NKL debiutantas Razumnovas: „Džiaugiuosi suteikta proga žaisti aukštesniame lygyje“

2014-10-20 11:21
Nuotr.:

Vladislovas Razumnovas sėkmingai įsiliejo į Jonavos klubo gretas
Vladislovas Razumnovas sėkmingai įsiliejo į Jonavos klubo gretas
Nuotr. JSK
Kuomet pagrindinis Nacionalinės krepšinio lygos (NKL) klubo Jonavos „Petrochemos“ įžaidėjas Evaldas Aniulis dėl nedidelės traumos turėjo praleisti šeštadienio rungtynes su Kauno „JAZZ-Diremtos“ ekipa, pagrindinio Jonavos komandos atakų organizatoriaus vaidmens teko imtis 19-mečiui Vladislovui Razumnovui.

„Petrochemos“ naujokas susitvarkė su užduotimi ir sužaidė geriausias sezono rungtynes – pelnė 16 taškų, atkovojo 5 kamuolius, atliko 3 rezultatyvius perdavimus bei surinko 19 naudingumo balų. Toks pasirodymas buvo geriausias ekipoje, o Jonavos ekipa Kaune iškovojo penktąją pergalę iš eilės NKL pirmenybėse – 71:64.

Tinklalapio „jsk.lt“ pakalbintas jaunasis krepšininkas pasidalijo mintimis apie sėkmingas rungtynes Kaune bei žaidimą Jonavoje.  

– Mače su „JAZZ“ sužaidei kol kas sėkmingiausias rungtynes NKL čempionate. Kaip jauteisi būdamas pagrindiniu komandos įžaidėju?

– Jausmas puikus, tačiau stengiuosi to nesureikšminti. Džiaugiuosi galėdamas prisidėti prie dar vienos komandos pergalės.

– NKL čempionate žaidi debiutinį sezoną. Kokie pirmieji tavo įspūdžiai iš naujojo karjeros iššūkio?
– Įspūdžiai teigiami, smagu laimėti, treniruotis ir varžytis su stipriais krepšininkais. Džiaugiuosi suteiktu šansu išbandyti save aukštesniame lygyje. Tikiuosi būti naudingas žaidėjas ekipai.

– Jonavos „Petrochema“ pastaruoju metu yra sunkiai sustabdoma. Koks yra pergalių receptas?
– Pergales lemia geras trenerio darbas, nuoseklus treniruočių procesas ir į komandą susirinkę motyvuoti žaidėjai.

– Kokios tavo stipriosios žaidimo pusės ir ko tikiesi iš šio sezono?
– Mano stiprioji pusė yra greitas ir agresyvaus tipo krepšinis. Taip pat sezono eigoje tikiuosi silpnąsias žaidimo puses paversti stipriosiomis. Tikiu, kad mūsų komanda pasieks užsibrėžtus tikslus, kurie šiame sezone yra patys aukščiausi.



Komentarai:

Saulius
Tikrai perspektyvus ir daug zadantis zaidejas, manau gaves daugiau tokiu progu butu vienas is lyderiu.

--
parašyta iš mobiliesiems telefonams pritaikytos svetainės versijos m.basketnews.lt
2014-10-20
+6
Atsakyti

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 1

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.