„Lietuvos rytas“ triuškinančia pergale pradėjo seriją dėl LKL bronzos (foto, komentarai, statistika)

Laurynas Butkauskas
„BasketNews.lt“ korespondentas
2014-06-05 18:19

Vilniaus „Lietuvos rytas“ įspūdinga pergale pradėjo Lietuvos krepšinio lygos (LKL) seriją dėl bronzos medalių. Dainiaus Adomaičio auklėtiniai namie 95:66 (21:23, 27:19, 24:11, 23:13) sutriuškino Prienų „TonyBet“ ekipą ir serijoje iki trijų pergalių išsiveržė į priekį 1-0.

Rungtynių žaidėjas
Darius  Songaila
PTS 19 | REB 3 | AS 3 | ST 2
„TonyBet“ prieš „Lietuvos rytą“ laikėsi pirmus du kėlinius. Trečias ketvirtis prieniškiams buvo tiesiog pragariškas – pirmuosius taškus jie pelnė tik prabėgus šešioms minutėms.

Tuo metu vilniečiai tuo pasinaudojo ir be atsako pelnė net 15 taškų, o tai padėjo susikrauti 21 taško persvarą (63:42).

Ketvirtas kėlinys liko tik formalumas – aikštelėje pasirodė atsarginiai krepšininkai, o „Lietuvos rytas“ dar labiau padidino savo pranašumą ir iškovojo lengvą pergalę (95:66).

„TonyBet“ gretose ant parketo nepasirodė Gintaras Kadžiulis, Paulius Ivanauskas ir Arvydas Šikšnius.

Pirmąsias LKL bronzines rungtynes „Siemens“ arenoje stebėjo vos 950 žiūrovų.

Antrasis mažojo finalo mačas vyks sekmadienį Prienuose.

„Lietuvos rytas“: Darius Songaila 19, Zabianas Dowdellas ir Martynas Gecevičius po 12, Juanas Palaciosas 11, Gediminas Orelikas ir Steponas Babrauskas po 10, Antanas Kavaliauskas 9.

„TonyBet“: Mindaugas Lukauskis 13, Žygimantas Janavičius 12, Domantas Šeškus 11, Martynas Linkevičius 8, Laimonas Kisielius 7.

Dainius Adomaitis („Lietuvos ryto“ vyr. treneris.): „Kaip ir laukėme, rungtynės buvo sunkios. Prienų komanda pailsėjusi, „šviežia“, ir tai matėsi pirmoje pusėje. Mes buvome susikaustę, bet po pertraukos pavyko suagresyvinti žaidimą. Ypač Darius Songaila gynyboje davė gerą impulsą. Tai ir nulėmė pergalę. Klaidinga manyti, kad niekas nenori bronzos. Tai yra medaliai, tokia yra varžybų sistema, ir kiekvienas klubas nori sezoną pabaigti pergale. Visi žino, kokia atmosfera vyrauja Prienuose. Komanda palaikoma labai stipriai, žaidžia agresyviau, todėl bus nelengva. Edviną Šeškų pamenu iš Eurolygos jaunimo varžybų. Po traumos jis negrįžo į tą lygį, koks buvo prieš tai. Reikia užsispyrimo, noro. Kitais metais jis jau turi žaisti, dabar žaidybinę praktiką jis jau praradęs. Jaunesnysis Šeškus aikštėje atrodė gerai. Visi šeškai yra gerai.“

Virginijus Šeškus („TonyBet“ vyr. treneris): „Visi matė, kad jėgų užteko dviem su puse kėlinuko. Kai varžovai pabėgo 16 taškų, supratome, kad nebepavyks užsikabinti. Dėl to aikštelėje pasirodė jaunimas, kuris visai neblogai sužaidė. Bandysim Prienuose įnirtingesnę kovą duoti. Rezultatas ir skirtumas taškų labai didelis, bet netgi žiūrint į tą rezultatą, sužaidėme neblogai. Praleidome tris Martyno Gecevičiaus tritaškius, dar kažkas pataikė. Žmonės nebuvo 15-16 dienų kartu, ir tikrai nustebino vaikinai, kadangi po tokios pauzės žaidė visai neblogai. Peikti saviškių negaliu, o varžovus galiu pagirti. Jie su ugnele rungtyniavo iki pabaigos. Tokio lygio komanda taip ir turi žaisti.“



