Kleiza ir Lekavičius dėl traumų praleis lemiamas aštuntfinalio rungtynes

2014-03-07 14:46
Nuotr.:

Traumą patyręs Paulius Kleiza savo komandai negalės padėti per lemiamas aštuntfinalio serijos rungtynes
Traumą patyręs Paulius Kleiza savo komandai negalės padėti per lemiamas aštuntfinalio serijos rungtynes
Nuotr. „BC Sūduva-Mantinga“
Varžovą siekiu jį sutraumuoti viešai apkaltinęs Šakių „Zanavyko“ komandos lyderis Paulius Kleiza praleis lemiamas NKL aštunfinalio serijos rungtynes. 

Pranešama, kad 25 metų 194 cm ūgio Kleiza per ketvirtąsias serijos rungtynes su Marijampolės „Sūduvos-Mantingos“ ekipa stipriai susimušė šlaunies raumenį. 

Sutapimas, kad po šio mačo Kleiza oficialiame NKL tinklalapyje viešai apkaltino „Sūduvos-Mantingos“ puolėją Marių Valukonį tyčia siekus jį traumuoti. 

Aštuntfinalio serijoje Kleiza į marijampoliečių krepšį vidutiniškai meta po 19,5 taško, atkovoja po 8 kamuolius ir atlieka po 4,7 rezultatyvaus perdavimo per rungtynes. 

Per lemiamas aštuntfinalio serijos rungtynes be vieno komandos lyderių versis ir Kauno „Žalgirio-2“ komanda. Jai dėl patempto pilvo raumens negalės padėti pagrindinis įžaidėjas Lukas Lekavičius. 

Dėl tos pačios priežasties Lekavičius praleido trečiąsias ir ketvirtąsias serijos su „Šilutės“ komanda rungtynes. Per pirmuosius du mačus „Žalgirio“ dublerių įžaidėjas rinko po 12,5 taško, atkovojo po 1,5 kamuolio ir atliko po 4 rezultatyvius perdavimus.



Komentarai:

Cia blt kaip tycia ir dar ant svarbisusiu rungtyniu Zanavykui, nx...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-03-07
+2
Atsakyti
Anonimas
nu jo dabar jau Zanavykui nelengva bus... ://
2014-03-07
-9
Atsakyti
tada manu praesi suduva ir silute,ne slb jau svarbus zaidejai nezais zanavyke ir zal dubleriuose
2014-03-07
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 3

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.