Duncanas: „Džiaugiamės, kad ir vėl žaisime prieš „Heat“

2014-06-01 09:26
Nuotr.:
Timas Duncanas nepamiršo skaudaus pralaimėjimo Majamio „Heat“ ekipai praėjusį sezoną
Timas Duncanas nepamiršo skaudaus pralaimėjimo Majamio „Heat“ ekipai praėjusį sezoną
Nuotr. AFP – Scanpix

Po pergalės prieš Oklahomos „Thunder“, kuri lėmė tai, kad San Antonijaus „Spurs“ klubas antrą sezoną iš eilės NBA superfinale susikaus su Majamio „Heat“ ekipa, Timas Duncanas teigė, jog vis dar jaučia kartų skonį po to, kai praėjusiais metais nepavyko iškovoti čempionų žiedų.

„Žmonės ir toliau kalba taip, tarsi mes nebūtume arti pergalės. Tačiau mes buvome pasiruošę laimėti dar praėjusiais metais. Džiaugiamės, kad mūsų varžovais ir vėl bus „Heat“. Mes vis dar jaučiame tą blogą skonį burnoje“, – praėjusių metų nesėkmę prisiminė Duncanas.

Rezultatyviai šiose rungtynėse žaidęs Borisas Diaw teigė, kad komanda nežinojo, kokio rimtumo traumą patyrė Tony Parkeris, todėl seriją norėjo užbaigti kuo greičiau.

„Mes nežinojome, kokio rimtumo yra Tony patirta trauma. Tačiau nenorėjome žaisti septintųjų rungtynių, kadangi nebuvome tikri, ar jis galės rungtyniauti, todėl mes tiesiog pasistengėme laimėti šiandien“, – kalbėjo 26 taškus pelnęs puolėjas.

„Spurs“ vyriausiasis treneris Greggas Popovichius buvo patenkintas pergale, kadangi jo auklėtiniai įveikė itin stiprų varžovą.

„Būsiu nuoširdus, ši pergalė yra labai saldi, kadangi mes žaidėme prieš velniškai gerą komandą. Būtent todėl, kad jie yra tokie ypatingi, ši pergalė mums suteikia tokį didelį pasitenkinimo jausmą“, – kalbėjo Popovichius.

NBA superfinalas tarp „Spurs“ ir „Heat“ prasidės penktadienį, birželio 6 dieną, 4 val. Lietuvos laiku San Antonijuje. 



Komentarai:

riflisMano nuomone, Heat vel turetu laimeti. Vis tik jie pakankamai susizaide i sezono gala, sportine forma nebloga, o ryzto laimet irgi lygtais netruksta. O Spurs vel sukovos garbingai, bet nieko nepes. Visgi dar vienais metais vyresni, bet jiems tas senejimas labiau jaucias. Nes gi yra skirtumas pasenti nuo 29 iki 30 metu, ir nuo 37 iki 38 metu. Daug labiau jaucias


eik pieno isgert mazvaiki :D jam mat senejimas jauciasi nu pzdc :D
2014-06-01
+3
Atsakyti
Šios komandos tęsia savo dominavimą vėl. us vėl velniškai įdomus, kraują kaitinantis finalas. Viena komanda turi kelis aiškiai išreikštus lyderius, tuo tarpu kitoje komandoje net nežinai kas kurią dieną iššaus, dvi skirtingo tipo, bet vienodo gerumo komandos, palaikysiu Spurs, bet nesitikiu lengvos serijos, bet bent jau lemiamas septintas mačas jei jo reikės vyks San Antonijoje, kas keičia visą esmę.
2014-06-01
-1
Atsakyti
trololo to chicago bulls
kam tu cia spekuliuoji, kas butu jeigu butu, jei niekada nepatikrinsi sito? Faktas tas, kad Heatai ketvirtakart finale zais is eiles ir jau spejo dukart laimet NBA, o komanda per ta laika nesikeite, tai sneket sudus, kad jie nera viena stipriausiu lygoj komandu, tai tiesiog pure hatinimas yra. O gal kaip tik Heat vakaruose pistu visus, nes didesne motyvacija butu zaist nei pries Bobcats? Is kur jus traukiat tokius vaikiskus sapaliojimus.
2014-06-01
Atsakyti
viskasokMJLygiavertes komandos sako :D Dieve kas cia per idiotas komentuoja. Butu reikeje Heat kapotis su vakaru komandom tai iki siol butu tik konferencijos finala pradeje. Spurs 4-2 jims blogiausiu atveju. Spurs priekis gerai zaidzia, Ginobilis atsigavo, puikus pakeitimas Danny, karocia Heat pranasumas tik Wade ir Lebronas daugiau nieko negali pasirgirt.Nevadink kitų idiotais, pats tokias nesąmones pezėdamas. Jei komandos būtų nelygiavertės ir Spurs būtų daug stipresni, ar Heat būtų preitais metais tapę čempionais? Ir neatmazink kaip visi Heat hateriai, kad viskas buvo per fuksą. Taip, vakarų konferencija yra stipresnė ėuž rytų, bet Heat ir joje būtų lyderiai. Heat betkokiu atvėju yra viena iš stipriausių lygos komandų. O jei ir šiemet taps čempionais, bus nebe viena iš stipriausių, o pati stipriausia. :)