Komentarai:

http://www.nike-jordanshoes.com/

http://www.shophandbagsonline.com/

http://www.bestcustomsonline.com/

http://www.ralphlaurentshirts.com/

http://www.burberry-factory.com/

http://www.kate-spades.com/

http://www.barbour-factory.com/

http://www.coachlosangeles.com/

http://www.official-coachoutlet.com/

http://www.louisvuittonas.com/

http://www.burberryoutlet2014.com/

http://www.official-mkoutlet.com/

http://www.official-pradaoutlet.com/

http://www.beatsbydreoutlet.net/

http://www.michaelkorsonlineusa.com/

http://www.northsclearance.com/

http://www.abercrombiee.com/

http://www.ralph-laurens.com/

http://www.guccishoes-uk.com/

http://www.michael-korsusa.net/

http://www.polo-outlets.com/

http://www.hermes-outletonline.com/

http://www.ralphslauren.co.uk/

http://www.marcjacobsonsale.com/

http://www.mcmworldwides.com/

http://www.warmbootssale.com/

http://www.salongchamppairs.com/

http://www.canada-gooser.com/

http://www.michaelkors.so/

http://www.oakley-sunglassoutlet.com/

http://www.north-faceoutlets.net/

http://www.moncler-clearance.com/

http://www.woolrich-clearance.com/

http://www.barbour-jacketsoutlet.com/

http://www.moncler-jacketsoutletonline.c...

http://www.monsterbeatsbydres.net/

http://www.lv-guccishoesfactory.com/

http://www.clothes-mall.com/

http://www.coach-factorysoutlet.com/

http://www.coach-blackfriday2014.com/

http://www.coach-clearance.com/

http://www.coach.mischristmas.com/

http://www.coachccoachoutlet.com/

http://www.coach-factories.net/

http://www.coach-pursesoutlets.com/

http://www.coachoutletstates.com/

http://www.zxcoachoutlet.com/

http://www.mischristmas.com/

http://www.misblackfriday.com/

http://www.newoutletonlinemall.com/

http://www.ralphlaurenepolo.com/

http://michaelkorsoutlet.mischristmas.co...

http://mcmbackpack.mischristmas.com/

http://monsterbeats.mischristmas.com/

http://northfaceoutlet.mischristmas.com/

http://mk.misblackfriday.com/

http://coachoutlet.misblackfriday.com/

http://coachfactory.misblackfriday.com/

http://uggaustralia.misblackfriday.com/

http://coachpurses.misblackfriday.com/

http://coachusa.misblackfriday.com/

http://coach.misblackfriday.com/

http://michaelkorss.misblackfriday.com/

http://michaelkors.misblackfriday.com/

http://airmax.misblackfriday.com/

http://michael-kors.misblackfriday.com/

https://twitter.com/CoachOutlet2014

https://www.facebook.com/coachoutletstor...

https://www.facebook.com/ralphlaurenoutl...
2014-11-14
-6
Atsakyti
aršusis_RitfanisSakykit ka norit, bet bronza jau arteja. Adomaitis ir Rytas uztilde skeptikus, kurie sake, kad nelaimes sitoj serijoj nei vienu rungtyniu.


