„Petrochemoje“ lieka dauguma praėjusio sezono žaidėjų

2014-08-14 13:21
Nuotr.:

Evaldas Aniulis lieka rungtyniauti Jonavoje
Evaldas Aniulis lieka rungtyniauti Jonavoje
Nuotr. NKL
Naujam sezonui sudėtį dėliojanti Jonavos „Petrochema“ į naujokus nesižvalgo. Komandos vadovas Vaidas Vaškevičius informavo, jog ekipoje garantuotai liks šeši praėjusiame sezone „Petrochemoje“ rungtyniavę krepšininkai, su dar keturiais senbuviais pasiektas žodinis susitarimas.

Su „Petrochema“ ilgalaikes sutartis turi gynėjai Ričardas Verbickas (191 cm, 19 metų) ir Lukas Grabauskas (194 cm, 19 metų) bei sunkusis krašto puolėjas Karolis Šarukas (198 cm, 19 metų).

Sutartis su Jonavos klubu pratęsė gynėjai Evaldas Aniulis (186 cm, 22 metai) ir Aurimas Urbonas (197 cm, 21 metai) bei lengvojo krašto puolėjo pozicijoje rungtyniaujantis Dainius Gulbinas (197 cm, 23 metai).

Su kuriais keturiais krepšininkais susitarta žodžiu, Vaškevičius neatskleidė, tačiau patvirtino, kad komandoje ateinantį sezoną tikrai nerungtyniaus kitur žaisti išvykęs Ignas Daukšys ir dėl asmeninių priežasčių karjerą sustabdęs Vytautas Kružikas.

Pasak komandos vadovo, artimiausiu metu prie komandos turėtų prisijungti ir du nauji krepšininkai.

„Petrochemos“ krepšininkai kitam sezonui ruoštis pradės rugpjūčio 18 dieną.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.