Kokia lydere? Jei tektu zaist vakaruose Heat, tai tikrai nebutu vadinama lydere, cia jiem ne rytai kur tik Pacers sugebejo dar zaist tokiu tempu kai vakarai. O PO tai vapse Heat varktu kiekvienose varzybose ir prireiktu maziausiai 6 rungtyniu. Kad cia pries visokius Bobcats, Nets ir Indiana laimi tai lygiavertes komandos, nesamone. Spurs kiekvienoj serijoj tureko daugiau vargt, nei Heat zaisdami su vidutiniokais.
2014-06-01
-1
Atsakyti
ASTSiaip palaikau Heat ir neslepsiu, kad pagrinde del LBJ (megstamiausias krepsininkas nuo pat 2003 draftu :D), taip pat prieš susijungima megstamiausias SG buvo Wade, o PF Boshas. Taigi turbut nekeista kodel patinka Heat. Taciau tiek praeitais metais, tiek tuo labiau siais apima priestaringi jausmai, nes blemba Spurs, tai kazkas nesveiko. Negali jais nesizaveti del ju zaideju bei beabejo Popo (pacio geriausio trenerio istorijoje). Bet kokiu atveju, nesvarbu kas nugales, kas pralaimes, bus dziugu, tačiau tuo pat metu ir kiek gaila pralaimejusios komandos. P.s. malaletkos nerasinekit, kad as toks ir Heat fanas, nes dziaugciausi ir Spurs pergale, kadangi joks as Heat fanas, tiesiog jos palaikau ir nesikraustau is proto vadindamas lopais visus kitu komandu fanus, gerbejus ar tiesiog prijauciancius kitoms koamdoms zmones. Grazaus finalo! Kad ir kas ji laimetu, jie bus to nusipelne.


Atrodo mano mintys atkartotos, pliusas tau, pritariu!
2014-06-01
+15
Atsakyti
AST
Siaip palaikau Heat ir neslepsiu, kad pagrinde del LBJ (megstamiausias krepsininkas nuo pat 2003 draftu :D), taip pat prieš susijungima megstamiausias SG buvo Wade, o PF Boshas. Taigi turbut nekeista kodel patinka Heat. Taciau tiek praeitais metais, tiek tuo labiau siais apima priestaringi jausmai, nes blemba Spurs, tai kazkas nesveiko. Negali jais nesizaveti del ju zaideju bei beabejo Popo (pacio geriausio trenerio istorijoje). Bet kokiu atveju, nesvarbu kas nugales, kas pralaimes, bus dziugu, tačiau tuo pat metu ir kiek gaila pralaimejusios komandos. P.s. malaletkos nerasinekit, kad as toks ir Heat fanas, nes dziaugciausi ir Spurs pergale, kadangi joks as Heat fanas, tiesiog jos palaikau ir nesikraustau is proto vadindamas lopais visus kitu komandu fanus, gerbejus ar tiesiog prijauciancius kitoms koamdoms zmones. Grazaus finalo! Kad ir kas ji laimetu, jie bus to nusipelne.
2014-06-01
-8
Atsakyti
NBA goes fail. Nuobodu. Heat čempionai again.
2014-06-01
+1
Atsakyti
MJLygiavertes komandos sako :D Dieve kas cia per idiotas komentuoja. Butu reikeje Heat kapotis su vakaru komandom tai iki siol butu tik konferencijos finala pradeje. Spurs 4-2 jims blogiausiu atveju. Spurs priekis gerai zaidzia, Ginobilis atsigavo, puikus pakeitimas Danny, karocia Heat pranasumas tik Wade ir Lebronas daugiau nieko negali pasirgirt.


