Chandleris per mainus grįžta į Dalasą

2014-06-26 07:44
Nuotr.:

Tysonas Chandleris su Dirku Nowitzki vėl sudarys galingą priekinę liniją
Tysonas Chandleris su Dirku Nowitzki vėl sudarys galingą priekinę liniją
Nuotr. AP-Scanpix
Dalaso „Mavericks“ susigrąžino vidurio puolėją, padėjusį komandai iškovoti vienintelį istorijoje čempionų titulą. Per praėjusios nakties mainus „Mavericks“ įgijo Tysoną Chandlerį.

Mainuose su Niujorko „Knicks“ Dalaso klubas sutiko atiduoti Jose Calderoną, Samuelį Dalembertą, Shane'ą Larkiną, Wayne'ą Elingtoną bei 34 ir 51 šaukimus artėjančios nakties NBA naujokų biržoje.

Mainais už tai „Mavericks“ gaus Chandlerį ir Raymondą Feltoną.

31 metų Chandleris 2011 metais su „Mavericks“ tapo NBA čempionu, bet po to tapo laisvuoju agentu ir sudarė sutartį su „Knicks“.

Chandlerio įsigijimas kiek sumažins Dalaso klubo algų kepurę, tačiau jis vis tiek turi maždaug 26,5 mln. JAV dolerių naujiems kontraktams. Šiuos pinigus „Mavericks“ ketina išleisti naujai Dirko Nowitzki sutarčiai ir sieks prisivilioti vieną iš NBA žvaigždžių – LeBroną Jamesą arba Carmelo Anthony.



Komentarai:

To kasioguru: del Feltono pritariu, jis nyk nulis naudos buvo (jei ne minus). Bet nesutikciau del C, nesuprasdavau kaip Samuelis nenusiimdavo kamuoliu, jis kaip tik turetu po kasiu buti, nes is vidutinio visi kiti pataiko! Kas atvirksciai su Chandleriu jis po kasiu daro ka ir turetu daryt C. Ir isejes i nyk gi pirmakart i allstar pateko tai sakyciau si sez po traumos dar neisibegejo, gal 14-15 sez bus vel ore. Manau Chandleris cia gerai sugrazintas buvo. Vietoj jo paaukotas Calderonas kuris yra geras, bet manau neatnese komandai kazko ko tikejosi. Nu rimtai jis pats is saves geras bet jis nekuria progu, jis letokas, toks europietiskas, labai nuspejamas. Atlieka savo funkcija bet nepadaro kitu geresniais. Ta prasme ir gaila kad isejo bet tikiu galima ka ir geresnio gauti, bet aisku ne Feltonas ko visi tikisi. Anthony (ne pg aisku)? Gal cia jam viskas paruosta? Nes su juo tai garsiu vardu netruktu :)) DRose jo nenori, Dirkas nlb, bet kazka tures pasirinkti :))

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-26
+5
Atsakyti
Anonimas
Startinis Pg.Felton Sg.Monta Ellis Sf.Marion (gal anthony prisivilios) Pf. Dirkas C.Chandleris. Dar keli geri role playeriai kaip: Harris, Carteris, Wrightas. Sudėtis tikrai daug žadanti. :)

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-26
-2
Atsakyti
kaip palaikantis Mavsus, galiu pasakyt, kad nieko cia jie gero nenuveike su sitais mainais. Calderonas yra komandos zmogus, tikras izaidejas, lygint ji su Bargnaniu, kaip kazkas zemiau rase, reik but visisku besmegeniu. kad gynyboj silpnas - taip, bet Mavsu gynyba niekad ir nebuvo stipri individualiai, jie visad ginasi komandiskai, daznai zona stato. o kas is to storasiknio Feltono? puolime savanaudis, gynyboj tikrai nespindi. nu gal Carlisle kazka is jo padarys rimtesnio, bus matyt, bet praeita sezona tai grybas buvo. o Chandleris overrated, nebuvo jis ten toks geras, kaip jankiai ji laike po 2011, tas pasimate perejus i Knicks. gynyboj gal ir norm, bet puolime jis tik pick and roll'e tinkamas. keli metrai nuo kasio visiskas 0. Samuelis bent is vidutinio imesdavo retsykiais.
2014-06-26
+4
Atsakyti
Tomasnesuprantu ko tą Feltoną visi koneveikia, užpraeitą sezoną buvo vienas geriausių įžaidėjų NBA, NYK buvo antras po Miami, o dabar jau matai blogiausias startinis, čia emocijos. Pasigauta iš žiniasklaidos, ale savo mergą nušaut norėjo, bet taip ir neįrodė teismas. Jis gal meilės norėjo ir su kita puška grasino :D


