„Mavericks“ vilioja Nelsoną

2014-07-23 12:10
Nuotr.:

Jameerą Nelsoną savo gretose nori matyti „Mavericks“ klubas
Jameerą Nelsoną savo gretose nori matyti „Mavericks“ klubas
Nuotr. USA Today Sports – Scanpix
Dalaso „Mavericks“ klubo vadovai ketvirtadienį susitiks su Jameeru Nelsonu ir bandys įkalbėti jį prisijungti prie komandos. 

„Mavericks“ ieško, kuo pakeisti į Niujorko „Knicks“ per mainus išsiųstą Jose Calderoną. Nelsonas po 10 metų Orlando „Magic“ komandoje buvo atleistas ir šiuo metu yra laisvasis agentas.

Pagrindinio įžaidėjo vieta „Mavericks“ komandoje numatyta Devinui Harrisui, kuris su klubu sudarė ketverių metų 16 mln. JAV dolerių sutartį.



Komentarai:

cia matyt VinCarter15 toks noras, kad Mavsam sezonas butu prastas, nes Vincei pinigu pagailejo. :D

siaip sudetis pagal pavardes prastesne nebus, vietoj Carter, Marion, Calderon, Dalembert ir Blair atejo Parsons, Chandler, Felton, Jefferson... dar jei Lewis butu, tai atrodytu lyg ir nieko. beda gal ta, kad is esmes Mavsam sunkiai sekasi gynyboj, tai sitoj vietoj jokio cia pastiprinimo kaip ir nerasta, del Parsonso tik dar pasidarys lengviau puolime, bet gynyboj isejus Maronui dabar visi skyleti. tas pats Chandler ne ka ten labai geriau bus uz Dalemberta, overrated jis yra. esme manau bus tame, kaip amzius itakos Dirko forma. jei Dirkas islaikys forma, tai Mavsai gal ir suksis apie 6-7 vieta, bet jei gaus kokia trauma, bus pizdiec Mavsam. Carteris su Calderonu nors gynyboj buvo nekas, bet abu buvo labai geri komandos zaidejai, ir tai Mavsam labai padedavo pries individualiai stipresnius varzovus. dabar Carlisle'ui reikes kazkaip sulipdyt komandini zaidima ir esamu naujoku. jei pavyks, gal bus ir ok. bet vistiek Spurs, OKC, Clippers, GSW, Rockets bus geresni, o Blazers su Grizz irgi panasiai. dar pernykstis atradimas Suns gali pasispardyt, is po traumu atsigave Nuggets gali vel but playofine komanda. zodziu - lengva nebus tikrai.
2014-07-24
+3
Atsakyti
Drasus tu makulatura. O gal drasi? Anyway, sutinku kad chandler tikrai geriau uz delamberta kuris siaip grybas aukstas ir tiek, parsons ne vietoj carter atejo o matyt vietoj marion kuri paleis(paleido), tikiu irgi geras bet lb panasus i ellis (vat kai tiek tasku metytoju komandoj lb idomu kaip jie savo efektyvuma pasidalins, neprimetis staiga 20 pts daugiau komanda kai ir taip top5 pagal rezultatyvuma yra), del Nelson dar neaisku. Bet kokiu atveju tas Nelson gal tik per plauka geresnis uz kitus pg, tas pats haris visiskai vidutinis ir nestabilus ir dar geriau uz niekini feltona. Esme ta kad suolas ju dbr yra absoliuciai kiauras (vienintelis jeferson kazkiek patikimas ir tai jam 34). Netgi drysciau teigti vienas prastesniu ar prasciausiu lygoj. Pernai Mavs man buvo nr1 (del carter, del to simet nebe), tai nutuokiu apie ka kalbu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-07-23
-4
Atsakyti
VinCarter15Nusimato prastesnis sezonas mavsam nei pernai... Visi izaidejai bus absol vidutinio lygio, suolas kai visad 2 zaidejai...--parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt


malaletka ko tu pajuni visose temose?vietoj dalamberto bus chandler,zymiai geresnis centras,vietoj calderono,bus nelson,ne ka prastesnis,vietoj senuko carterio,parsonas..tai kodel bus prastesnis sezas?jei dar ir felton liks.tai ko cia blogesne sudetis uz ano sezo?nesigaudai vapse krepsinyje,bet ateini nusisneket..gal tu irgi esi basketnewso pasamdytas pjaut kiekvienoj temoj?
2014-07-23
-4
Atsakyti
Boo
Haris pagrindinis pg?? Nu paziuresim ar ilgam.. Net tas geresnis kur issiunte i nijorka,o gal ten sg

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-07-23
+2
Atsakyti
Anonimas
Prastesnis?? Nejuokink, komanda papilde Parsons, Chandler, Felton, o gal ir Nelson jai ateis tai Mavsai gali daugiau nuveikti nei praejusi sezona, labai stipri varzove bet kuriai komandai
2014-07-23
-4
Atsakyti
Nusimato prastesnis sezonas mavsam nei pernai... Visi izaidejai bus absol vidutinio lygio, suolas kai visad 2 zaidejai...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-07-23
-3
Atsakyti
king jamesSiaip tai Felton dar yra !


;DDDDD mest lauk ta feltoną
2014-07-23
-3
Atsakyti
king james
Siaip tai Felton dar yra !
2014-07-23
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 8

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.