Feltonas ir Jacksonas patyrė traumas per vienas rungtynes

2014-10-11 11:06
Nuotr.:

Raymondo Feltono (su kamuoliu) karjeros pradžia Dalase paženklinta trauma
Raymondo Feltono (su kamuoliu) karjeros pradžia Dalase paženklinta trauma
Nuotr. USA Today Sports - Scanpix
Ikisezoninės NBA rungtynės tarp Dalaso „Mavericks“ ir Oklahomos „Thunder“ komandų buvo paženklintos traumomis. „Thunder“ išvykoje nugalėjo 118:109 (28:28, 26:23, 29:33, 35:25), tačiau pergalę apkartino Reggie Jacksono susižeidimas trečiojo kėlinio pabaigoje.

13 taškų pelnęs gynėjas nesėkmingai nugriuvo ant dešiniojo peties ir turėjo palikti aikštelę.

Savo ruožtu „Mavericks“ gerbėjai sunerimo tuomet, kai nuo parketo atsikelti pats nebegalėjo šią vasarą komandos gretas papildęs gynėjas Raymondas Feltonas.

Sužaidęs mažiau nei pusantros minutės, krepšininkas patyrė skausmingą dešinės čiurnos traumą. Aikštę gynėjas paliko tik padedamas klubo darbuotojų.

Rezultatyviausiai nugalėtojų gretose žaidė 21 tašką pelnęs Anthony Morrow. Pralaimėjusiems po 14 taškų surinko Al-Farouqas Aminu ir Joe Crowderis.

Skausminga Feltono trauma:

http://www.youtube.com/watch?v=mvsizZc7KVA



Komentarai:

donce
tai ir rasiau kad ne pyragai reablitacija ar nemoki perskaityt, tiesiog jis pats net sake per press conference, kad sunkiausias jo gyvenimo periodas buvo gyventi skurde !!! O dabar jis tiesiog megaujasi gyvenimu daro sponsor sutartis rubu linija ten tt. Bet pvz jo drauge rado ji su striptizo sokeja lovoj ir tada nutrauke su juo santykius, o jie jau turejo vaika, todel tik nerasyk cia, kad jie kankiniai ir negali lankstyt koju, kai reikia viska gali, aisku reabilitacija sunkiau uz iprastas trefkes nes turi dirbt dvigubai ir pasivyt nba zaidejus pagal atletiskuma
2014-10-11
-5
Atsakyti
to donce
vaikeli tu, supranti ka reiskia beveik 2 metus nevaiksciot? tu malalietka matos, kad paskaitai bn koki ir tipo eksperta primeti, tokiems kaip Rose reiktu paminklus statyt uz ju pasiryzima ir meile krepsiniui, kai po tokiu traumu dar sugeba sugryzti ir zaisti auksciausiu lygiu. be to, prie kokio dar xbox sedet tam Rose, tu supranti, ka reiskia reabilitacija, kuri trunka pusmeti, per kuri ne tik negali atsistot ant tos kojos, bet ir jos lankstyt.
2014-10-11
+1
Atsakyti
donce
traumos geras dalykas tik vienu atveju sporte - kai pasirasai 5 metu90mln doleriu sutarti ir tada gauni trauma :D, ROSE ATVEJIS, aisku ne pyragai reabilitacija, bet gali pachilint koki menesi prie xbox ir su panom, o I tavo saskaita plaukia limonai zjbys :D
2014-10-11
+1
Atsakyti
Fizinio pasirengimo kartele ten labai aukstai, kas nera apdovanotas gamtos, turi daug dirbti ir rezultate to dalis jaunu zaideju jau mokyklose, studentavimo laikais susidrozia sanarius, raiscius del intesyviu treniruociu. Man atrodo tritaskis.lt apie sita JAV krepsinio problema rase, kad raumenims gerinti sistemu yra daug, o sanariai, raisciai, sausgysles tiek netobuleja, kad atlaikytu raumenu galimybes.

Paskutiniais metais dali lygos naujoku, net nepradeda zaisti, nes gydosi traumas gautas net ne rungtyniu metu..
2014-10-11
-1
Atsakyti
Kas cia plet darosi?! Kiekvienoae rungtynese kokia nors trauma. Ar jie ten visa vasara nesitreniravo kad taip byra ar jau cia amerikos krepsinis pasieke riba kai taip draskantis vis jaunesni nebelaiko...retorinis klausimas turbut...

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-11
-6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 5

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.