Pats paskaityk dar kartą, ką parašei: "užtildė skeptikus..." Po tokio šūdino šūdino sezono skeptikai netils iki kito sezono pradžios, kas yra visiškai teisinga. O kad džiaugiesi bronza kaip vaikas saldainiu, tai parodo, kad bandot apgailėtinai užsikabint už ko nors emociskai. Viską, ką buvo įmanoma pra**sot, tai dabar baisiai kieti, kad bronzą turėsit
2014-06-06
+16
Atsakyti
KiskisNei reikalinga ta bronza vilnieciams nei kazkoki dziaugsma sukels fanams. Teisingiausias sprendimas butu atiduot prienams. jiems tai butu didelis pasiekimas.


Kaip tai atiduoti bronza? Kaip bebutu tai yra titulas bei sio sezono ivertinimas. Jei visur kitur patyreme eilini fiasko tai bent sitas titulas paglostys musu savimeile.
2014-06-06
-8
Atsakyti
Nei reikalinga ta bronza vilnieciams nei kazkoki dziaugsma sukels fanams. Teisingiausias sprendimas butu atiduot prienams. jiems tai butu didelis pasiekimas.
2014-06-06
-29
Atsakyti
GB21DarkOgiKaip tikras Neptūno fanas, noriu pasinaudoti šią progą ir pasakyti, kad Prienai apgailėtini. :D Rungtynės siaubingos.Nedaryk gėdos Neptūno fanams....


Kaip pats kažkada sakei apie Rytą, kad jo nemėgsti ir todėl nerašai nieko gero apie Rytą, tai aš nemėgstu Prienų, todėl nerašau nieko gero apie Prienus. Atseit ne apgailėtinai atrodė Prienai? Matei rungtynes? Aš asmeniškai pavargau nuo to skundimosi kiekvienais metais Prienų... Lietuviška komanda, ok gerbiu už tai, bet amžinai skundžiasi. Neptūnas sakot turi skolų, bet ar girdėjot, kad Kurauskas, Maskvytis ar kuris žaidėjas skųstusi žiniasklaidai? Ne. Vyrai žaidžia ir garbingai priešinasi. Pagarba.
2014-06-06
-9
Atsakyti
Na, bet mesiu keletą akmenų ir į Ryto daržą, nežinau kas kaltas (žaidėjai, treneriai ar vadovybė), bet Rytas nebe ta didi komanda, būčiau fanas Ryto irgi neičiau į rungtynes, nes atrodo žaidėjai normalūs, treneriai irgi puse velnio, bet kaip rezultato nėra, taip nėra.
2014-06-05
+13
Atsakyti
KkPRFDarkOgiKaip tikras Neptūno fanas, noriu pasinaudoti šią progą ir pasakyti, kad Prienai apgailėtini. :D Rungtynės siaubingos.o aš kaip tikras Prienų fanas noriu atsakyti - užssikrušk tu su tuo savo neptūnu. ;) ryto kekšė.


Slabnai vyriokas, slabnai. Kam patylėt, tam patylėt... Nes Neptūnas patvarkė tavo Prienus, O Rytas triuškina TAVO PRIENUS. :D Tad apie kekšes patylėt tau, nes tavo Prienai sėdi...

RibokasDarkOgiKaip tikras Neptūno fanas, noriu pasinaudoti šią progą ir pasakyti, kad Prienai apgailėtini. :D Rungtynės siaubingos.Kaip tikras Rytfanis pasakysiu, jog Tonybet'as žaidžia negaudami atlyginimų už einamąjį mėnesį, o Neptūnas moka žaidėjams į skolą, tuo tarpu kitame sezone teks paleisti komandą.