Nevadink kitų idiotais, pats tokias nesąmones pezėdamas. Jei komandos būtų nelygiavertės ir Spurs būtų daug stipresni, ar Heat būtų preitais metais tapę čempionais? Ir neatmazink kaip visi Heat hateriai, kad viskas buvo per fuksą. Taip, vakarų konferencija yra stipresnė ėuž rytų, bet Heat ir joje būtų lyderiai. Heat betkokiu atvėju yra viena iš stipriausių lygos komandų. O jei ir šiemet taps čempionais, bus nebe viena iš stipriausių, o pati stipriausia. :)
2014-06-01
-1
Atsakyti
MJ
Lygiavertes komandos sako :D Dieve kas cia per idiotas komentuoja. Butu reikeje Heat kapotis su vakaru komandom tai iki siol butu tik konferencijos finala pradeje. Spurs 4-2 jims blogiausiu atveju. Spurs priekis gerai zaidzia, Ginobilis atsigavo, puikus pakeitimas Danny, karocia Heat pranasumas tik Wade ir Lebronas daugiau nieko negali pasirgirt.
2014-06-01
+1
Atsakyti
Mano nuomone, Heat vel turetu laimeti. Vis tik jie pakankamai susizaide i sezono gala, sportine forma nebloga, o ryzto laimet irgi lygtais netruksta. O Spurs vel sukovos garbingai, bet nieko nepes. Visgi dar vienais metais vyresni, bet jiems tas senejimas labiau jaucias. Nes gi yra skirtumas pasenti nuo 29 iki 30 metu, ir nuo 37 iki 38 metu. Daug labiau jaucias
2014-06-01
-1
Atsakyti
4-0
4-0 spurs laimes hear ciulps byby

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-01
-2
Atsakyti
ShLLygiavercios komandos, serija vel lems mazos smulkmenos


Tuo NBA finalas tik dar labiau masins ir intriguos, gero finalo, komandų fanams, ir tiesiog gero krepšinio ir reginio tiems, kurie nei vienos šių komandų nepalaiko.
2014-06-01
+4
Atsakyti
fg
bet siemet spurs turi pranasuma aikstes
2014-06-01
Atsakyti
Tokiu finalu belieka tik mėgautis
2014-06-01
+3
Atsakyti
to miamibig3Nuvertina, nes yra uz ka. Siais metais tikrai floperiu komanda nepajims, praitais metai fuksa ten Allenas ymete tai isgelbejo aktoriu komandele.


Fuksą ar nefuksą, bet laimėjo. O ir šiaip, neįmanoma du metus iš eilės tapti čempionais per fuksą. Susitaikyk su mintimi, kad Heat šiuo metu yra stipriausia komanda lygoje ir nenuvertink jų, nes šiemet scenarijus kartosis. :)
2014-06-01
-1
Atsakyti
ShL
Lygiavercios komandos, serija vel lems mazos smulkmenos
2014-06-01
-2
Atsakyti
to miamibig3
Nuvertina, nes yra uz ka. Siais metais tikrai floperiu komanda nepajims, praitais metai fuksa ten Allenas ymete tai isgelbejo aktoriu komandele.
2014-06-01
-1
Atsakyti
rytud
Nu heat bus velniskai sunku tikrai nes jei sustabdis koki bosh ar lebrona o gal wade ir vsio pralaimejimas o spurs gali betkuris isaut per rungtynes va tuom tos dwi komandos skiriasi

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-01
+6
Atsakyti
Gerai, kad ir vel Heatus daug kas nuvertina.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-01
-9
Atsakyti
rytis
Dziaukis dziaukis kol gali ok duncun nes final prireiks 7 rungtyniu

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-01
+1
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 27

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.