Turkai iškovojo antrą vietą C grupėje (statistika)

2014-09-05 02:28
Nuotr.:

Trečią pergalę pasaulio čempionato C grupėje iškovojusi Turkijos rinktinė (3-2) šioje grupėje užėmė antrąją vietą. Turkai paskutinėse pirmojo etapo rungtynėse 77:64 (14:13, 27:10, 19:18, 17:23) nugalėjo Dominikos Respublikos krepšininkus (2-3).

Turkams pergalė lėmė ne tik aukštesnę vietą, bet ir sąlyginai lengvesnį varžovą aštuntfinalyje – Australijos rinktinę.

Tuo metu Dominikos Respublikos ekipa C grupėje liko trečia ir susitiks su antrąja D grupės ekipa – Slovėnija.

Turkijos rinktinė: Oguzas Savašas 15, Keremas Gonlumas 10, Emiras Preldzičius ir Cenkas Akyolas po 9. 

Dominikos respublikos rinktinė: Francisco Garcia 18, Victoras Lizas 12.



Komentarai:

Sveiki! Kiekvienam mylinciam krepsini, siulome apsilankyti krepsinio zaidime http://krepsinis24.eu! Siame zaidime galite tureti savo komanda (Lietuvos ryta, Zalgiri, Lakers, Heat, Barcelona, Real, Prienus ir t.t.) ir ja stiprindami dalyvauti ivairuose turnyruose! ;) Kasdien vyksta turnyrai! Taip pat yra viktorina, totalizatorius ( I totalizatoriu kasdien sumetama visa krepsinio pasiula) o totalizatoriuje lazinamies is zaidimo pinigu – euru. Zaidime taip patvyksta toki turnyrai kaip eurolyga, eurocup, o NBA vyksta netgi pagal tikra NBA tvarkarasti! Nenoredamas apkrauti jusu savo ilgu zaidimo apibudinimu, tiesiog kvieciu apsilankyti, nes kad suprastum koks tai zaidimas tau krepsinio fane – TURI BUTI TO DALIMI! Taip pat isidemekit kad naujas KREPSINIS24.eu sezonas startuos RUGSEJO 20d. Tad nepraleiskit pradzios ir papulkite I ivairius turnyrus ;) NAUJIENA! Nuo rugsejo 20d startuos antrasis zaidimo serveris adresu http://krepsinis24.eu/2 Siame serveryje zaidimas vyks su restartu. O po restarto geriausiems zaidejams dalinsime PRIZUS! Tai gali but ir papildymai ir kamuoliai! Del to dar susitarsime ;) LABAI JUSU LAUKIAME! Perduok ir draugams! ;)
2014-09-05
+3
Atsakyti
turetu australai patvarkyti tuos turkus 1/8.
2014-09-05
-8
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 2

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.