Vienas iš geriausių PG??? TU čia juokauji tikiuosi. Didesnio savanaudžio PG dar ir paieškot reiktų, net Westbrook labiau dalinasi kamuoliu nei jis... NY kartais pasidalindavo, nes ten jei pastoviai neduosi Smith arba Melo tai gali nuo jų gaut dar ar būt aprėktas.
2014-06-26
-12
Atsakyti
Tomas
nesuprantu ko tą Feltoną visi koneveikia, užpraeitą sezoną buvo vienas geriausių įžaidėjų NBA, NYK buvo antras po Miami, o dabar jau matai blogiausias startinis, čia emocijos. Pasigauta iš žiniasklaidos, ale savo mergą nušaut norėjo, bet taip ir neįrodė teismas. Jis gal meilės norėjo ir su kita puška grasino :D
2014-06-26
+6
Atsakyti
Idomu idomu. Tipo suprask dabar Anthony truksta, nu gal ir idomu butu, nors jis man nepatinka. Kaip pasidalintu scoreriai Dirkas, Monta, ANthony tuos metimus... Zodz ne apie tai. Chandleris kaip gynybinio tipo zaidejas mokantis scorint tinka, geras pirkinys! Feltonas tikiuosi cia ant keitimo butu?! Ne Carmelo reikia Mavsam o gero PG. Atiduoti zaidejai tai nu ka - kad neber Calderono nera labai gaila, nors stats jo geri, bet jis visai neturi lyderio savybiu kaip startinio zaidejas + kaip cia minejo kazkas kad nesukuria jis progu (atiduoda tiesiog laisvam ir pan.,nors nerizikuoja pasuot, nedaro neapgalvotu sprendimu, labai nuspejamas), Delambertas buvo ir taip is bedos, keis jis komanda kas metus ir toliau. Kiti du visiskai epizodiniai zaidejai buvo. Na ir saukimai loterija... o Niksai tai nezinau, kazkoki plana matyt turi, Calderonas inestu tvarkos, Delamberta tiketina gali atleisti, kiti du - gal mato juose kazka, nera jie blogi.
2014-06-26
-19
Atsakyti
Anonimas
Jei atvirai tai Maverics pralošė ir pralošė daug šituose mainuose jei negaus dabar Carmelo arba Lebrono... Hamburgerį Feltoną pasiėmė ir nusenusį Chandlerį... Vien Larkino ir naujokų šaukimų neverti šitie...
2014-06-26
-5
Atsakyti
J.R AlabamaMavs kito sezono sudetisPG:Devin Harris,Raymond Felton,Gal MekelSG:Monta Ellis,Vince Carter,Ricky LedoSF:Carmelo Anthony,Shawn Marion,Jae CrowderPF:Dirk Nowitzki,P.Gasol,Dejuan BlairC:Tyson Chandler,Brandon Wright,Bernard JamesButu super sudetis--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Būtų super, tik kažin kaip Carmelo prisišaukt, nebent dabar Chandleris vėl prisijungė prie Mavs, tai gal kaip nors pakalbintų, visgi manau turėtų būt geri draugai jie .
2014-06-26
-1
Atsakyti
Reikėjo Calderona pasilikt ir neimt to Feltono grybo..
2014-06-26
-1
Atsakyti
J.R Alabama
Mavs kito sezono sudetis

PG:Devin Harris,Raymond Felton,Gal Mekel

SG:Monta Ellis,Vince Carter,Ricky Ledo

SF:Carmelo Anthony,Shawn Marion,Jae Crowder

PF:Dirk Nowitzki,P.Gasol,Dejuan Blair

C:Tyson Chandler,Brandon Wright,Bernard James

Butu super sudetis

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-26
-4
Atsakyti
ChipsasAr kas nors man gali paaiškinti kuom Knicksam naudingi tokie mainai?--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


http://www.15min.lt/naujiena/sportas/kre...

Čia esmė mainų šiek tiek aprašyta. :) Nepamirškite, kad už vairo sėdi Ph. Jacksonas, kuris labai gerai suvokia, ką daro. :) Manau, Knicks'ai įdomią vasarą turės. :))
2014-06-26
+6
Atsakyti
Alanasnuskilo Dalasui, atidavė šūdus, o gavo rimtų žaidėjų. Knicks dabar po kaše centrų neliko


Kokių rimtų? Felton'as apgailėtinas, Chandleris puse velnio toks.
2014-06-26
-8
Atsakyti
atjaunėjo
Nors gaudavo daug minučių, nei Feltonas, nei Chandleris NYK nerodė gerų rezultatų, o kainavo vos ne 20mil, todėl juos ir atidavė. Šiais metais baigiasi daugelis sutarčių komandoj, tai reikia kažką pirkti, nes nebus kam žaist. Nusipirko jaunų ir perspektyvių žaidėjų, išskyrus Dalembertą, su kuriuo matyt artimiausiu metu nutrauks sutartį, nes pas jį team option. Komanda atsijaunino. Dabar tereikia pora žvaigždžių ir bus ready. Jei Carmelo išeina komandos algų biudžetas net 60mil nesiekia, o kitais metais išeis Amare su Bargnani, tai dar 35mil susitaupys, tai galės nusipirkt bet ką...
2014-06-26
-2
Atsakyti
Ar kas nors man gali paaiškinti kuom Knicksam naudingi tokie mainai?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-06-26
+9
Atsakyti
Jonas
Knicks kontraktais atidavė 19mil, o gavo 15mil. Nedaug tesumažino algų kepurę. Be to atidavė paklausius lengvai iškeičiamus žaidėjus, o gavo krūva vidutiniokų, jeigu ne prasčiokų. Plius gavo dar vieną "Bargnani", tik šito pavardė Calderonas ;(

Dabar Knicks turi 20 žaidėjų su sutartimis plius ore kabantį Odomą. Absoliuti dauguma komandos Š. Turbūt planuoja juos į ką nors iškeist, bet kas tokius ims, ne kažką už tokius gausi. Verti dėmesio tik Amare, JR Smith, Tim Hardaway ir Carmelo, kurio ateitis taip pat neaiški. Man labiausiai gaila būtų jei iškeistų JR Smith arba Tim Hardaway.
2014-06-26
+3
Atsakyti
Anonimas
Dalasas cia ziauriai islose, calderonas pasidares nebloga statistika, bet ginyboj tragedija ir ne kazka jis tu progu sukuria kitiem
2014-06-26
+3
Atsakyti
Alanas
nuskilo Dalasui, atidavė šūdus, o gavo rimtų žaidėjų. Knicks dabar po kaše centrų neliko
2014-06-26
-16
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 17

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.