Vazquezas turėtų likti Malagoje, o Sato – Valensijoje

2014-06-23 15:01
Nuotr.:
Romainas Sato turėtų likti Valensijos „Basket“ ekipoje dar dvejus metus
Romainas Sato turėtų likti Valensijos „Basket“ ekipoje dar dvejus metus
Nuotr. ITAR-TASS – Scanpix

Ispanijos žiniasklaida skelbia, kad Franas Vazquezas artimiausiu metu sudarys naują dvejų metų sutartį su Malagos „Unicaja“ klubu. Dviejų sezonų trukmės kontraktą su Valensijos „Basket“ ekipa ruošiasi pasirašyti ir Romainas Sato.

Pagrindiniai nesutarimai tarp Vazquezo ir Malagos komandos buvo dėl kontrakto trukmės ir algos dydžio. Skelbiama, kad galisas siekė trejų metų sutarties, o „Unicaja“ jam pasiūlė dvejų metų trukmės sutartį su perpus mažesniu atlyginimu. Panašu, kad galiausiai sutarta pasirašyti „2+1“ kontraktą, pagal kurį vidurio puolėjas gaus trečdaliu mažesnę algą.

Sato ir „Basket“ klubo derybos yra taip pat gerokai pažengusios į priekį. Pranešama, kad Valensijos klubas siekė pasirašyti vienerių metų sutartį, tačiau pats krepšininkas pageidavo dvigubai ilgesnės trukmės kontrakto.

Tiek Vazquezas, tiek Sato praėjusį sezoną buvo vieni iš kertinių žaidėjų savo ekipose. 



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.