Stojakovičiaus marškinėliai bus iškelti į „Kings“ arenos palubes

2014-09-17 13:01
Nuotr.:
Predragas Stojakovičius – vienas iškiliausių „Kings“ krepšininkų
Predragas Stojakovičius – vienas iškiliausių „Kings“ krepšininkų
Nuotr. AP-Scanpix

Sakramento „Kings“ pagerbs vieną iškiliausių savo žaidėjų. Klubas paskelbė artėjantį sezoną į arenos palubes iškelsiantis Predrago Stojakovičiaus marškinėlius.

16 numeriu pažymėti marškinėliai bus iškelti gruodžio 16 dieną, kai „Kings“ namie priims Oklahomos „Thunder“.

Stojakovičius taps ketvirtuoju „Kings“ krepšininku, kurio marškinėliai iškeliami į palubes nuo tada, kai komanda persikėlė į Sakramentą iš Kanzas Sičio 1985 metais.

Kiek anksčiau į palubes buvo iškelti Vlade Divaco (21 numeris), Chriso Webberio (4) ir Mitcho Ritchmondo (2) marškinėliai.

„Kings“ serbą pakvietė 1996 metų NBA naujokų biržoje. Šioje komandoje jis praleido aštuonerius metus ir per rungtynes vidutiniškai pelnydavo po 18,3 taško, atkovodavo po 5 kamuolius ir 3 kartus pateko į NBA visų žvaigždžių rungtynes.

Stojakovičius yra visų laikų „Kings“ lyderis pagal pataikytus (1070) ir mestus (2687) tritaškius bei pagal baudų metimų taiklumą (89,3 proc.). 

NBA jis iš viso praleido 13 sezonų.



Komentarai:

Žiedą iškovojo su Dalasu, nors ir su Kings galėjo, nes turėjo ne vienus metus konkurencingą komandą Sakramentas.
2014-09-17
+2
Atsakyti
Anonimas
ech geri kingsu laikai buvo su peja webberiu ir kitais, kai adelmanas vadovavo,kazi ar kada dar suburs tokia gera komanda, nes dabar tai man kingsai turbut viena is nepatrauklaisiu komandu nba apskritai :)
2014-09-17
-20
Atsakyti
Sveiki! Kiekvienam mylinciam krepsini, siulome apsilankyti krepsinio zaidime http://krepsinis24.eu! Siame zaidime galite tureti savo komanda (Lietuvos ryta, Zalgiri, Lakers, Heat, Barcelona, Real, Prienus ir t.t.) ir ja stiprindami dalyvauti ivairuose turnyruose! ;) Kasdien vyksta turnyrai! Taip pat yra viktorina, totalizatorius ( I totalizatoriu kasdien sumetama visa krepsinio pasiula) o totalizatoriuje lazinamies is zaidimo pinigu – euru. Zaidime taip patvyksta toki turnyrai kaip eurolyga, eurocup, o NBA vyksta netgi pagal tikra NBA tvarkarasti! Nenoredamas apkrauti jusu savo ilgu zaidimo apibudinimu, tiesiog kvieciu apsilankyti, nes kad suprastum koks tai zaidimas tau krepsinio fane – TURI BUTI TO DALIMI! Taip pat isidemekit kad naujas KREPSINIS24.eu sezonas startuos RUGSEJO 20d. Tad nepraleiskit pradzios ir papulkite I ivairius turnyrus ;) NAUJIENA! Nuo rugsejo 20d startuos antrasis zaidimo serveris adresu http://krepsinis24.eu/2 Siame serveryje zaidimas vyks su restartu. O po restarto geriausiems zaidejams dalinsime PRIZUS! Tai gali but ir papildymai ir kamuoliai! Del to dar susitarsime ;) LABAI JUSU LAUKIAME! Perduok ir draugams! ;)
2014-09-17
-3
Atsakyti
what about
O Doug Christie nenori iskelt Kingsai?

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-09-17
+4
Atsakyti
Anonimas
NBA live veidas :D
2014-09-17
-2
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.