„Vilnių-MRU“ papildė Černeckis, Jezukevičius ir Rinkūnas

2014-08-26 13:30
Nuotr.:

Tomas Černeckis ateinančiame sezone vilkės „Vilniaus-MRU“ komandos marškinėlius
Tomas Černeckis ateinančiame sezone vilkės „Vilniaus-MRU“ komandos marškinėlius
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus

Tarpsezonyje praradęs lyderius Dovį Bičkauskį ir Karolį Brusoką, NKL čempionate žaidžiantis „Vilniaus-MRU“ klubas rado kuo juos pakeisti. Sostinės ekipą papildė LKL patirties turintys Tomas Černeckis ir Edvinas Jezukevičius bei visą karjerą NKL rungtyniaujantis Tadas Rinkūnas.

Sutartis su komandą pratęsė Antanas Udras, Remigijus Sugintas ir Dominykas Domarkas.

26 metų 191 cm ūgio gynėjas Černeckis pernai laviravo tarp dviejų lygų – NKL ir LKL. Praėjusį sezoną krepšininkas pradėjo Panevėžio „Lietkabelio“ komandoje, lapkritį perėjo į Utenos „Juventus“, o sausį persikėlė į Molėtų „TiuMeną-Ežerūną“. LKL čempionate panevėžietis sužaidė 11 rungtynių, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 3,3 taško ir atlikdavo 1,9 rezultatyvaus perdavimo. NKL pirmenybėse Černeckis pelnė po 4,5 taško ir atkovojo po 1 kamuolį.

207 cm ūgio centras Jezukevičius praėjusiame sezone atstovavo „Trakų“ ekipai. Per 19 NKL čempionate sužaistų rungtynių aukštaūgis rinko vidutiniškai 6,9 taško, 4,8 atkovoto kamuolio, o jo naudingumo balas siekė 7,2. Anksčiau krepšininkas rungtyniavo Vilniaus „Sakalų“ ir Panevėžio „Lietkabelio“ ekipose.

Rinkūnas praėjusį sezoną taip pat baigė Trakų miesto komandoje. 195 cm ūgio snaiperis NKL čempionate sužaidė 31 rungtynes. Vilkėdamas Joniškio „Delikateso“ ir „Trakų“ marškinėlius snaiperis vidutiniškai rinko po10,1 taško, 2,7 atkovoto kamuolio ir 1,9 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.