Wrightas palieka Graikijos čempionų gretas ir keliasi į Turkiją

2014-08-19 13:37
Nuotr.:

Prieš metus vykusiame Europos krepšinio čempionate Wrightas gynė Bosnijos ir Hercogovinos garbę
Prieš metus vykusiame Europos krepšinio čempionate Wrightas gynė Bosnijos ir Hercogovinos garbę
Nuotr. AFP-Scanpix
Praėjusį sezoną Bambergo „Brose Baskets“ ir Atėnų „Panathinaikos“ klubų garbę gynęs įžaidėjas Zackary Wrightas nuo šiol rungtyniaus į aukščiausią Turkijos lygą (TBL) šiemet patekusioje Stambulo „Buyuksehir Belediyesi“ komandoje.

Bosnijos ir Hercogovinos pilietybę turintis Wrightas praėjusį sezoną pradėjo Bamberge. Eurolygoje atstovaudamas „Brose Baskets“ jis pelnydavo po 6,6 taško, atkovodavo po 3,2 atšokusio kamuolio ir atlikdavo po 3,4 rezultatyvaus perdavimo.

Vokietijos klubui neiškopus į Eurolygos TOP 16 etapą 188 cm gynėjas persikėlė į Atėnų „Panathinaikos“. Atstovaudamas graikų klubui TOP 16 etape Wrightas rinkdavo po 8 taškus, atkovodavo po 2,6 kamuolio ir po 2,1 karto asistuodavo komandos draugams.

Ketvirtfinalio serijoje su Maskvos CSKA krepšininkas pasižymėdavo 5,4 taško, 3,2 atkovoto kamuolio ir 1,2 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

http://krepsinis24.eu

Aprašymas: Unikalus WAP žaidimas krepšinio tema. Užsiregistruok ir pasirink viena iš europos komandų, ir ja tobulink, kelk bendra komandos pajėguma ir kil aukštyn topose, nuolatos vyksta turnyrai Eurolygos Ecup Nba ir kiti. Žaidime yra tikras totalizatorius, su tikrais koficientais, taip pat galima smagiai praleisti laika pokalbiuose, ir dar begalės idomiu dalyku, užsukite ir liksite nepasigailėja ;)
2014-08-20
-1
Atsakyti
CiutaNeDarius
Jis gal koks keleutojes?
2014-08-19
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.