo po 12,9 taško ir atkovodavo po 5,9 kamuolio per susitikimą.

Pranešama, kad „Olympiakos“ jau pasiekė susitarimą su CAI dėl Shermadini sutarties išpirkimo. Gruzinas Pirėjo komandos marškinėlius turėtų vilkėti ir 2014-2015 m. sezoną. 

Registruoti naujus krepšininkus „Top 16“ etapo kovoms Eurolygos klubai gali iki antrojo rato varžybų starto. „Olympiakos“ ekipa aštuntojo turo rungtynes penktadienį žais išvykoje su Stambulo „Fenerbahce Ulker“ klubu.



Komentarai:

To raybam sutinku kai pinigų turi tai gali kažko padoresnio bet tiki, kad gali pradeti gerai lošti ir dar pinigų sutaupys

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-02-26
-3
Atsakyti
Lavonas
Idomu kodėl nenori Geceviciaus susigrazinti, Lietuvos rytui praverstu pinigai..
2014-02-26
-5
Atsakyti
Olympiacos su savo finansinėmis galimybėmis galėtų tikrai ką nors geresnį surasti

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-02-26
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.