Už „Clippers“ norima rekordinės sumos

2014-05-27 08:06
Nuotr.:
Donaldas ir Shelly Sterlingai ieško naujų „Clippers“ savininkų
Donaldas ir Shelly Sterlingai ieško naujų „Clippers“ savininkų
Nuotr. USA Today Sports-Scanpix
Los Andželo „Clippers“ jau ieško naujų savininkų. Skelbiama, kad Donaldo Sterlingo žmona Shelly nustatė komandos kainą, kuri prasideda nuo 1,8 mlrd. JAV dolerių.

Visgi pranešama, kad Shelly jokių būdų neparduos klubo už mažiau nei 2 mlrd. JAV dolerių.

JAV žiniasklaida skelbia, kad Sterlingo žmona jokių būdu nenori parduoti „Clippers“ žmogui, kuris galėtų ją perkelti į kitą miestą.

Taip pat skelbiama, kad dėl „Clippers“ kovoja šeši rimtai nusiteikę pretendentai. 

1,8 mlrd. JAV dolerių – rekordinė suma už NBA klubą. Kol kas brangiausiai parduota NBA komanda yra Milvokio „Bucks“, kuri neseniai buvo nupirkta už 550 mln. JAV dolerių.



Komentarai:

nu
kam naikinti Clipersus? tegul buna.o tai siettlas ir taip bus atkurta.
2014-05-27
+2
Atsakyti
Anonimas
Tikiuos naikins Clipperius ir gris komanda i Seattla. Uzteks viena arena ir miestu dalintis. Lakers - king of LA.
2014-05-27
-1
Atsakyti
Grynuolis15Pildosi Cubano teorijos, kad NBA komanda verta ne mažiau nei 1 mlrd. dolerių ;DD Šiaip tai , kaina kosminė , manau ,kad kelios verslininkų grupės jungsis tokių atveju ir pirks "Clippers". O dėl kito miesto, tai nemanau , jog atsirastų savininkai , kuriems būtų naudingiau perkelti komandą iš Los Andželo, milijonai žmonių mieste, taip pat , miesto derbis dviejų komandų visada daug pinigėlių atnesš :]


Faktas,jog vienas iš pelningiausių miestų yra LA,tačiau būtų tikrai smagu,jog NBA krepšinis grįžtų į Seattle'ą. Istorinė franchizė,puikus fan base'as,tuo labiau, su esama Clipperių sudėtimi, įmanoma nemažai ką nuveikti.
2014-05-27
-17
Atsakyti
Pildosi Cubano teorijos, kad NBA komanda verta ne mažiau nei 1 mlrd. dolerių ;DD Šiaip tai , kaina kosminė , manau ,kad kelios verslininkų grupės jungsis tokių atveju ir pirks "Clippers". O dėl kito miesto, tai nemanau , jog atsirastų savininkai , kuriems būtų naudingiau perkelti komandą iš Los Andželo, milijonai žmonių mieste, taip pat , miesto derbis dviejų komandų visada daug pinigėlių atnesš :]
2014-05-27
-5
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 4

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.