„Naftos-Uni-Akvaservio“ ekipa neteko traumą patyrusio kapitono

2014-10-21 16:31
Nuotr.:

Klaipėdos „Naftos-Uni-Akvaservis“ komanda jau kurį laiką verčiasi be kovingojo savo kapitono Viktoro Chodosovskio, praneša „Vakarų ekspresas“. Krepšininkas per treniruotę susitrenkė kelį ir savaitgalį savo ekipos pasirodymą stebėjo tik internetu.

„Viktoras net nevyko į Kauną ir Vilnių. Jam ketiname atlikti magnetinio rezonanso tyrimą ir bus aiškiau, ar jis iš rikiuotės iškrito ilgesniam laikui, ar jau ateinantį savaitgalį galės mums padėti“, – kalbėjo „Naftos-Uni-Akvaservis“ vyr. treneris Rytis Vaišvila.

Klaipėdiečiai kol kas NKL čempionate yra iškovoję tris pergales ir patyrę tiek pat pralaimėjimų.

Uostamiesčio klubo krepšininkai praėjusį penktadienį Kaune net ir be ekipos kapitono rezultatu 84:70 nugalėjo Kauno „Žalgiris-2“ ekipą, tačiau šeštadienį po permainingos kovos Vilniuje rezultatu 82:90 nusileido vietiniams „Perlo-MRU“ krepšininkams.

„Vilniuje labai trūko Viktoro, jo kovingumo. Tiesiog iš savo žaidėjų pasigedau agresyvesnio žaidimo po krepšiu“, – kalbėjo Vaišvila.

Šį sezoną 24-erių metų 200 cm ūgio Chodosovskis NKL sužaidė 4 rungtynes, per kurias vidutiniškai pelnydavo po 10 taškų, atkovodavo po 2 kamuolius ir atlikdavo po 0,8 rezultatyvaus perdavimo.



Komentarai:

Ši naujiena dar neturi komentarų. Būk pirmas, išreiškęs savo nuomonę!

Komentuoti

Vardas:      
  Prenumeruoti   Iš viso komentarų: 0

„BasketNews.lt“ pasilieka teisę pašalinti tuos skaitytojų komentarus, kurie yra nekultūringi, nesusiję su tema, pasirašyti kito asmens vardu, pažeidžia įstatymus, reklamuoja, kursto nelegaliems veiksmams.