Eik eik... Atsiras tų pinigų, nesijaudink (apie Neptūną)... Patys kalti, kad skystalai yra Prienai ir amžinai skundžiasi, galėjo susimažinti paskutintam mėnesiui algas, bet skirtingai nei Neptūnas, tik skundžiasi.
2014-06-05
+8
Atsakyti
Nu bet ir prienai kai kuriose situacijose tai selo, tai to auksto metimas nesiekia lanko konstrukcijos nuo baudu , tai tas vingelis tiesiai i kede rezesi ir netgi vienoje situacijoje net 5 kamuolius prarado tai vel atsikovojo. tikiuosi kitose rungtynese neleis prienai taip beviltiskai saipytis is ju kaip buvo siandien.
2014-06-05
+21
Atsakyti
Malaciai vyrai kad rado motyvacijos. Nesmagu kad siemensas tuscias. Prienai irgi malaciai. Gal dar pakils susidomejimas serija.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-05
-17
Atsakyti
aršusis_RitfanisSakykit ka norit, bet bronza jau arteja. Adomaitis ir Rytas uztilde skeptikus, kurie sake, kad nelaimes sitoj serijoj nei vienu rungtyniu.


Sveikinimai :D Jūs artėjate link BRONZOS
2014-06-05
+5
Atsakyti
DarkOgiKaip tikras Neptūno fanas, noriu pasinaudoti šią progą ir pasakyti, kad Prienai apgailėtini. :D Rungtynės siaubingos.


Nedaryk gėdos Neptūno fanams....
2014-06-05
+5
Atsakyti
DarkOgiKaip tikras Neptūno fanas, noriu pasinaudoti šią progą ir pasakyti, kad Prienai apgailėtini. :D Rungtynės siaubingos.


Kaip tikras Rytfanis pasakysiu, jog Tonybet'as žaidžia negaudami atlyginimų už einamąjį mėnesį, o Neptūnas moka žaidėjams į skolą, tuo tarpu kitame sezone teks paleisti komandą.
2014-06-05
+16
Atsakyti
joo
vienos komandos agonija, o kitos neigalumas.
2014-06-05
+13
Atsakyti
Sakykit ka norit, bet bronza jau arteja. Adomaitis ir Rytas uztilde skeptikus, kurie sake, kad nelaimes sitoj serijoj nei vienu rungtyniu.
2014-06-05
+5
Atsakyti
JD
hahamizuno svx, kaip sekas?MizunoAnt popieriaus, balvone. Skaityt nemoki? ZK ant popieriaus isvis atrodo nedaugiau, nei 4 komanda, todel pagal ideja ir turetu toj vietoj likt. Tie patys Siauliai gerokai stipresni uz zk. Gaila, kad nusilpo Pieno Zvaigzdes, nes zk like ketvirti neturetu jokiu sansu pries juos ir butu isspirti jau 1/4Skaitykite daugiau: http://www.basketnews.lt/vartotojai/nama...


Gera komentara istraukei:D Pasirodo ne tik lasara savo raudona komuniagu krepsinio parodija buvo itikejes:DD
2014-06-05
+7
Atsakyti
DarkOgiKaip tikras Neptūno fanas, noriu pasinaudoti šią progą ir pasakyti, kad Prienai apgailėtini. :D Rungtynės siaubingos.


o aš kaip tikras Prienų fanas noriu atsakyti - užssikrušk tu su tuo savo neptūnu. ;) ryto kekšė.
2014-06-05
-12
Atsakyti
Ko gero siandien Lisabonoje ta proga bus fejerverkas:)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-05
+8
Atsakyti
Na šaunuoliai lr komanda gerai atrodo jei dar už mėnesio būtu loše tai ir grigiškius būtu nugalėja galit pasidžiaugt sostinės chamai pirmas žingsnis žengtas link išsvajoto bulvinio medalio kurio net prienams nereikia na o čigonams svarbu į švirkštus iškeis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-05
+3
Atsakyti
Nebetiki rytu Vilnieciai, nebetiki..:DD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-05
+1
Atsakyti
Jauciu apsvietimas brangiau kainuoja to siemenso, nei tie keli ziurovai sunese pinigu uz bilietus, nors Nemanau, kad ten kazkas pirko bilietus. Kas turejo abonementus nebent atejo :D

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-05
-7
Atsakyti

Komentuoti

Komentarus rašyti gali tik registruoti ir prisijungę vartotojai.