Išsiskyrė „Bayern“ ir veterano Hamanno keliai

2014-08-20 14:48
Nuotr.:

Ilgametis Vokietijos rinktinės narys Steffenas Hamannas palieka Miuncheno „Bayern“ gretas
Ilgametis Vokietijos rinktinės narys Steffenas Hamannas palieka Miuncheno „Bayern“ gretas
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus

Vokietijos čempionas Miuncheno „Bayern“ klubas atsisveikino su 33-ejų metų įžaidėju Steffenu Hamannu, komandos marškinėlius vilkėjusiu keturis praėjusius sezonus.

Pastaruoju metu 194 cm ūgio vokiečio vaidmuo ekipoje buvo tik epizodinis. Praėjusiame Eurolygos sezone ilgametis Vokietijos rinktinės narys sužaidė 12 rungtynių, per kurias aikštėje praleisdavo po 6,3 min. ir atlikdavo po 1,3 rezultatyvaus perdavimo.

Be Miuncheno komandos, per savo karjerą Hamannas yra rungtyniavęs Bambergo „Brose Baskets“, Bolonijos „Climamio“ ir Berlyno ALBA ekipose.



Komentarai:

http://krepsinis24.eu

Aprašymas: Unikalus WAP žaidimas krepšinio tema. Užsiregistruok ir pasirink viena iš europos komandų, ir ja tobulink, kelk bendra komandos pajėguma ir kil aukštyn topose, nuolatos vyksta turnyrai Eurolygos Ecup Nba ir kiti. Žaidime yra tikras totalizatorius, su tikrais koficientais, taip pat galima smagiai praleisti laika pokalbiuose, ir dar begalės idomiu dalyku, užsukite ir liksite nepasigailėja ;)
2014-08-20
+8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.