„Rockets“ ekipa pasipildė dviem žaidėjais

2014-07-19 20:34
Nuotr.:
Ishas Smithas praėjusį sezoną atstovavo Fynikso „Suns“ komandai
Ishas Smithas praėjusį sezoną atstovavo Fynikso „Suns“ komandai
Nuotr. AP-Scanpix

Hjustono „Rockets“ ekipa paskelbė, kad sudarė sutartis su gynėju Ishu Smithu ir puolėju Jeffu Adrienu.

183 cm ūgio smithas praėjusį sezoną atstovavo Fynikso „Suns“ komandai ir per mačą vidutiniškai pelnydavo po 3,7 taško bei atkovodavo po 1,8 kamuolio.

201 cm ūgio Adrienas praėjusį sezoną žaidė Šarlotės „Bobcats“ ir Milvokio „Bucks“ klubuose bei per rungtynes vidutiniškai įmesdavo po 6,6 taško bei sugriebdavo po 5,6 atšokusio kamuolio. 



Komentarai:

AnonimasBandys centru? Nesvarbu kad Raketuose jis daugiau nei pusę laiko centru praleidžia, gal pirma pažiūrėk nors vienas rungtynes prieš kalbėdamas.


Gal mažiau highlightsu žiūrėk ir daugiau pačias rungtynes žiūrėk. Kad ten kelias minutes pažaisadavo centru, tai tik dėl to kad priešininkų komanda pati žaisdavo tarpiniu penketu be centrų. Kam jiems kišt Motiejūna į vidurio puolėjo poziciją kai savo dispozicijoj raketos turėjo tokius centrus kaip Asikas ir Howardas.
2014-07-20
+4
Atsakyti
Anonimas
Bandys centru? Nesvarbu kad Raketuose jis daugiau nei pusę laiko centru praleidžia, gal pirma pažiūrėk nors vienas rungtynes prieš kalbėdamas.
2014-07-20
-13
Atsakyti
ohoho
kam jiems tas Adrienas kai turi panasu Terrence Jones ..
2014-07-20
-7
Atsakyti
Anonimaskad jis nesistumdo, tik apiė tritaškį trinasi, tai jam jokiu problemu lošent centru nebus :DDDD--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


Jis tą puikiai išnaudoja prieš lėtesnius žaidėjus, o tie lėtesniai ir yra būtent tie fiziškai stipresni žaidėjai :) bet Rockets jam neteks lošt centru kai yra Howard ir Dorsey
2014-07-20
+2
Atsakyti
Anonimas
kad jis nesistumdo, tik apiė tritaškį trinasi, tai jam jokiu problemu lošent centru nebus :DDDD

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-07-20
-2
Atsakyti
Donatą centru bandys? Gal nejuokaukim taip drąstiškai..tokį slieką centru bandyt, tai ką aš žinau. Jam sunku stumdytis su fiziškai stipresniais PF stumdytis, tai kas būtų jei su centrais tektų grumtis kurie visi yra fiziškai stiprūs.
2014-07-20
+1
Atsakyti
ekspertas
Dorsey nusipirko rocketsai is barcelonos bus antras centras po howordo
2014-07-19
-4
Atsakyti
Anonimas
Adrienas sunkusis kraštas gana fiziškai sudėtas, dar kai Motiejūnas D-Lygoj pirmą kart žaidė buvo komandos draugas, ir neblogai kartu atrodė, tai kogero bus atsarginis PF Adrienas, o Donatą centru bandys, nes komandoj iš centrų tik Hovardas tėra.
2014-07-19
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.