Davisas „Chimki“ ekipoje rungtyniaus dar vieną sezoną

2014-07-02 17:52
Nuotr.:
Paulas Davisas dar vieną sezoną gins Maskvos srities „Chimki“ garbę
Paulas Davisas dar vieną sezoną gins Maskvos srities „Chimki“ garbę
Nuotr. AFP-Scanpix
Maskvos srities „Chimki“ komandoje ir kitą sezoną rungtyniaus Paulas Davisas. Rimo Kurtinaičio auklėtinis su klubu pratęsė sutartį vienam sezonui.

„Davisas yra vienas stipriausių vidurio puolėjų Europoje, – sakė Kurtinaitis. – Praėjusį sezoną dėl traumos jis žaidė tik 13-oje rungtynių. Jam sėkmingai buvo atliktos dvi operacijos. Deja, nors ir treniravosi su komanda, Paulas negalėjo mums padėti VTB Vieningosios lygos atkrintamosiose varžybose.

Džiaugiuosi, kad pratęsėme sutartį su Davisu. Jam labai patinka tiek komanda ir jos fanai, tiek Rusija, todėl jam tai yra puiki motyvacija.“

Praėjusį sezoną 29 metų 211 cm ūgio amerikietis per aštuonias Europos taurės rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 16,3 taško, atkovodavo po 5,9 kamuolio, atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo ir blokuodavo po 1,3 varžovo metimo.

VTB Vieningoje lygoje Davisas sužaidė tik keturis mačus, per kuriuos įmesdavo po 10,3 taško, atkovodavo po 4,8 kamuolio ir atlikdavo po 1,5 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.