„Juventus“ apgynė savo tvirtovę nuo „Mažeikių“ (2 video, statistika)

2014-10-07 20:32
Nuotr.:

Edgaras Stanionis – rezultatyviausias Utenos „Juventus“ klubo krepšininkas
Edgaras Stanionis – rezultatyviausias Utenos „Juventus“ klubo krepšininkas
Nuotr. Fotodiena.lt/T.Lukšys
Lemiamajame ketvirtyje spurtavę ir sėkmingai savo pranašumą išsaugoję Utenos „Juventus“ (4-1) klubo žaidėjai Lietuvos krepšinio lygoje (LKL) įsirašė ketvirtąją pergalę.

Rungtynių žaidėjas
Edgaras  Stanionis
PTS 15 | REB 3 | AS 3 | ST 2
Dainiaus Adomaičio vadovaujama komanda savo žiūrovų akivaizdoje 72:66 (20:12, 20:23, 15:19, 17:12) įrodė pranašumą prieš „Mažeikių“ (0-3) klubo atstovus.

Mačo lūžis įvyko trečiojo ketvirčio pabaigoje, kai septynis taškus iš eilės surinkę svečiai sumažino atsilikimą iki minimalaus bei pradėjo kvėpuoti varžovams į nugaras (55:54), o galiausiai taikliu tolimu metimu atsakęs Vytautas Pikalavičius ir išlygino rezultatą (57:57).

Tačiau tada „Mažeikių“ ekipos krepšininkai sulaukė aikštės šeimininkų atsako.

Arvydas Šikšnius surinko penkis taškus iš eilės, Simas Buterlevičius pridėjo keturis bei 10:0 spurtavęs „Juventus“ klubas įgijo rekordinę 10 taškų persvarą (67:57), kuri vėliau tapo pergalinga.

„Juventus“: Edgaras Stanionis 15, Arvydas Šikšnius 13 (4/11 metimai), Simas Buterlevičius 12 (2/7 trit.), Vaidas Čepukaitis 10, Valdas Dabkus 8.

„Mažeikiai“: Eigirdas Žukauskas 12, Darius Tarvydas 11 (4/14 metimai), Vytautas Pikalavičius 11, Paulius Beliavičius 10 (5/14 metimai), Raimundas Petrauskas 8.

Kitame susitikime ketvirtadienį „Juventus“ namuose priims Vilniaus „Lietuvos rytą“, tuo metu „Mažeikiai“ pirmosios pergalės LKL sieks išvykoje prieš Kėdainių „Nevėžį“.

Rungtynių vaizdo reportažas:

Eigirdo Žukausko dėjimas:



Komentarai:

O aš taip nemanau. Mažeikiai ir Nevėžis LKL silpnoji grandis pokolkas. Nežinau kodėl visi taip Prienus nuvertina, nes mano akimis dar turi visai neblogų žaidėjų.
2014-10-08
+3
Atsakyti
Ai visai gerai atrodo tie Mažeikiai, namuose tikriausiai puse LKL komandų paims.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-08
+2
Atsakyti
Juventus šiandien koją pakišo keli dalykai - pirmas - varžovo neįvertinimas. Nors, manau, puikiai suprato, jog lengva nebus, tačiau motyvacijos žaisti prieš Mažeikius trūko, kitaip nei prieš Žalgirį, Dzūkiją ar Prienus. Gali sutriuškint Mažeikius 20 taškų, bet už tai juk niekas nepagirs :) Arba gali įveikti Žalgirį vienu tašku ir visi tave gerbs. O kitas dalykas, tai nuovargis - per savaitę sužaistos keturios rungtynės, viena iš jų išvykoje. Aišku ir kitoms komandoms situacija labai panaši, "grandų" tvarkaraštis gal kiek dėkingesnis, bet Juventus suoliukas trumpokas, aišku žaidėjų registruota daugiau nei pakankamai - 11, bet du iš jų jaunuoliai, kurie žaidžia tik kai viskas jau aišku būna, tačiau visos 4 rungtynės buvo atkaklios. O dar kiti du - visiškai ne formoje. Į Pakamanį baisu žiūrėti, vos išleidžia, iškart atkarpa -5 ar daugiau. Barinovas irgi neužtikrintai žaidžia arba negaluoja. Tai lieka vos 7 žaidėjai. Nors kažkiek žaidžia ir ankščiau minėti Pakamanis ir Barinovas, bet jie tik tam, kad kitiems duotų pailsėti, komandos jie netraukia, tik skandina, bent kol kas. Taigi toks rezultatas visai nestebina, Mažeikiai gi ne kokie NKL vidutiniokai, o čempionai. Ir jie jais tampa net prieš kitas NKL komandas su nemažai garsių vardų, pvz pernai Ežerūną. Ilgiau pažais LKL'e, bus tikrai kietas varžovas LKL vidutiniokams sezono antroje pusėje.
2014-10-08
-4
Atsakyti
asNors Mazeikiai kol kas nelaimi, bet jie jau nepirmas kartas graziausia dienos epizoda sukuria. Na, vis delto tai sis tas, tokiu nelengvu laikotarpiu


Gražus epizodas, deja, į turnyrinės lentelę pergalės neįrašo. Visgi kovinga komanda, ką nors tikrai šį sezoną nuvers, ypač namuose, mažose arenose žaisti sunku, o ta salytė tikrai bus pilna. Kėdainiai pagrindinis Mažeikių varžovas šiemet.
2014-10-08
-7
Atsakyti
as
Nors Mazeikiai kol kas nelaimi, bet jie jau nepirmas kartas graziausia dienos epizoda sukuria. Na, vis delto tai sis tas, tokiu nelengvu laikotarpiu
2014-10-07
+3
Atsakyti
ATIJuventus sezono atradimas kolkas. Panasiai kaip Nevezis praeita sezona. Tiesa Nevezis greit issiseme, isekus pinigu atsargoms.


Na tikrai ne po pergales pries Mazeikius reiktu sakyt, kad Juventus sezono atradimas. :) Taip, sutinku, paskutinias kelias rungtynes gerai sulose, bet dar bus ir duobeliu, ir visko sitam sezone.

O Mazeikiai saunuoliai, nuo Siauliu tik 13 akiu gavo, nuo Juves tik 6. Pries Kedainius ar Prienus turetu pasiimt pergaliu tikrai.
2014-10-07
-11
Atsakyti
mzk
Nu va, artėjam link pergalės :)
2014-10-07
+3
Atsakyti
Davė Mažeikiai kovos normaliai, pagarba :) O Juvės pramesti baudų metimai tai vizitinė kortelė, tampa...žiauru...
2014-10-07
-1
Atsakyti
snarglena
Adomaitis siaucia

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-07
+1
Atsakyti
ATI
Juventus sezono atradimas kolkas. Panasiai kaip Nevezis praeita sezona. Tiesa Nevezis greit issiseme, isekus pinigu atsargoms.
2014-10-07
-3
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 10

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.