Shermadini grįžta į Saragosą

2014-09-15 20:25
Nuotr.:

Giorgio Shermadini vėl gins Saragosos CAI garbę
Giorgio Shermadini vėl gins Saragosos CAI garbę
Nuotr. Fotodiena.lt/R.Dačkus
Saragosos CAI klubas rado pamainą sparnus į NBA lygą keliančiam kroatui Damjanui Rudežui. Ispanijos ekipa sukirto rankomis su Giorgio Shermadini.

25 metų 216 cm ūgio vidurio puolėjas Saragosoje pradėjo ir praėjusį sezoną, tačiau kovo mėnesį jo sutartį išpirko Pirėjo Olympiakos” komanda, su kuria 2013 metais gruzinas tapo Eurolygos čempionu.

Eurolygoje Shermadini yra triumfavęs ir 2009 metais, gindamas Atėnų Panathinaikos” klubo garbę. Per savo karjerą krepšininkas taip pat yra rungtyniavęs Liublianos Union Olimpija”, Kantu Bennet” ir Tel Avivo Maccabi” ekipose.

Praėjusį sezoną Ispanijos čempionate Shermadini vidutiniškai pelnydavo po 12,9 taško ir atkovodavo po 5,9 kamuolio per susitikimą.

Vilkėdamas Olympiakos” marškinėlius aukštaūgis iš Gruzijos Eurolygoje per rungtynes vidutiniškai rinkdavo po 5,7 taško ir sugriebdavo po 3,6 atšokusio kamuolio.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.