„Cibona“ gretas papildė Wisniewski

2006-12-07 15:35
Nuotr.:

Naujuoju Zagrebo „Cibona“ klubo nariu tapo 25 metų 191 cm ūgio amerikietis Andrew Wisniewski. Lenkijos pilietybę turintis įžaidėjas Kroatijoje rungtyniaus iki sezono pabaigos.

Wisniewski šį sezoną pradėjo Udinės „Snaidero“ komandoje ir per 5 rungtynes ULEB taurėje vidutiniškai pelnė 10,8 taško bei atliko 4,2 rezultatyvaus perdavimo. Tačiau į „Snaidero“ gretas grįžus Jerome'ui Allenui lenkui nebeliko vietos, todėl kontraktas su juo buvo nutrauktas.

Nors Wisniewski buvo siūloma likti Udinėje ir atstovauti komandai per Italijos taurės mačus bei tikėtis, kad jis galės pakeisti traumą patyrusius legionierius, jis pasiūlymo atsisakė ir nusprendė keltis į Kroatiją.

Praėjusį sezoną Wisniewski atstovavo Vokietijos klubui Bonos „Telekom Baskets“ ir vidutiniškai per rungtynes pelnęs 20,6 taško buvo rezultatyviausias pirmenybių krepšininkas.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.